Şimdi Ara

BÜROTEKNİK ' i Nasıl Bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
30.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BÜROTEKNİK bu mağazadan alışvveriş yapılır mı fiyatlari piyasaniın altında çünkü.Yorumlarınızı deneyimlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaltay -- 17 Haziran 2008; 15:51:16 >

• iyi bilirim alışveriş yaptım ürün stoktan derhal teslim edilir yazıyordu ben özellikle aradım var mı diye var dediler 1 günde geldi.tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: petsise87

iyi bilirim alışveriş yaptım ürün stoktan derhal teslim edilir yazıyordu ben özellikle aradım var mı diye var dediler 1 günde geldi.tavsiye ederim.
    Teşekkürler petsise87.Başkalarının da yorumlarını bekliyorum.
  • Bende fiyatlarının uygunluğu nedeniyle Büroteknikten, stoktan derhal teslim yazan fotograf makinası+ 8gb hafıza kartı+ şarjlı pil siparişi vermiştim. Alırken online destekten stok durumlarını kontrol ettirip onay almama rağmen ürünlerin sipariş takip bölümünde, 3 gün sonra hala kargo bilgilerinin eklenmemesi üzerine telefonla aradım. Fotograf makinasının gümrükte takıldığı, ellerinde olmadığı, 4 gün sonra gönderilebileceği ve hafıza kartlarının olmadığını söylediler. 4 gün sonra dedikleri gibi fotograf makinam+sarjlı piller kargoya verildi. Hafıza kart parasını iade istedim, ertesi gün 8gb lık yerine 4gb lık olanı kargoya verildi ama aradaki fiyat farkının akıbetini ne sen sor, ne ben söyleyeyim. Sonuçta geçte olsa uygun fiyata fotograf makinama kavuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemoliz

Bende fiyatlarının uygunluğu nedeniyle Büroteknikten, stoktan derhal teslim yazan fotograf makinası+ 8gb hafıza kartı+ şarjlı pil siparişi vermiştim. Alırken online destekten stok durumlarını kontrol ettirip onay almama rağmen ürünlerin sipariş takip bölümünde, 3 gün sonra hala kargo bilgilerinin eklenmemesi üzerine telefonla aradım. Fotograf makinasının gümrükte takıldığı, ellerinde olmadığı, 4 gün sonra gönderilebileceği ve hafıza kartlarının olmadığını söylediler. 4 gün sonra dedikleri gibi fotograf makinam+sarjlı piller kargoya verildi. Hafıza kart parasını iade istedim, ertesi gün 8gb lık yerine 4gb lık olanı kargoya verildi ama aradaki fiyat farkının akıbetini ne sen sor, ne ben söyleyeyim. Sonuçta geçte olsa uygun fiyata fotograf makinama kavuştum.
    hiç sorun çıkarmazlar korkma gayet güzel bir sitedir...

• quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

hiç sorun çıkarmazlar korkma gayet güzel bir sitedir...

Alıntıları Göster
    haklarında pek şikayet görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

haklarında pek şikayet görmedim

Alıntıları Göster
    ben hep hepsiburadadan ve bidoludan alıyordum bi arkadaşım burayı söyledi ama daha alışveriş yapmadım.iyi diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: be cool

ben hep hepsiburadadan ve bidoludan alıyordum bi arkadaşım burayı söyledi ama daha alışveriş yapmadım.iyi diyorlar.

Alıntıları Göster
    ben 1ay önce canon a720 is aldım...taksitte,ilgide ve alakada gayet iyiler...fiyat olarak da uygunlar...ben kuzenlerime de dijital fotoğraf makineleri aldım.aldıkça puanım birikti.biriken puana webcam aldım.iyi bi yere benziyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamz52

ben 1ay önce canon a720 is aldım...taksitte,ilgide ve alakada gayet iyiler...fiyat olarak da uygunlar...ben kuzenlerime de dijital fotoğraf makineleri aldım.aldıkça puanım birikti.biriken puana webcam aldım.iyi bi yere benziyo...

Alıntıları Göster
    güvenilir
  • Nokia 6300 260 liraya buldum , uygun gözüküyor , ama adını hiç duymadığım site , güvenmeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Nokia 6300 260 liraya buldum , uygun gözüküyor , ama adını hiç duymadığım site , güvenmeli miyim ?
    Güvenilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Güvenilir..

Alıntıları Göster
    Biz şirkete bazı büro malzemelerini ,kırtasiyeleri v.s buradan aldık..
    güvenilir ve hesaplı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: müdür

Biz şirkete bazı büro malzemelerini ,kırtasiyeleri v.s buradan aldık..
    güvenilir ve hesaplı...

Alıntıları Göster
    1,5-2 ay kadar önce Canon A590 aldım, herhangi bir sorun yaşamadım, oldukça iyi sayılır. Tavsiye edebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

1,5-2 ay kadar önce Canon A590 aldım, herhangi bir sorun yaşamadım, oldukça iyi sayılır. Tavsiye edebilirim..

Alıntıları Göster
    İmzamdaki canon 570IS yi burdan aldım 1 günde geldi Fillo kullanıyorlar kargoda sorun yaşayabilirsiniz ben kargo bürodan aldım adresi bulamadılar(diğer 4 büyük kargo şirketi rahat bulmasına ragmen)

1 gün geçmeden adresinde oluyor.Akşam 3 te parayı gönderdin 5 de kargoya verdiler.
    (2. kere yazmısım pardon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsise87 -- 13 Eylül 2008; 20:38:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: petsise87

İmzamdaki canon 570IS yi burdan aldım 1 günde geldi Fillo kullanıyorlar kargoda sorun yaşayabilirsiniz ben kargo bürodan aldım adresi bulamadılar(diğer 4 büyük kargo şirketi rahat bulmasına ragmen)

1 gün geçmeden adresinde oluyor.Akşam 3 te parayı gönderdin 5 de kargoya verdiler.
    (2. kere yazmısım pardon)

Alıntıları Göster
    bende 3 ay kadar önce nikon aldım 2 günde geldi.tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

bende 3 ay kadar önce nikon aldım 2 günde geldi.tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    hiç tavsiye etiyorum perşembe günü sipariş verdim hala kargoya verilmedi. elimizde yok diyede bişe demediler.boyle oturup bekliyorum telefon acıcam bugun bakalım nolucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uninvited

hiç tavsiye etiyorum perşembe günü sipariş verdim hala kargoya verilmedi. elimizde yok diyede bişe demediler.boyle oturup bekliyorum telefon acıcam bugun bakalım nolucak.

Alıntıları Göster
    bende cowon d2 almayı düşünüyorum hatta her an sipariş verebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

bende cowon d2 almayı düşünüyorum hatta her an sipariş verebilirim :)

Alıntıları Göster
    evet aldım sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

evet aldım sonunda

Alıntıları Göster
    bugun açtım telefon geçen hafta perşembe günü sipariş vermiştim baktım ses soluk yok bugun aradım elimizde yok suan cuma gunu gelir dediler. isterseniz yerine baska bi urun verelim dediler. bende beklerim dedim cumaya kadar. bakalım insallah dogrudur cuma gunu gercekten verirler kargoya. buroteknikten urun alacak arkadaslara telefon açıp stok durumunu teyit ettirmeden almalarını tavsiye etmiyorum cunku sitede herhangi bir bilgi bulunmuyor bu konuyla ilgili
    düzeltme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uninvited -- 17 Şubat 2009; 20:37:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uninvited

bugun açtım telefon geçen hafta perşembe günü sipariş vermiştim baktım ses soluk yok bugun aradım elimizde yok suan cuma gunu gelir dediler. isterseniz yerine baska bi urun verelim dediler. bende beklerim dedim cumaya kadar. bakalım insallah dogrudur cuma gunu gercekten verirler kargoya. buroteknikten urun alacak arkadaslara telefon açıp stok durumunu teyit ettirmeden almalarını tavsiye etmiyorum cunku sitede herhangi bir bilgi bulunmuyor bu konuyla ilgili
    düzeltme: yazım hatası

Alıntıları Göster
    telefon açmaya gerek yok canlı destek bölümünde yazılı olarak da bilgi alabiliyorsunuz...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.