Şimdi Ara

BÜROTEKNİK ' i Nasıl Bilirsiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
30.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir telefon almaya niyetlendim tek çekim fiyatı 710 taksit fiyatı 750tl. diğer sitelerde 6 taksite bile tek çekim fiyatı verilirken 40 tl fark çok fazla.
  • ben büroteknikten daha evvel alışveriş yapmıştım bir sorun yaşamadım, geçtiğimiz cuma günü sony vpl-sw535 projeksiyon aldım ve söz verdikleri gibi p.tesi gönderdiler şu an elimde sorun yok hemde en hesaplı orada bulmuştum,saygılar.
  • Vallaha ben çamaşır makinesi aldım ve sorunsuz oalrak bana geldi. Herhangi bir sıkıntı yok. İnternetten alışverişlerde gecikmeler olabilir. Bunu dikkate alarak alışveriş yapmalı bence.
  • 71359 No.lı siparişi 10 Eylül tarihinde verdim. Üründe hızlı gönderi ibaresi olduğu için aldım. Hızlı gönderiden benim anladığım aynı gün kargodur. Ama bırakın aynı gün kargoyu 3. günde bile hızlı gönderi olan ürün, kargoya verilemedi. İnsanları kandırarak, bu anlayışla e-ticaret olmaz. E-ticarette en önemli unsur muhatap bulabilmektir. Telefonlara çıkmıyorlar, maillere cevap vermiyorlar. Dolandırıldık mı, çarpıldık mı Allah bilir. Üç gündür bekleyen sipariş modunda. En ufak hareket yok. Bu siteden alışveriş etmekle büyük hata ettim.
  • BEN ALDIM SİZ ALMAYIN

Yapılan yorumlar aldatıcı, inanmayan büroteknik şikayet yazıp aratsın.Bende bilmeden geçen hafta telefon aldım.Günlerdir oyalıyorlar.Ayın 3 ünde sipariş verdim bugün 9 u oldu hala hazırlanıyor yazıyor.Hergün soruyorum hergün bugün kargoya verilecek deniyor. şimdi araya bayram tatilide girecek.Hepsiburada
  • İnternetten alışverişte %100 herşeyiyle dedikleri gibi çalışan bi site daha göremedim ben , her zaman geç gelme , stokta olmama , yanlış ürün gönderimi gibi riskler vardır. şikayet için sadece büroteknik sitesini değil , bildiğiniz bütün alışverişlerini aratın hepsi hakkındada şikayet bulabilirsiniz her konu ile alakalı... en büyüklerinden hepsiburada.com örneği , ben zamanında samsung tv aldım adamlar philips marka gönderdi ve değiştirene kadar anam ağladı. ama hala alışveriş yapmaya devam ediyorum.. diğer sitelerdende geç gelme , 1 ay bekleme gibi durumlarım oldu ama Allaha şükür hepsi bi bi şekilde halloldu , maddi bi kaybım olmadı , sadece zaman kaybım oldu , amaaa bu bir risk ve piyasanın altına almaya çalıştığınız bir ürün var sonuçta... Büroteknik te yüzlerce alışveriş sitesi gibi aynı sistemle çalışıyor , bazı ürünler ellerinde olmadığı halde ilanlarda stoktan teslim tabirini nerdeyse tüm siteler kullanıyor...

Büroteknik isimli siteyi savunduğumdan değil , diğerleri ile bi farkı olmadığından bu şekilde düşünüyorum. risk nerdeyse hepsindede aynı. Risk aynı derken tabikide gidip adı sanı duyulmamış , bi geçmişi olmayan yerlerdende almamak lazım

• Arkadaşlar başımdan geçen bir alışveriş olayını paylaşmak ve önerilerinizi almak istedim. Bir hafta öncehttp://www.buroteknik.com/ dan 2 adet casio kol saati sipariş ettim, 180 tl ödedim. 3 gün sonra kargo elime geçti ve içinden telefon kutusu çıktı, baktık fatura doğru saat yazıyor acaba sağlam olsun diye telefon kutusunamı koyup yollamışlar dedik kutuyu açtık, samsung s3 çıktı. Adamlar hata yapmışlar sinirlendim ama nese hakları bende kalmasın geri yollayayım dedim.

Kendileriyle zar zor iletişime geçtim, nese birde kargoyla uğraştım gönderdim ve sipariş iptalini talep ettim, tamam dediler. Bugünde aradılar, telefonun kutusunu açtığınız için paranız kesilecektir dedi görevli, yapamazsınız dava ederim, kendi hatanızın cerevesini bana yıkamazsınız dedim. Benimle dalga geçti dava edin avukat bey görüşürüz dedi.

Nekadar keseceklerinide söylemediler ama muhtemelen ya komik bir rakam iade edicekler yada hiç iade etmicekler.

Ben bankaya harcama ititrazında bulundum, hem param gitti hemde satın aldığım ürün gelmedi dedim.

Tüketici heyetinede başvurucaz, ücretsizmiş galiba, başka ne yapabiliriz, işçiler resmen kendinden kesilecek parayı bizden çıkarmaya çalışıyorlar.

Şimdi kimisi diyicek 1000liralık telefonu niye geri gönderdin, ben orada çalışan işçilerin hakkını yemek istemedim, parası onlardan kesilirdi ama onlar benim hakkımı yiyor. Ne yapayım akıl verin lütfen, paranın yarısıda arkadaşın, öğrenciyiz bizde.

• Biraz acele davranmışsınız , telefon elinizde iken arasaydınız keşke ve durumu o şekilde izah etseydiniz. saatleri gönderin bende telefonu göndereyim diyebilirdiniz ama olan olmuş. Para havalesi gerçekleşmiş , artık bankanın yapacağı bişey yok. tüketici heyetide tam lehinize karar vermeyebilir , zira gelen paketi açmışsınız , açmadan tutanak tutturup iade edebilirdiniz.. fatura saat , belki içinde saat vardır demişsiniz ama buda yüzde 50 bi olasılık , saat olabilirdide olmayabilirdide. yani baya karışık bi durum , firma diyecekki kardeşim neden açtın kutuyu ben mağdur olurum bu şekilde teslim alısam , sen diyeceksinki faturada saat yazıyodu , içinde saat var zannettim... mağazada genel müdüre sorun diye bi kısım var , orayı dene bi de istersen , sonuçta bu bir firma ve bi telefonla batacak değil , bi şekilde hallederler.

valla sonucu bende beklemedeyim , buradan paylaşırsan seviniriz...
  • avanoss bayram tatili üstüne geldiği için uğraşamadım ayrıca ödemeyi kredi kartıyla yapmıştım, daha önceki edindiğim tecrübelerime dayanarak harcama itirazı doğrultusunda ödeme yaptığım ürün teslim olmadığı için banka her şekilde o parayı geri alır benim için ama kısmi iade olayı karıştırıyor, bayramdan sonra bekleyip iade miktarını gördükten sonra her yola başvurucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikaptan

avanoss bayram tatili üstüne geldiği için uğraşamadım ayrıca ödemeyi kredi kartıyla yapmıştım, daha önceki edindiğim tecrübelerime dayanarak harcama itirazı doğrultusunda ödeme yaptığım ürün teslim olmadığı için banka her şekilde o parayı geri alır benim için ama kısmi iade olayı karıştırıyor, bayramdan sonra bekleyip iade miktarını gördükten sonra her yola başvurucam.

e konuda kapanırBende benzer tecrübe yaşadım o yüzden diyorum , bankanın dediği sen kargoyu teslim almışsın , ödeme iptal gibi bi durum olmaz ancak satıcı parayı geri iade edebilir şeklinde sanada cevap verebilir banka. Kargon gelmese , yada kargo tutanağı vs olsa belki değişir ama senin durumun farklı ve karmaşık. eğer telefonu ikinci el oldu diye değerlendirirlerse seni borçlu bile çıkarabilirler , örneğin telefon 1200 tl , ikinci eli 900 tl , arada 300 tl fark var , sen 180 tl ödemişsin geri kalan 120 yi hesabına borç olarak yazabilirler... yazabilirler derken , yazamazlar ama biz zarardayız deyip sana hiç ödeme yapmayabilirler. bu en kötü ihtimal tabi , umarım sorunsuz olarak saatleri gönderirler ve konuda kapanır. bu kadar ayrıntılı uğraşacaklarınıda açıkçası zannetmiyorum.. neyse ısrarla sonucu takipteyim

• Paranın tamamını kesicez diye aradıkları gün hesabıma yatırmışlar, muhtemelen yine disiplinsiz çalışmaları yüzünden hata yapıp tamamını yatırdılar :D
  • Hakkaten bu büroteknik ne ayak abi.
    Buradan buzdolabı felan alınır mı?
    Sonra sakata gelmeyek
    Merakımızı giderirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 alıcak gibiyim burdan sıkıntı olmaz değil mi?
  • Hortlatmis gibi oldum. Ama yorum yazan forumdaşlarıma tesekkur etmek istedim. Buna benzer birolayi GOLD bilgisayarda yasamistim. Valla Allah razi olsun
  • Şikayetvar ve buradaki yorumlardan sonra alışveriş yapmaktan vazgeçtim.
    Güvenilmez böyle sitelere.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.