Şimdi Ara

bursada okuyan veya yaşayan arkadaşlar yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uludağ üniversitenin konumunun merkeze uzak olduğunu duydum ama bulunduğu yer hakkında bilgi sahibi değilim,çevresinde kalınacak yerler var mı? son olarak öğrencinin takılabileceği alanlar mevcut mu?

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nilüfer ilçesinde üniversite. Bursanın dışında sayılır. Bursaya göre batı konumunda. Görükle denilen alanda bulunur kampüs. İlahiyat Fakültesi Nilüfer İlçe merkezindedir yani kampüsten ayrı. Neredeyse her mahalleden üniversiteye ulaşım vardır en fazla 2 vasıta değişirsin. Görükle denilen alanda öğrenci evleri ve yurtlar bulunur küçük bir öğrenci ilçesi oluşmuştur o bölgede. Üniversiteye şehir merkezinden metro imkanı vardır. Ormanlık bir alanda yer alır üniversite. Hocaları bir çok üniversiteye göre iyidir. Yaşam pek ucuz değildir. Bir çok aktivite yapacağın alan vardır sinema, alış-veriş merkezleri tonla vardır. Kafe tarzı yerler bol bulunur. Aktivite yapmak için bir çok seçeneğin var tabi ki bursada. Durum bu

• Sinema alışveriş merkezi ve kafeler bahsettiğin Görükle denilen alanda mı yoksa şehir merkezinde mi? Bir de şehir merkezinden hukuk fakültesine yaklaşık olarak ne kadar sürede ulaşabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: benegi

Sinema alışveriş merkezi ve kafeler bahsettiğin Görükle denilen alanda mı yoksa şehir merkezinde mi? Bir de şehir merkezinden hukuk fakültesine yaklaşık olarak ne kadar sürede ulaşabilirim?

Kardeş zaten metro var üniversiteye kadar bi sürü avm var bursa iyi şehirdir yalnız hukuk fakültesi gemlikte olabilir gemlikteyse bursanın içinde değil
  • quote:

Sinema alışveriş merkezi ve kafeler bahsettiğin Görükle denilen alanda mı yoksa şehir merkezinde mi? Bir de şehir merkezinden hukuk fakültesine yaklaşık olarak ne kadar sürede ulaşabilirim?

Sinema yok sanırım Görükle'de. Ama bolca kafe/bar mevcut. Tam şehir merkezi heykel dediğimiz yerden şehreküstü metro istasyonuna 10 dakikada yürüyüp 2 nolu trene binersin 35-40dk civarı sürer üniversite durağında inersin, görükleye ve fakültelere minibüs/otobüs mevcut bunları kullanmazsan yürüyerek 15-20 dk içinde tüm fakültelere ulaşabilirsin
  • Evet hukuk fakültesi görükle kampüsünün dışında gemlikteymiş oranın ortamı nasıldır?
  • quote:

Evet hukuk fakültesi görükle kampüsünün dışında gemlikteymiş oranın ortamı nasıldır?

Hocam gemliğe en son 2 sene önce antrenman için gittim ortamıyla alakalı hiç bir fikrim yok, bursa merkeze 35 km civarıdır otobüs çalışıyor
  • Merkeze uzak olduğundan öğrenciler genelde görüklede kalırlar. sehirin batı-doğu istikametinde metro vardır. Öğrenci 1.5Tl oldu
    Yemekler genelde 8-10 tl arası.
    Yurt imkanlarını bilmiyorum ama ev kiraları fatura vs her şey dahil 600 700 arası.
    Şehirde her türlü mağaza,avm vs var.
    Nilüfer,heykel,muradiye gibi yerler guzeldir onun disinda uludag yine teleferikle cikabilirsin.
    Istanbula da deniz otobusleriyle gidebilirsin imkanlar genistir.
    Sehirde bir suru otomotiv fabrikalari, yan sanayi urunleri vs bir cok is ve staj imkanlarida vardir.
    Timsah arena da bitmek uzere cok guzel bir kompleks ve eglence merkezi olacak. Simdilik aklima bu kadar geldi baska sorun olursa cevaplarim

• sağolasın arkadaşım

• Bursa çocuğuyum ben her yerde

• Gemlik nasıl bir yer peki yani kalınacak yerler var mı ortamı falan nasıl

• benegi B kullanıcısına yanıt
    hocam bursa güzel şehirdir imkanları coktur ama biraz pahalıdır gemliğe gelcek olursak ufak yerdir pahalıdır gezilecek fazla yeri yoktur ve bursya uzaktır yaklaşık 40 dk kadar
  • Görükle'de kalırsam Gemlik'e ne kadar sürede gidebilirim?

• quote:

Görükle'de kalırsam Gemlik'e ne kadar sürede gidebilirim?

Çok uzun sürer hocam. kendi aracın olsa bile
  • benegi B kullanıcısına yanıt
    hocam valla taşınabilir diyolardıda gemlike 10 yıl önce falan gittim :D

gemlikte gümrük olduğu için ticaret ilçesidir ortamı vs. hakkında pek bi bilgim yok deniz kenarı sadece onu biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.