Şimdi Ara

bursa mudanya nasıl biyer?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • emeklilikten sonra oraya taşıncakmışız sosyal ortam çevre nasıl?

• yaşlılara uygun bi yer sessiz sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

yaşlılara uygun bi yer sessiz sakin

kız bulamam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

yaşlılara uygun bi yer sessiz sakin

ben de evlenince mudanyaya taşınmayı düşünüyorum,
    okul var mı orda?
    yaşlılara uygun bi yer diyince çocuklu aile olmadığı düşüncesine kapıldım da
  • Yazın Burgaz/Guzelyalı arası takılırsan çoknrahat kız bulursun. Maddi durumunda iyi ve ev imkanı sağlayabilirsen yazıbdolu folu yaşarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursada oturuyorum. Burgaz/Güzelyalıda yazlığımız var. Eğer maddi durumun gayet iyiyse mudanyada yazı harika geçirirsin ama o kadar iyi değilse pek bi aktivite yok genelde yaşlılar var mudanyada. Okul sormuş galiba bir arkadaşımız. Okul olarak Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi , bir meslek lisesi , bir eml bulunmakta olduğuna eminim. Yanlış hatırlamıyorsam birde imam hatip olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enuqie

Bursada oturuyorum. Burgaz/Güzelyalıda yazlığımız var. Eğer maddi durumun gayet iyiyse mudanyada yazı harika geçirirsin ama o kadar iyi değilse pek bi aktivite yok genelde yaşlılar var mudanyada. Okul sormuş galiba bir arkadaşımız. Okul olarak Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi , bir meslek lisesi , bir eml bulunmakta olduğuna eminim. Yanlış hatırlamıyorsam birde imam hatip olması lazım.

temelli oturan genç nüfus yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Bursada oturuyorum. Burgaz/Güzelyalıda yazlığımız var. Eğer maddi durumun gayet iyiyse mudanyada yazı harika geçirirsin ama o kadar iyi değilse pek bi aktivite yok genelde yaşlılar var mudanyada. Okul sormuş galiba bir arkadaşımız. Okul olarak Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi , bir meslek lisesi , bir eml bulunmakta olduğuna eminim. Yanlış hatırlamıyorsam birde imam hatip olması lazım.

temelli oturan genç nüfus yok mu?

Var ama çok fazla değil. Nüfus yazın 2 katına rahat çıkıyor. Ama tabiki temelli oturan nüfusta bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Yazın Burgaz/Guzelyalı arası takılırsan çoknrahat kız bulursun. Maddi durumunda iyi ve ev imkanı sağlayabilirsen yazıbdolu folu yaşarsın

Burgaz
  • Kokana avlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Kokana avlarsın

• Yazları Mudanya kalabalık olur.Güzelyalı daha güzel olur.Kışları falan baya sıkıcı bi yer.Temelli yaşamak için Mudanya ama yazlık için Güzelyalı daha güzeldir.Güzelyalıda olan baya kişi varmış.
  • Bütün apaçiler , deniz=kız, mantığıyla oraya gidiyor.Fokur fokur apaçi kaynıyor.Hiç sevmem.
    Bursa'nın dağlık kesimleri daha güzeldir.İkna edebilirsen eğer, eski Bursa yerleşim yerlerinden birine taşının derim.
  • quote:

hocam ben mudanya burgaza taşınmayı düşünüyorum. yardımcı olabilrmisiniz? burgaz nasıl bir yer? çokmu dağlık tepelik bir yer. Merkeze çok mu uzak. Dolmuş otobüs ulaşım sıkıntısı yaşarmıyım. Deniz manzaralı güzel bir ev buldum ama gidip görme şansım yok şuan önerirmisiniz? Teşekkürler.
  • KudiA K kullanıcısına yanıt
    Mudanya kışın yaşamaya daha uygun daha kalabalık ama burgaz kışın çok boş kalıyor. Çok dağlık tepelik bir yer değil ama doğası güzel. Merkeze biraz uzak ama gece 12ye kadar otobus bulunmakta her saat başı ve her 10dkda bir minibus bulunmakta ulaşım sıkıntısı çok olmaz diye düşünüyorum. Kışın çok esiyor ama o yanı kötü doğalgaz sorun olabilir.
  • quote:

Mudanya kışın yaşamaya daha uygun daha kalabalık ama burgaz kışın çok boş kalıyor. Çok dağlık tepelik bir yer değil ama doğası güzel. Merkeze biraz uzak ama gece 12ye kadar otobus bulunmakta her saat başı ve her 10dkda bir minibus bulunmakta ulaşım sıkıntısı çok olmaz diye düşünüyorum. Kışın çok esiyor ama o yanı kötü doğalgaz sorun olabilir.

hocam pm attım özel bi kaç sorum vardı. tşkler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.