Merhaba, Bursa Teknik Üniversitesinin Elektrik-Elektronik bölümünü ve Uludağ Üniversitesi Elektrik-Elektronik ikinci öğretim arasında kaldım. Son 1-2 yıldır Bursa Teknik iyi projeler, işler başarıyor gibi ama Uludağ daha köklü ve akademisyen kadrosu daha iyi gibi. Hangisini önerirsiniz ve neden? Yardımcı olursanız çok sevinirim
up :/
Bursa tekniği bilmiyorum hocam ama Uludağ eem baya köklü ve kaliteli ama zor diyorlar ee zaten zor bir bölüm ona göre tercih yap bursa teknikte yazabilirsin aşırı fark olduğunu sanmıyorum zaten sanayi bölgesi iş bulursun
Kreutz
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim bilgi için :)
Rica ederim
Bursa Tekniğin konumu aşırı kötü, çevresinde hiçbir şey bulamazsın. Genelde göçmenlerin yaşadığı bir bölge.
Uludağ çok daha güzel bir konumda, dibinde görükle gibi bir öğrenci yerleşkesi mevcut. Bunu da dikkate almanı öneririm. Benim tavsiyem uludağ.
Not: Uludağ Endüstri muh. 3. sınıf ogrencisiyim, aklına bir sey takılırsa sorabilirsin.
Bursa teknik pek iyi bi üni değil. Aşırı yeni ve hocaları deneyimsiz. Gebze de yeni bi üni ama acayip kaliteli hocalarla başladılar ama bursa teknik öyle değil. Uludağ gitmek daha mantıklı olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme