Şimdi Ara

bursa-çanakkale yolu nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sakarya-bursa-balıkesir-çanakkale ,güzergahını kullanacağım yol nasıl,nelere dikkat etmek gerekir.

• Bakikesir derken Bandirma mi yoksa Balikesir merkez mi ? Nereye gidiyorsunuz onu sorayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Bakikesir derken Bandirma mi yoksa Balikesir merkez mi ? Nereye gidiyorsunuz onu sorayim.

çanakkale lapsekiden feribotla gelibolu
  • Bursa - Karacabey - Bandirma hattini kullanacaksiniz en kisa olarak. Bandirmaya kadar sikinti yok cift seritli yeni yapilan bir yol. Bandirmadan sonra ozellikle Biga civari yolda sikinti var. Hemen hemen yarisi yol calismasi oldugundan tek seride dusuyor ve yollar da engebeli.
    Çardak diye bir yere geleceksiniz Gelibolu Feribotu ve Istanbul tabelasi var heryerde. O hattaki feribotlari ben begenmiyorum, 1 2 km sonra Lapseki var oradan Gestaş feribotuna bineceksiniz. Zaten tek liman ve firma. Gece yolculugu icin Bandirma sonrasini onermem bilmeyen icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 7 Temmuz 2015; 23:54:32 >
  • quote:

Bursa - Karacabey - Bandirma hattini kullanacaksiniz en kisa olarak. Bandirmaya kadar sikinti yok cift seritli yeni yapilan bir yol. Bandirmadan sonra ozellikle Biga civari yolda sikinti var. Hemen hemen yarisi yol calismasi oldugundan tek seride dusuyor ve yollar da engebeli.
    Çardak diye bir yere geleceksiniz Gelibolu Feribotu ve Istanbul tabelasi var heryerde. O hattaki feribotlari ben begenmiyorum, 1 2 km sonra Lapseki var oradan Gestaş feribotuna bineceksiniz. Zaten tek liman ve firma. Gece yolculugu icin Bandirma sonrasini onermem bilmeyen icin.

teşekkürler cumartesi sabaha karşı çıkıcaz
  • Bursa'mızın yolları gerçekten iyi, çok özverili çalışıyorlar bursa yetkilileri çoğu yoldan geçtim bursada sıkıntı yok arkadaşlar daha dağlara kadar asfalt yapmışlar saolssunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iznik gölünün üstünden mi gidilmeli altından mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence kocaeli içinden yalova-bursa istikametine devam edin. kocaeli şehir içi biraz sıkıntı olabiliyor ama gemlik'e kadar seyir zevki oldukça yüksek bir yolculuk olur sizin için. kazasız belasız bir yolculuk olsun inşallah.
  • Istanbul - Tekirdag - Canakkale dusundunuz mu ?

• quote:

Istanbul - Tekirdag - Canakkale dusundunuz mu ?

babamla annem sakaryada yaşıyor,sürekli o istikametten gittik babam değişiklik istiyormuş bakına bakına gidicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneManBand

bence kocaeli içinden yalova-bursa istikametine devam edin. kocaeli şehir içi biraz sıkıntı olabiliyor ama gemlik'e kadar seyir zevki oldukça yüksek bir yolculuk olur sizin için. kazasız belasız bir yolculuk olsun inşallah.

pamukova mekece ayrımından bursaya dönücez iznik gölünün altından dedeğiniz yol çok gerimizde kalıyor
  • İznik Gölünün üstünden yani Yalova'dan gitmelisiniz bence. Yol sıkıntısız. Altındaki yola uzun zamandı girmedim ama üst yol gibi değildir.
  • Mekeceden gidecekseniz İznikten geçiyorsunuz. İznik gölünün üstü ve altında iki yol var. Gidiş yönünde sağda kalan (Gölün üstünden geçen), yani Orhangaziye çıkan yolu tercih edin. Daha düz. Öbür yol virajlı ve iniş çıkışlı.

• https://www.google.com/...6843049!2d40.345477!3e0
    bu yoldan gideriz taminimce babam eski kafa biraz dedim dedik gölcük üzerinden gitmek bana mantıklı geldi ama o gölcüğe geri doğru gitmek ona uzatmak gibi gelceği için izniğin üstünden gideriz teşekkürler zaten babam bursaya iş için sürekli gidip geldiğinden yolları blir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.