Şimdi Ara

Bursada okumayı düşünenlere küçük bir tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a gençler tercih dönemindesiniz bu başlık biraz zamansız oldu kusura bakmayın.
    Bursa'da Uludağ Ünide okuyacaksanız ve eve çıkacaksanız %99 ihtimalle evin adresi Görükle olacak.
    Ağzı yanmış biri olarak söylüyorum ki mümkün olduğu kadar evi emlakçıdan tutmamaya çalışın. Mecbura kalırsa da emlakçı hakkında önceden bilgi edinin.
    Benim tuttuğum evi emlakçıda bulmuştuk. Hani bi insan bu kadar mı paragöz olur diyor insan. Hayatı para, her dakikası her saniyesi para bazı insanların. O yüzden de sizden kopartacağı kadar para kopartmaya çalışır. Verdiğin paraya vermedin der tekrar ister. Eğer biraz dikkatsizsen tekrar verirsin ve 3 kuruş paranın 2 kuruşunu onun 50 kuruş parasına eklersin.
    Bu başlığı açmazsam vicdanen rahat hissetmezdim kendimi. Malum emlakçıyı söylüyorum. Yasaksa da konu silinsin. Görenler arkadaşlarına iletsin, biz çektik siz çekmeyin.
    "Bersoy" Bu ismi görünce kaçın. Teşekkürler.

• Kardeşim de bu sene 2'ye geçti uludağda. Teşekkürler tavsiye için orasının namını duymuştum, yaşayan birinden duymak iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.