Şimdi Ara

Burun içindeki kısa kıllar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/philips-nt-9110-kulak-burun-tuy-kesme-makinasi/ProductDetails.aspx?productId=sgphnt9110&categoryId=336727

şu makine burun içindeki küçük kılları kesermi ? bu sene çıktı bu burunda kıllar taşıyo cımbızla çektim uzun olanları ama burun içindeki kısalar için bunu alsam işimi görürmü ?

veya başka önerilerde olur

• aynısından kullanıyorum..3 yıl önce almıştım teknosa'dan..laptop aldığım için hediye çeki ile almıştım sanırım..etkili iyi bir cihaz..ama daha iyileri muhakkak vardır,araştır derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

aynısından kullanıyorum..3 yıl önce almıştım teknosa'dan..laptop aldığım için hediye çeki ile almıştım sanırım..etkili iyi bir cihaz..ama daha iyileri muhakkak vardır,araştır derim...

eğer işimi görürse yeterli benim için. burun kılları zaten ne kadar sürede çıkar bilmiyorum ama 2ayda bir oluruz heralde zaten tıraş ? pahalıya kaçmak istemiyorum
    burun içini keserken buruna zarar verme olasılıgı varmı o aletin ucunun ? kesim vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sık Sık Güncelenen Üye -- 18 Mart 2010; 10:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sık Sık Güncelenen Üye

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

aynısından kullanıyorum..3 yıl önce almıştım teknosa'dan..laptop aldığım için hediye çeki ile almıştım sanırım..etkili iyi bir cihaz..ama daha iyileri muhakkak vardır,araştır derim...

eğer işimi görürse yeterli benim için. burun kılları zaten ne kadar sürede çıkar bilmiyorum ama 2ayda bir oluruz heralde zaten tıraş ? pahalıya kaçmak istemiyorum
    burun içini keserken buruna zarar verme olasılıgı varmı o aletin ucunun ? kesim vs

haklısın,doğru düşünmüşsün ancak bir noktayı düzelteyim,burun kılları için 2 ay uzun bir süre..takriben 15 ile 18 gün arasında uzarlar yani ayda 2 defa almalısın:) iyi makinedir..sinbo v.s gibi markalardan kat kat iyidir.hayırlı olsun..güle güle kullan..

Dehşetengiz,kardeş güle güle kullan,raks kaset dünyasında yeni bir soluktu ama bu tür ürünlerde ne olur bilmiyorum..zaten 10 tl..fazla bi risk değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 18 Mart 2010; 10:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

http://www.hepsiburada.com/raks-065-kulak-burun-tuy-temizleme-ve-favori-duzeltme-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=336727&productid=sgraks065

bunu aldım kargoyla gelicek kullanınca söylerim iyi mi
    Ben kullanıyorum bu ürünü. Kaliteli pil kullandığın sürece tahmin bile edemiceğin kadar güzel sonuç getiriyor.

• evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • miy1988 hocam saol bide diğer konuya baksana tekrar tıraş makinesine

o 3lü elekli bide normal olan arasında kaldım , hangisini alalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.