Şimdi Ara

burun ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 10 gun once burun amelıyatı oldum.Burnumdan bayagı bı kemık alındı catı sola dogru egıktı bu duzeltıldı estetık yapılmadı şu anda burnumdan hala tam nefes alamıyorum dun kontrole gıttım doktorum tek tarafın ödem yaptığını zamanla duzelecegını soyledı bu ödem için ne yapılabılır arıca burnumun ıcınde burnumu yukarı dogru cekerken veya burun delıklerımı acıp kapatırken sankı orada bır doku kopmuş gıbı bır acı verıyor bu da dun basladı bana yardımcı olacak varsa tavsıyelerle benı bılgılendırırsenız cok tesekkur ederım

• arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. yakın bir arkadaşımda girmeye karar verdi ama fiyat felan araştırıyordu neoldu bilmiyorum.sen kaça girdin ve nerede oldun.

bu arada benimde bacağımda bir bıçak darbesi vardı dikiş felan atılmıştı sonra içeride ödem oldu demişlerdi.belki aynı şey değil ama benzer acıları biliyorum.bendede sanki damarım kısalmış içeriden ahraket etirirnce geriliyormuş gibi oluyordu.ama 1 ayda geçti herşey.ilk 1 hafta hiçbirşey hissetmedim gibi hatta harakette ediyordu bacağım.2. hafta bacağım kasılmaya başladı ve ağrılar başladı.3. hafta o biçim ağrıyordu harakette ettiremiyordum. gittikçe kötüleştiğini sanıp korkmaya başlamıştım ama son hafta ise birden ağrılarım azaldı ayağım sanki buz çözülür gibi gevşedi eski haline döndü.

off yaa gene yaşadım:P niye yazdm bilmiyorum aklıma geldi işte.diyeceğim dert etme geçer yahu içerideki et kaynıyor vs.. vücüdun onu iyileştirir

• bende olmayı düşünüyorum bendede baya sorun var et alınacak kemik yamukluğuda var nasıl olacak bilmiyom nerde oldun ve ne çeşit bi ameliyattı ne kadar ödedin söylersen seviniriz bi bilgimiz olsun.

bu arada çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun İNŞ.
  • sen şimdi burnunuda karıştıramazsın

çok kötü yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

sen şimdi burnunuda karıştıramazsın

çok kötü yaa

Hocam bu arada harbi fiyatı nedir bende olmayı düşünüyorumda
  • Ben 2005 yilinda gazi hastahanesinde oldum.BOlum profesorune yaptirdik ameliyati benimde sola dogru egikti.1750 lira para vemistik.Bir sevinvle girdim ameliyata yine o sevinc ile ciktim.Burun alcidaydi.1 hafta sonra kontrole gittigimde sonra doktora sordum gorunusu nasil eskisinden daha iyi diyince kafam kaynar sular dokuldu sanki.Dusundugumde hakliydim adam duzgun yapamadim.Nefes alip verirken yine problemler ve burunda hafif egrilik var.Bu ise baslamadan once ise bana profesyonel mudehale gerekiyor demisti.Tamam dedik paradan da kacmadik.Ama sonuc cok iyi degil. 5.5 saat ameliyatta kaldim.Fiyat yuksek cunku anestezi isin icine girince fiyat yukseliyor.Fiyattan once doktoru arastirmalisin.Bakalim yazin turkiyeye gittigimde bi operasyon daha dusunuyorum.
  • bnde de burunda kemik eğriliği war yaw çok sinir bişey orta burun kemiğim tamamen sola kayık durumda ve burnumun solu her zaman servis dışı sağ tarafla idare ediyom çünkü orası da genişledi solun daraldığı oranda ama sağ taraf da tıkanınca burun tamamen servis dışı kalıyo.. bn de ameliyat olcam aldırcam kemiği yazın
  • Bendede kemik eğriliğ +et var,bunu yanında burnum büyük birazOlursam estetikde olmayı düşünyorum ama gördüğüm estetikliler beni korkutuyor,Çok iğrenç şekiller ortaya çıkabiliyor
  • arkadaşlar umraniye erdem hastanesınde oldum amelıyatı genel anestezi ile, yalnız fazla memnun kalmadım amelıyatı olduktan sonra ılgı yok fazla.. amelıyatın zor yanı narkozdan uyanmayla başlıyor ben 15 dakıka falan tıtredım o tıtreme evdede aralıklarla devam ettıbana bır burun damlası verdıler o kadar ıkı gun tampon kaldı burun delıklerımde o tamponun cıkması da cok beter bişey ama anlık acı (dünyaya gelirken o kadar bagırmamışımdır) ıkı kere bagırttırıyorlar anlıyacagınız sonra da burunda kuruluklar başlıyor bana doktorum bir tavsiyede bulunmadı megersem deniz suyu ile goz kremı kullanmam gerekıyormuş nemlenmesı ve kabuklanmaması için telefon ettım kullan kullan dedı hocam nefes alamıyorum ödem yapmış olabılırmı dedım olabılır dedı gıttım kontrole ödem yapmış dedi şimdide burun delıklerınde kasılmalar oluyor yarın da onu soracamama hala 10 gun oldu nefes alamıyorum zaten alamıyordum kontrol de 2 hafta sonra herşey duzelecek dedi inşallah dedik bekliyoruz...maliyeti bana sıgortalı oldugum için artı 300 ytl oldu estetik yok sadece kemık aldırma...şu gerılmeler naaasıl gececek bılmıyorum ama

• 1 hafta 10 gun bole olur sonra düseliyo merak etme
  • bol bol yürüyüş yappp
    O2

sağlıklı yaşa zinde kal
  • birşey merak ediyorum. şimdi burnu afedersinizde biraz laz burnu gibi olanlar varya hani kaba tabirle kanca gibi yani düz olmayanlar. işte öyle burnu olanların yaptırdığı estetik mi oluyor yoksa normal bir ameliyat mı.arada fark var mı birde.

bu arada ismim €rdem. arakdaş benim adımı verdikleri hastenede ameliyat olmuş
  • ben de 2sene önce burun ameliyatı oldum (kemik+et) ,kimseye tavsiye etmem eğer durumunuz çok ağır değilse.benim durumum çok ağırdı koku duyum çok zayıflamıştı(%20) ve çiğ sebze yiyemiyordum,ameliyat oldum salatanın eşsiz tadını yeniden keşfettim ama 2hafta boyunca burnumun kanı durmadı,1ay boyunca da (şiddetli) baş ağrım geçmedi.eğer idare edilebilir bir durumdaysanız halinize şükredip ameliyat falan düşünmeyin derim ben.özellikle de benim gibi hastane ortamlarına alerjiniz varsa ameliyat olmak gerçekten eziyet..
  • yok be ya rahatsızlık tampon cıktımı bıtıyor sen kotu bır yerde kotu bır operasyon gecırmıssın bız 2 arkadas beraber olduk aynı gun 2 gun tampon takılı kalıyor o bayağı başağrısı yapıyor bır de tampon cıkartılırken ınletıyorlar ama o da dedıgım gıbı anlık bışey cektı bıttı sımdı ıyıyım sadece burnum hala tıkalı zamanla acılacakmış acılacagı zaman ınsallah acıldı dıye de yazarım daha bu 10 ncu gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: melonsapka55

arkadaslar 10 gun once burun amelıyatı oldum.Burnumdan bayagı bı kemık alındı catı sola dogru egıktı bu duzeltıldı estetık yapılmadı şu anda burnumdan hala tam nefes alamıyorum dun kontrole gıttım doktorum tek tarafın ödem yaptığını zamanla duzelecegını soyledı bu ödem için ne yapılabılır arıca burnumun ıcınde burnumu yukarı dogru cekerken veya burun delıklerımı acıp kapatırken sankı orada bır doku kopmuş gıbı bır acı verıyor bu da dun basladı bana yardımcı olacak varsa tavsıyelerle benı bılgılendırırsenız cok tesekkur ederım

arkadaşım geçmiş olsun once
    ben farklı bişe sormak istiorm sana kız arkadaşım kontrole gittiğinde burnunda iç kemik var ameliyat olman lazım demiş doktor sende burun ameliyatı oldm kemik alındı falan demişssin acaba çok agrı sızı yapıomu yada ne gibi bi zorluğu var bilgi verirsen sevinirim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.