Şimdi Ara

BÜROTEKNİK ' i Nasıl Bilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
30.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun 12 gun geçti ürün hala kargoya cıkmadı yarın gelicek diyorlar yarında gelmezse siparişi iptal edeceklerini söylediler. hala beklemeye devam anlayacağınız
  • dun sıparıs verdım. hemen gece kargoya vermısler. kargo bedeelını odemısler. su anda aracı fırma mng kargoyu beklıyorum
  • MERHABA İYİ VE HIZLI GÖNDERİ YAPAN BİR SİTE.
  • tabiki bazı kişiler için avantajlı bir site, bende daha önce hiç şikayet duymadım site hakkında.

Prensip olarak kredi kartına taksitte vade farkına karşıyım.

Eğer nakitte çok iyi bir indirimm yoksa almıyorum.
  • Ben de araştırma yapanlardanım ancak madem herkes memnun bunlar ne iş?

http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=buroteknik&x=0&y=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: gansh

Ben de araştırma yapanlardanım ancak madem herkes memnun bunlar ne iş?

her siteden, her firmada kim memnun olmuş Allah aşkına hocam.. elbet şikayetçileri de olacaktır.. ama genel anlamda memnun kaldıysa insnalar bu yeterli bir kanıdır.. kaldı ki sikayetvar.com'da ne kadar güvenilir? orası da "?" işareti

edit: düzeltme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 15 Kasım 2009; 12:00:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

her siteden, her firmada kim memnun olmuş Allah aşkına hocam.. elbet şikayetçileri de olacaktır.. ama genel anlamda memnun kaldıysa insnalar bu yeterli bir kanıdır.. kaldı ki sikayetvar.com'da ne kadar güvenilir? orası da "?" işareti

Tabii ya haklısın hocam; İnsan faktörünün yer aldığı her yerde birtakım(!) işlerin dönmesi muhtemeldir. Neyse ben de alışveriş yaptıktan sonra buraya yazarım yorumlarımı. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu sitedeki Nikon makinaların bu kadar ucuz olması, garanti konusunda beni epey tedirgin ediyor. Bilginiz var mı ?
  • fotograf makinalarının bazılarının garantisinde AKAR ELEKTRONİK diye bir garanti firmasını kullandıgını duymustum (sirkecide merdiven altı bi elektronik magazası yani çakma garanti belgesi duzenleyip veriyordu onu da subeden bir arkadas Sanalreyonum.com diye bir siteden bi makina alıp da problem yaşadıgında firmaya gittiğimizde ogrendik...adam bize buroteknik de her ay onlarca makina alıyor hiçbirse sormuyor alırken diyen adamdan ögrenmiş olduk,sanalreyonumdakiler de buroteknik firmasının eski calısanlarıymış aynı kaynakları kullanıyorlarmışş...sayet aldıgınız makina içinde Akar veya Mavi Elektronik diye bişeler cıkıyorsa iade edin,yoksa alın) sonradan distributor garantili urunler satmaya basladılar bildigim kadarıyla ama hiç alışverişim olmadı..olumlu veya olumsuz bişey soyleyemeyecegim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkrc -- 14 Aralık 2009; 22:00:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frknkrc

fotograf makinalarının bazılarının garantisinde AKAR ELEKTRONİK diye bir garanti firmasını kullandıgını duymustum (sirkecide merdiven altı bi elektronik magazası yani çakma garanti belgesi duzenleyip veriyordu onu da subeden bir arkadas Sanalreyonum.com diye bir siteden bi makina alıp da problem yaşadıgında firmaya gittiğimizde ogrendik...adam bize buroteknik de her ay onlarca makina alıyor hiçbirse sormuyor alırken diyen adamdan ögrenmiş olduk,sanalreyonumdakiler de buroteknik firmasının eski calısanlarıymış aynı kaynakları kullanıyorlarmışş...sayet aldıgınız makina içinde Akar veya Mavi Elektronik diye bişeler cıkıyorsa iade edin,yoksa alın) sonradan distributor garantili urunler satmaya basladılar bildigim kadarıyla ama hiç alışverişim olmadı..olumlu veya olumsuz bişey soyleyemeyecegim..

Taksit konusunda Hepsiburada daha iyi oluyor. Biraz pahalısı olsun, garantilisi olsun, vade farkı olmadan daha ucuza olsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: gansh

Ben de araştırma yapanlardanım ancak madem herkes memnun bunlar ne iş?

Genel olarak memnuniyetsiz insanlar;

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/481/f/2641/g/buroteknikcom++

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Orijinalden alıntı: frknkrc

fotograf makinalarının bazılarının garantisinde AKAR ELEKTRONİK diye bir garanti firmasını kullandıgını duymustum (sirkecide merdiven altı bi elektronik magazası yani çakma garanti belgesi duzenleyip veriyordu onu da subeden bir arkadas Sanalreyonum.com diye bir siteden bi makina alıp da problem yaşadıgında firmaya gittiğimizde ogrendik...adam bize buroteknik de her ay onlarca makina alıyor hiçbirse sormuyor alırken diyen adamdan ögrenmiş olduk,sanalreyonumdakiler de buroteknik firmasının eski calısanlarıymış aynı kaynakları kullanıyorlarmışş...sayet aldıgınız makina içinde Akar veya Mavi Elektronik diye bişeler cıkıyorsa iade edin,yoksa alın) sonradan distributor garantili urunler satmaya basladılar bildigim kadarıyla ama hiç alışverişim olmadı..olumlu veya olumsuz bişey soyleyemeyecegim..

Taksit konusunda Hepsiburada daha iyi oluyor. Biraz pahalısı olsun, garantilisi olsun, vade farkı olmadan daha ucuza olsun .

http://www.buroteknik.com/en-ucuz-elektronik-samsung-le-40c530-40--%28102-cm%29-lcd-tv.%28divx-li-dvd-player-hediyeli%29-fiyati_51912.html

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-40-full-hd-lcd-televizyon-le-40c530/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsam40c530e

270 lira fark var az buz fark değil ki

• büroteknikten kurutma makinesi sipariş ettim.makineyi almadan önce müşteri hizmetlerini arayıp stoklarını teyit ettim bana var dediler elimizde.bende makineyi aldım.hatta stok teyidinde elinizde kaç tane var açılmış teşhir malı olmasın dedim onlarda merak etmeyin elimizde çok dediler.
    888 tl ye siemens 46 s 511 modeli çamaşır kurutma makinesini 4+3 taksitle kredi kartıyla aldım .siparişi öğlen vermiştim öğleden sonra beni arayarak bana yanlış stok verdiklerini bu makinenin ellerinde olmadıklarını söylediler başka makine düşünürmüyüm diye sordular bende hayır dedim başka makine düşünmüyorum dedim ve satışı iptal ettiler.

şimdi sitelerine bakıyorum bu makine hala ellerinde var gibi satış listesinde gözüküyor ve fiyatıda artmış.bunlar adam kandırdıklarını sanıyorlar ve bunun adınada ticaret diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaftolga -- 22 Ekim 2010; 17:03:35 >
  • 2 yıl önce idi fotoğraf makinası aldım hiç sorun çıkmadı. Ne üründe, ne kargonun ulaşması süresinde sorunsuzdu, gayet memnun olmuştum hizmetlerinden...
  • U-Z-A-K D-U-R-U-N
    Ben de 2 Gün önce öğleden sonra bir traş makinesi sipariş ettim. Ama önce işi sağlama almak için online yardımdan sordum. Ürün stoklarında varmış, o gün sipariş verirsem ertesi gün çıkarmış. Ben de hediye edeceğimi ertesi gün mutlaka kargoya verilmesi gerektiğini söyledim. Hadi dedim, sipariş verdiğim gün yetişmeyebilir ama ertesi gün tepe tepe zaman var, sipariş notuna da yazım.

Neyse ertesi gün oldu, online yardımda kimse yok, telefonlar da meşgul. Dedim nasıl olsa verirler. Ama olmadı, sonraki güne yani kalmaması gereken güne kaldı. Sonuçta ürün geldiğinde, hediye edeceğim kişi 20 gün kadar buralarda olmayacak. Alışverişin bir anlamı kalmadı. Hadi bir sitem edeyim online yardıma neden vermediniz diye sorayım, o da yine kimseler yok. Yani online yardım penceresi açılıyor ama yazdıklarınızla başbaşa kalıyorsunuz.

Son derece sığ bir firma olduğunu düşünüyorum.

İlave: Ürün elime geçti. Kutusu biraz yıpranmış, bir kaç kez de bantlanmış. Poşetleri falan epey açılmış. Ürün büyük ihtimalle teşhir ürünü gibi birşey ya da iade.
    Daha önce uygunolur.com dan da bir alışverişim olmuştu. Onda da durum benzerdi. Bu tip ve benzeri internet mağaza firmaları yüzünden online alışveriş yapamayacağız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbehcan -- 1 Kasım 2010; 15:43:22 >

• evet yapılır, ben sürekli alışveriş yapıyorum ordan, kargo hızlı, müşteriye önem veriyorlar, çok ilgileniyorlar. Ürün iadesinde sorun çıkarmıyorlar, sizi zor durumda bırakmıyorlar yani
  • Öncelikle şunu söylemem gerekiyorki ben kendim aldandım. Evet itiraf ediyorum bu işin içinde olupda aldanmak çok kötü bir duygu. Yıllardır bilişim sektöründeyim, incelemeden siteyi araştırmadan ürün almayın diye herkesede tavsiye ederim ama, kendim ettim kendim buldum sonunda. Bu kadar pes bi site olabilir. Hızlı gönderiden anladıkları nedir bilmiyorum ama 4 gündür siparişim hala beklemede ve artık telefonlarada kimse çıkmıyor, acaba bu firma battı mı? haberi olan varsa lütfen bizimle paylaşsın başkaları mağdur olmasın. Birde lütfen firma sahipleriyle 1. 2. ve 3. dereceden yakınlıkları olanlar burada firmayı övmesin. her şey ortada çünkü. >>>>

• Flash Flash Flash, telefona nihayet cevap verdiler. Ürünüm bugün kargoya verilecekmiş (umuyorum). Yalnız bu siteye güvenim kalmadı arkadaşlar açıkçası. Alacılar bir kere daha düşünsün derim ben.
  • Vay be ! ben çok şanslıymışım :) zamanında fotoğraf makinası almıştım, iyi yırtmışım görüyorum ki...
  • Arkadaşlar 2 yıl e-ticaret firmasında çalıştım şu anda e-ticaret sitelerine ürün tedariği yapmaktayım ucuz olan bu sitelerden lütfen uzak durun ürün fiyatı çok düşük gözümekte fakat kargo bedeli diğer sitelere nazaran çok yüksek alıyorlar almış olduğunuz ürün piyasadan ucuza gözüksede kargo bedeli tahmin ettiğinizden daha yüksek hepsiburada, hızlıal ve diğer sitelerde kargo bedeli 2,75 - 5,00 TL arasında değişmekte iken büroteknikte 8,96 TL den desisi en küçük ürünlere kargo bedeli alınıyor ucuz aldığınızı düşünüyorsunuz fakat ucuz almıyorsunuz bazı ürünleri diğer sitelerden daha yükseğe almış oluyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.