Şimdi Ara

Bursa'dan deneyerek gevey satın almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Bursa'da yaşıyorum ve 5.1 sürümlü iphone 4s im için gevey kart almak istiyorum.
    Gittiğim telefoncular elimizde yok diyip beni gönderdiler. Bursa'da deneyerek satın alabileceğim bir telefoncu öneriniz var mı acaba ?
    internetten araştırdığıma göre sadece Rebel sim 3 ile sim kilidi açılıyormuş. internette de (sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerde) bu kartı satan kimseyi bulamadım.
    Yardımcı olursanız çok memnun olurum. İlginiz için teşekkür ediyorum.

• İnternet sitelerinde bile yoksa bulmaniz zor valla ! Takip...
  • http://rebelsimcard.com/gsm-and-cdma-iphone-4s-unlock-and-activation-rebel-pro-micro-simcard.html
    Bundan lazim size kargo dahil 55£ (Sterlin) Kredi kartiniz veya PayPal hesabiniz yoksa komisyonla yardimci olabilirim
  • Bursa iphone diye biryer var. Gazcilar caddesinde Halkbank in arasinda. İyi bi arkadas. Yardimci olabilir sanirim sana.
  • iPoint var FSM Bulvarı'nda. Acıbadem Hastanesinin karşısında kalıyor. Belki orda sana yardımcı olurlar.
  • sahibinden .com da var bugun aldım.r-sim diye geciyor.fiyatı 45 tl cok uygun.mikromen diye bir kullanıcan aldım.benim 5.0.1 di seninkinide acar buyuk ihtimalle.jeilbreak olmaması gerekiyo ama.
  • hazir gevey'den bahsedilmisken bisey sorayim gevey`in sitesinde (apple n berry) iki tane yeni gevey cikmis gozukuyo ama forumda konuyla ilgili bir calkalanma goremedim :) gecmis basliklarda falan mi kaldi acaba merak ettim?? 4S icin gevey cikmis gozukuyor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyner den Mavi ürünü Almak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4s icin cikti zaten gevey. İp4 icin cikmadi yuksek basebandlere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.