Şimdi Ara

Bursa'da Xbox ile ilgilenen bir yer yok mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox 360 Aldım. Malum şeyi yaptıracam ama yaptırabileceğim bir yer bulamadım. Focus yapamadı. Varmı bildiğiniz bir yer bu konularla ilgilenen yer yada şahıs. Koskoca Bursa'da vardır illaki değil mi ?

• malum şey derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

malum şey derken

Jtag.
  • İnternette eğer biraz araştırırsan bunu yapan bazı yerler var kargo ile gönderir alırsın.

Son bir not:Bence yaptırma arkadaş yaptırcaksan biraz daha düşün öyle yaptır.Zararlarını görünce belki vazgeçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

İnternette eğer biraz araştırırsan bunu yapan bazı yerler var kargo ile gönderir alırsın.

Son bir not:Bence yaptırma arkadaş yaptırcaksan biraz daha düşün öyle yaptır.Zararlarını görünce belki vazgeçersin.

Ben elden yaptırmak istiyorum. Hocam zarar konusuna gelelim 10 oyun oynasam bile çıkartıyor zaten cihazı 600 Liraya aldım.
  • Ben sadece single player oynamak isteyen insanları anlamıyorum ya. Oyunların en zevkli özelliği benim için en oynanabilir yanları internet üzerinden birileriyle veya arkadaşlarınla oynamaktır. Bundan vazgeçiyosanız PC'de de oyunlarınızı oynarsınız aynı UCUZLUKTA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyyaz Işık

quote:

İnternette eğer biraz araştırırsan bunu yapan bazı yerler var kargo ile gönderir alırsın.

Son bir not:Bence yaptırma arkadaş
    yaptırcaksan biraz daha düşün öyle yaptır.Zararlarını görünce belki vazgeçersin.

Ben elden yaptırmak istiyorum. Hocam zarar konusuna gelelim 10 oyun oynasam bile çıkartıyor zaten cihazı 600 Liraya aldım.

Zarari falan yok 10 oyun nedirki ayrica en az 25 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Mart 2013; 18:03:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa diye bir yer
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Son bir not:Bence yaptırma arkadaş
    yaptırcaksan biraz daha düşün öyle yaptır.Zararlarını görünce belki vazgeçersin.

Zarari falan yok 10 oyun nedirki ayrica en az 25 tane

Hayır 10 Tane orjinal oyun zaten konsol parasını çıkartıyor diyorum. Ondan sonra zarar verse kaç yazar.

quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Ben sadece single player oynamak isteyen insanları anlamıyorum ya. Oyunların en zevkli özelliği benim için en oynanabilir yanları internet üzerinden birileriyle veya arkadaşlarınla oynamaktır. Bundan vazgeçiyosanız PC'de de oyunlarınızı oynarsınız aynı UCUZLUKTA.

Yaa bence biraz saçma oldu bu çünkü öncelikle her zaman senaryo bitirilir online olarakta oynamak oyunun ekstrasıdır. Tabi bazı istisnalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoupa -- 8 Mart 2013; 18:07:27 >

• O zaman ben single player sevmiyorum pek bazı oyunlar haricinde sanırım. Tercih meselesi diyelim o zaman.
  • quote:

Arkadaşlar Xbox 360 Aldım. Malum şeyi yaptıracam ama yaptırabileceğim bir yer bulamadım. Focus yapamadı. Varmı bildiğiniz bir yer bu konularla ilgilenen yer yada şahıs. Koskoca Bursa'da vardır illaki değil mi ?

Dostum bursada yok ya :( bende yıldırımda oturuyorum bi ara çok aradım ama yok. Kendin yapman daha sağlıklı bu arada :) istersen iletişime geç yardımcı olmaya çalışabilirim.
  • quote:

O zaman ben single player sevmiyorum pek bazı oyunlar haricinde sanırım. Tercih meselesi diyelim o zaman.

Kesinlikle öyle hocam kimi sever multi kimi sever single terchi meselesi.

quote:

Orijinalden alıntı: Erhannylmz

quote:

Arkadaşlar Xbox 360 Aldım. Malum şeyi yaptıracam ama yaptırabileceğim bir yer bulamadım. Focus yapamadı. Varmı bildiğiniz bir yer bu konularla ilgilenen yer yada şahıs. Koskoca Bursa'da vardır illaki değil mi ?

Dostum bursada yok ya :( bende yıldırımda oturuyorum bi ara çok aradım ama yok. Kendin yapman daha sağlıklı bu arada :) istersen iletişime geç yardımcı olmaya çalışabilirim.

Hocam zamanında telefonlarla çok uğraştım bu hack fw işleriyle çok yormuştu beni hiç ben girmeyeyim. Sıkıntı olmasın sonra.

• Ben yukarda bu işi farklı yerlerde yapan kimseler var sitelerine falan da bakabilirsin dedim çünkü tecrübeli insanlar onlar xbox da sorun çıkması ihtimali azdır.Ama sen yaparsan elinde kalabilir xbox...
  • Sadece inegol carsisi var diyebilirim. Focus Elektronik isini gorur. Yazmistim ama ilk mesaji simdi gordum. Malesef baska yer yok diye biliyorum Bursamizda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenWhite. -- 9 Mart 2013; 19:40:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

malum şey derken

• Alet fat falan mı focusu tavsiye etmesemde onlar yapamadıysa 15574 falandır jtag yapıyorlar dıye bıliyorum
    Yapılamayan versiyondasındır oda fatlerde mevcut sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

malum şey derken

• ben izmitteyim gold pc de dev ekranda kinect oynuyoduk millet mal mal bakıyor anlamadıklarından ne yapıyolar diye
  • quote:

quote:

O zaman ben single player sevmiyorum pek bazı oyunlar haricinde sanırım. Tercih meselesi diyelim o zaman.

Kesinlikle öyle hocam kimi sever multi kimi sever single terchi meselesi.

quote:

Orijinalden alıntı: Erhannylmz

quote:

Hocam zamanında telefonlarla çok uğraştım bu hack fw işleriyle çok yormuştu beni hiç ben girmeyeyim. Sıkıntı olmasın sonra.

Rgh yaptırdığında online oyun işlemin son bulmaz rahat ol yaptırmak istersen tavsiyemdir oyunlara bu kadar para vermek çok bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.