Şimdi Ara

BÜROTEKNİK ' i Nasıl Bilirsiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
30.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Braun epilatör aldım 2 haftadır gelmedi.Hesapta işleme almışlar başka hiçbir şey yapmamışlar.İletişim diye koydukları teli 50 dk dır arıyorum bilerek açmıyorlar.Aldığıma pişman oldum hemen adreslerine gidip iptal ettiricem.Bu siteyi hiç kimseye tavsiye etmiyorum.
  • ALIP DA PİŞMAN OLMAYIN 57. dk da biri tele çıktı nihayet ellerinde ürün yokmuş siparişi iptal ettirdim. UCUZ DİYE ALDANMAYIN
  • 10 iş günü bir sürü mail online yardım çabasına rağmen henüz "cevap" dahi alamadım.
    tek çare telefon sanırım, ondan da cevap çıkmazsa ne yapabilirim bilmiyorum.
    Siparişimden önce şikayetimvar'a bakmadığıma çok pişman oldum.
    Uzak durulması gereken iş ahlakları sıfırın altında bir satıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onungan -- 30 Temmuz 2011; 9:42:41 >
  • 12.10.2011 tarihinde buroteknik.com sitesinden 32307 sipariş numarası ile Cvs Dn-3000 Calore 3000w Infrared Isıtıcı satın aldım ,aradan 9 gün geçti ne gelen var ne giden,siteyi defalarca aradım kimse çıkmadı mail attım dönen olmadı online yardıma yazdım dönen olmadı,bugun yani 7 gün sonra site yetkililerine ulaşabildim, söylenilen şu 'tedarikçi firmadan ürünün gelmesini bekliyoruz' site de ürünün stoklarında olduğunu ve 3 gün içinde kargoya verileceğini yazıyordu, velhasıl bu site son derece ciddiyetsiz, sorumsuz ve mahalle bakkalı mantığı ile çalışıyor, ordan alışveriş yapmayın !
  • Yukarıda da yazmışım zamanında. Konu hortlayınca yazayım dedim. 2007'de Canon A720 IS almıştım buradan, epey olmuş. Kimbilir kimler, neler değişmiştir. O zamandan beri makina faal ve alış-verişimde zerre sorun yaşamamıştım. Ne gecikme, ne üründe+kutusunda eksik yada hasar v.s. Hani o ara bana soran olsa önerirdim kendi tecrübemden dolayı ama dediğim gibi 4 yıl az değil, personel değişmiştir, yönetimdeki kişiler değişmiştir.
  • Valla biraz hort gibi gelebilir ama yeni konu açmak istemedim hazır silinmemiş konusu dururken.

Bu siteden alışveriş yapan insanlar ticarete ve iş ahlakına insanlık değerlerine hiç ama hiç önem vermeyen bir grubun cebine para kazandırıyorlar bunu neye dayanarak mı söylüyorum: sahte parfüm sattılar ve kendileride bunun orijinal olmadığına kannat getirdiler (en sonunda yaklaşık 150 dk filan harcadım) . iade etmek için uzun uzun destek hatlarına yazdım ses seda yok operatörlerini aradım o oraya o oraya yönlendirdi muhattap yok en son bir muhattap la görüştürüldüm bize yollayın biz ilgilenelim dedi yolladım ürünün kargo bedelini ödemeyip bana iade ettiler bi de ekstra kargo ödedim ardından bunu onlara bildirdim hemen sorununuzu çözücem 10 dakika sonra arıyorum dediler arayan yok ne zaman arasam önce adımı sordular adımı öğrendikten sonra telefona bağlıuycakları kişinin orada olmadığını (YEMEKTE VS VS VS ) söylediler (10 kere farklı zamanlarda ve mesai zamanalrında) en sonundada telefonlarımı açmadılar. giren bana girdi hakkım varsa haram olsun diyorum.

• Arkadaşlar (yalan beyanlarda bulunanlar hâriç) herkese deneyimlerini, izlenimlerini paylaştıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
    @powergothic iyi ki konuyu tazelemişsiniz, şimdi gönlümüz daha rahat.
  • Bu siteden kesinlikle alışveriş yapmanızı önermiyorum. Elektrik süpürgesi siparişi verdim. Ve buradaki bahsedilen sorunlarla karşı karşıya kaldım. Şimdi banka ile ödemenin iptali ile ilgili görüşmelerimi yaptım. Bankamdaki gerekli yere dilekçemi fakslayacağım. Eğer olmadı dolandırıcılık ile ilgili ihbarımı da yapacağım.
  • Şaka galiba :))
  • bune arkadaş biri iyi diyor biri kötü diyor kafmam karıştı
  • Valla şahsen önermem; geçen ay bir ürün alırken özellikle arayıp stok sordum ve ellerinde bolca olduğunu, sorun yaşamayacağımı belirttiler; hatta ertesi gün teslimata verebileceklerini söylediler. Alışverişi tamamladım 3-4 gün geçti tık yok, daha sonra bi telefon geldi ve üsluptan yoksun ve sert bi şekilde "ürün stokta yok, para iadesi yapıyoruz" dediler.

Ben burda art niyet ararım arkadaş... Asla önermiyorum kimseye.
  • çingene işi yapıyorlar tabiri caizse
  • kendi adıma konuşmak gerekirse bulaşmıycam bu siteye yorumların çoğu önermiyor şikayetçi sayısı fazla anlaşılan
  • ee nasıl bu site parfüm alcam ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafahazirci

Bende alışveriş yapmıştım ve arkadaşlar oldukça ilgili davrandılar. Daha sonrada arkadaşlarıma tavsiye ettim. Sözünün eri bir site ve çalışanlar (:

http://forum.donanimhaber.com/m_9112228/mpage_3/f_/key_//tm.htm#67226841
    http://forum.donanimhaber.com/m_65675261/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67039237

Böyle ucuz ve gerçeklikten uzak reklamlarla daha da dibe batıyorsunuz...

Yazılandan belliydi zaten, bakmaya gerek bile yoktu da her şey ortada. Sözünün eriymişmiş, çalışanlarıymışmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Bende alışveriş yapmıştım ve arkadaşlar oldukça ilgili davrandılar. Daha sonrada arkadaşlarıma tavsiye ettim. Sözünün eri bir site ve çalışanlar (:

Yazılandan belliydi zaten, bakmaya gerek bile yoktu da her şey ortada. Sözünün eriymişmiş, çalışanlarıymışmış...

Konu dışındaki dh ifşa timindenmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Konu dışındaki dh ifşa timindenmisin

Timi kim kurdu sanıyosun

• Tezgah hep aynı. Milleti saf yerine koyuyorlar. Stokta olmayan ürünleri varmış gibi gösteriyorlar.

3 gün önce stokta olduğunu arayıp teyit ettirdiğim siparişimi verdim. Ertesi gün kargolanmayınca şüphelendim. Aradım yok bizde değil ama imalatçı firmada stokta vsvs saçmaladılar. 2-3 gün içinde tedarik eder yollarız dediler. Dün aradım "ürün geldi akşama kargolanır ve yarın elinizde olur" dediler. "Kargo bilgilerini ne zaman görebilirim" dedim. "Yarın sabah 9 dan itibaren görebilirsiniz bilgileri e-mail atacağız" dediler.

Tabii gelen giden yok. Bugün tekrar aradım. Başka bir bayan çıktı ve "Ürününüz üretici firmada, gün içinde bir teslimat gelecek firmadan. İçindeyse bugün kargolarız" dedi.

Hemen siparişimi iptal edin dedim. İptal edilecek dediler ve mail atacaklar(?)mış

Hadi hayırlısı. Kesinlikle uğraşmayın derim.

• Büroteknik denildi mi arkanıza bakmadan uzaklaşın.
  • Ben de tam çocuk oto koltuğu alacaktım piyasadan 100 tl daha ucuza, çok yaşasın donanimhaber, çok yaşasın forum üyeleri :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.