Şimdi Ara

burun ameliyatı olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanı septoplasti, olanların sıkıntıları varmı,ağrı çokmu,kaç haftada düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yamuk yani tıbbi terim kullanma olum yamuk de öyle daha seksi olmuyor. işinin ehli bir doktora olursan 2 haftada sargıları yada mini tamponları neyse artık alırlar. 1 aya şişlikle azalır 2 ay sonrada hiç bir şey kalmaz ama kontroller devam eder darbe almamaya dikkat etmelisin.
  • Sana tavsiyem her doktora ameliyat olma.Olacağın doktoru iyice araştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemikten oldum sonuçta o da burun ameliyatı yanı kırıp aldı ne bir ağrı ne sızı hiç bişey olmadı. Ameliyattan çıktıktan sonra burun deliklerimde tampon vardı. Yüzümde şişlik dahi yoktu onlar şehir efsanesi. 3 gün sonra tamponları aldırmaya gittim. Sadece tampon alımında(slikon tampon) beynimi çekiyorlar sandım . Sokulan tampon 15 cm uzunluğunda 2 deliktede. Çekerken sanki beynin geliyor gibi hissediyorsun acı değil ama hissi çok garip. Sonra da doktorun verdiği okyanus suyu ile müdahale edersen 1 haftada iyileşirsin. 1 ayda da burun içini kurcalarsın. Soğuk havada olmak iyi oluyormuş yaz mevsimi ve baharlarda önerilmedi bende kar varken oldum. Bu arada ben ameliyat olduktan sonra burnum biraz yamuldu bana göre. İleride düzeltme operasyonu düşünüyorum.
  • Tamponu ertesi gün gibi bir çıkarma imkanları varmı acaba

• Bende düşünüyorum ameliyat olmayı ama 1 hafta burundan nefes almadan yapamam.

• ben geçen sene oldum

tamponlarda hava kanalıda var artık ve şişik kalma durumu 1 gün sürüyor 1 hafta sonrada tamponu çıkarıyorsun.

tamponlu halde dışarda dolaşabiliyordum.

korkacak birşey yok ama iyi bir doktor seçmen doğru olacaktır istanbuldaysan benim doktorumu tavsiye edebilirim.

before after fotosuda atabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

ben geçen sene oldum

tamponlarda hava kanalıda var artık ve şişik kalma durumu 1 gün sürüyor 1 hafta sonrada tamponu çıkarıyorsun.

korkacak birşey yok ama iyi bir doktor seçmen doğru olacaktır istanbuldaysan benim doktorumu tavsiye edebilirim.

Tampon varken nefes alabildinmi?

• ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    İstanbulda değilim,Hacettepe Yrd dç demir bajin de olacam ,özelden before after atabilirmisn

• quote:

ben geçen sene oldum

before after alabilir miyim

• Atında görek yaw

• Burnum güzel olduğu için bilgim yok

Not:Lazım 1000 de 1 çıkar benim gibi

• Bende olmayı düşünüyorum.Burnum iyice köksal babaya dondu bilgisi olan arkadaşlar ne kadara olduklarını hangi hastanede doktorda olduklarını yazarsa bizde bilgi sahibi oluruz

• Orijinalden alıntı: ::Ashes::

yandan çekilmiş kolay bulamadım.

küçükken kırmıştım burnu bide lazlıkta vardı nefes darlığı çekiyodum hem o düzeldi hem güzelleştirdiler ben gayet memnunum

ben 2500liraya oldum.

belki belli olmuyır ama kemerliydi burnum gargamel gibi bişeydi şimdi dümdüz yapay durmuyorda.

Hocam derdine katlanmaya değer diyorsunuz yani... Nerede oldunuz peki? Benim burun hem kemerli hem geniş hem yamuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 14 Haziran 2018; 3:9:19 >
  • Benimki de kemerli üstten aşağı doğru yardırıyo.Galiba deviasyon da var bende.

• Bende 8 gun once oldum simdi burnumun icinde silikon tampon var yarin alcaklar tamponlari merak ettigim tamponlar nasil cikcak uyusturuyolarmi acaba cunku icinde tas gibi oldu tamponlar

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    işte en can alıcı nokta orası ben bi tarafıyla oynamıştım kabuk bağlamıştı heralde çıkarken çok zor olmuştu.

uyuşturma falan yok tutuyor çekiyor baya bi acıyo ama 5dk sürüyor onada katlanacaksınız.

beylikdüzünde özel bir hastahanede oldum ancak doktor bağcılarda bir hastanedeydi aslında.
  • quote:

işte en can alıcı nokta orası ben bi tarafıyla oynamıştım kabuk bağlamıştı heralde çıkarken çok zor olmuştu.

uyuşturma falan yok tutuyor çekiyor baya bi acıyo ama 5dk sürüyor onada katlanacaksınız.

beylikdüzünde özel bir hastahanede oldum ancak doktor bağcılarda bir hastanedeydi aslında.

Eskri bir hafta burundan nefes alamıyosun dimi? Bide silikon tampon çıkarken acıtmıyomuş?
  • septoplasti diyorsun bu ameliyat burnunun dış görünüşünü değiştirmiyor. aynı amelyatı oldum burnumda değişiklik yok.

ameliyat sırasında ben biraz acı çektim lokal anestezi olduğundan amelyat sırasında uyanık olmak biraz psikolojiyi etkiliyor açıkcası belkide çıkan seslerden dolayı acı çekmişimdir bilemiyorum. amelyattan sonraki gece uyumak imkansız nerdeyse. kafan az geri gitse genzine kan akıyor az ileri gitse dışarı kan akıyor. o gece boş boş duvarı izledim hastanede.

1 hafta boyunca tamponlar burundayken hayattan keyif alamıyorsun.yutkunmak bile eziyet oluyor yemek yerken zorlanıyorsun içtiğin sigaradan keyif alamıyorsun.

tamponlar çıkarılmadan bir gece önce tisortu giyerken boğaz kısmı burnuma çarpmıştı veyaklaşık 4 saat kesintisiz burnum kanamıştı acile gitmek zorunda kalmıştım o yüzden tamponların çıkarılması 2 gün ertelenmişti. tampon çıkarılırken silikon tampon acıtmıyor pek dediler diye silikon tampon aldık yine de baya acıtıyor. sonra kısa sürede normale dönüyor zaten hiç amelyat olmamışsın gibi. morluk şişlik gibi sıkıntılar yaşamadım ben.

1 seneyi geçti amelyat olalı ancak nefes almamda herhangibir iyileşme olmadı boşa amelyat oldum yani. geçenlerde tomografi çektirdim amelyatım gayet düzgün yapılmış ancak alerjiden dolayı hala burun tıkanıklığımın olduğunu söyledi doktor alerji tedavisi oluyorum 4-5 gün sonra biticek ilacım ameliyata kıyasla kat kat daha çok verim gördüm. daha rahat nefes alıyorum.

tavsiyem tomografini doktora göster geniz eti varsa ben bunun için tedavi olmak istiyorum de. eğer o tedavi hala işe yaramazsa septoplasti ol. hatta illa amelyat etmek istiyorlarsa geniz etini aldır (varsa) çok daha acısız çok daha kısa çok daha zahmetsiz bir amelyatmış diye duydum kanama bile olmuyormuş sanırım.

• Bende baya arastirdim ama trde duZgun tam estrtik ikonik bi burun yapan yok bu yuzden abd de olucam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.