Bursa'da Ev Arkadaşı Arayan
-
-
Aktifmi olsun pasifmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapıci corç -- 21 Nisan 2021; 21:14:58 > -
Her konuya saçma espri yapma zorunluluğu yok konu dışında.
Sizin yüzünüden insanlar ciddi konu açmak istemiyor artık forumda... -
Csbyi cidde alip savunan sende haklisin -
He adam 6 yıl sonra Csb yazmak için konu açmış forumda.
Adam yardım için konu açmış konusunu saçma sapan kirletiyorsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 21 Nisan 2021; 21:24:40 > -
Ok boomer -
İzmir'de iş olanaklı mağlum. O yüzden Bursa'ya taşınmak istiyorum. Tek başıma ev tutabilecek durumda değilim. Ev arkadaşı arayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim arkadaşlar. Ev için bile olmasa iş aramak için gelip kalabileceğim uygun bir oda gibi bir şey de olabilir. İnternetten çok bir şey bulamadım. Yardım...
-
Yardım...
-
Yardım...
-
Arkadaşa yardım edelim elden ele
https://evarkadasi.com/ gibi siteler var ama genelde diğer amaçlarla kullanılıyor. Gene bir bak belki normal birine denk gelirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 23 Nisan 2021; 11:53:9 > -
Bursa degilde kutahya dersen yardimci olabilirim -
Adı üstünde konu dışı.
Konulu yerler zaten var ciddi işler için.
-
Teşşekkür ederim. Bakmıştım. Şu an için internet üzerinden bir şey bulamıyorum...
Yardım...
-
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
-
Güncel...
-
Facebook a baktınız mı bir sürü gruplar var bunla alakalı... -
airbnb’ye de bak. -
Cevaplar için teşekkürler. Ama hala bir şey bulabilmiş değilim. Kimse yok mu aramızda Bursa'da yaşayan?
Yardım arkadaşlar...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aktifmi olsun pasifmi
|
Her konuya saçma espri yapma zorunluluğu yok konu dışında.
Sizin yüzünüden insanlar ciddi konu açmak istemiyor artık forumda... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X