Şimdi Ara

Bursa'da Elektronik malzeme satan yerler nerede????(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bursa da elektronik malzeme satan yerler nerede acaba?Zafer plazanın altındaki elektronikçiler çarşısını biliyorum,başka nerde var?.Kaliteli küçük elektret mikrofona ihtiuyacım var da,nerede bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrigal -- 26 Haziran 2009; 20:57:15 >

• Gökdere bulvarı tarafında elektronikçiler çarşısı var. Bir de Gazcılar Cadde'sinde toptan satan bir kaç mağaza bulabilirsiniz. Ama Zafer'in ordakilerdeki dükkanlarda çok rahat bulabilirsiniz elektret mikrofon.
  • Gökdere yani Tekel deposunun oradakiler biraz kazıkçıdır ama orda ses üzerine çalışan birçok kişi var.Sönmez İş Merkezinden aşağı doğru inerken sağda benzinlik ile cami arasında kalan yoldan 50-80 m kadar içeridedir.
    Gazcılarda daha tetknik malzemeler var önceden birçok malzemeyi bulabileceğin Özdisan vardı ama şimdi yerine yeller esiyor.Nilüfer e taşındı dediler ama gözümle görmedim.(İnternetde bulduğuma göre nilüfer ticaret merkezinde imiş)
  • gazcılar caddesinde ya da çok yakınlarında bir pasaj olduğunu hatırlıyorum. ancak bursaya gideli epey zaman oldu. gündüz, terra, eğin gibi firmalar var. kesinlikle tüm ihtiyacını karşılayabilecek firmalardır...
  • Bu arada Gazcılar'daki Ayfa duruyor mu, bilen var mı?
  • Zafer Plaza altındaki elektronikçiler çarşısında ve Gökdere bulvarındaki elektronikçiler çarşısında Kardeşler Elektronik var. Çok köklü bir firmadır. Aradığınız her malzemeyi orada bulabilirsiniz...
  • ayfa hala gazcılrda diye biliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de öyle bilmeme rağmen bir türlü bulamadım. 3 kere gittim göremedim dükkanı. Trafiğin akış yönünde gidersek solda kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 90alper90

Bu arada Gazcılar'daki Ayfa duruyor mu, bilen var mı?

duruyor kardeş geçen gün fluke multi aldık hatta
  • Şehreküstü'nde Elektronikçiler Çarşısının altında EĞİN ELEKTRONİK var. Geçen gün Bakır Plaket , Kondansatör ve 2 adet Entegre aldım. Web siteleride mevcuthttp://www.eginelektronik.com
    Online olarak kredi kartı ile de satın almıştım 1 kez onlardan.. havale seçeneği de mevcut ayrıca..
  • İnegöl'de oturuyorum.Bursa'da işimiz çıkmıştı ve bende elektronikçilere gidip bakayım dedim.Zafer plazenın ordaki yerde 1 tane malzemeci vardı.SHT11 sordum 40 lira dedi.Başka da malzemeci yoktu.

Kamberler diye bir yer var galiba.Eski bir mahalle.Orda vardı ben oraya gidiyordum.
  • zafer plazanın altındaki çarşıdan eğin elektroniği tavsiye ederim.
  • Zafer plazanın orda var ama acayip kazıklıyorlar. Bir de sönmezden aşağıya doğru inerken lambaların ordan sağa dön 250 metre düz git sağda kalıyor kime sorsan gösterirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamberler elektronikçiler çarşısı nerede arkadaşlar?

• Orada işimi görebilirmişim. Bi arkadaşım önerdide

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.