Şimdi Ara

Burun kemiği aldırma ve normal estetik arasındaki farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar çevremden duydum biraz araştırdım burun kemiği aldırmayı ama Google, ye yazdığımda normal burun estetiği çıkıyor burun kemiği aldırma var mı? Devlet hastanesi burun kemiği alıyormu normal estetiklen arasındaki farklar nedir? Avantajları ve dezavantajları nelerdir hangisi daha sağlıklı?

• benim arkadaşım devlet hastanesinden burun kemiğini aldırdı hiçbir sıkıntısı yok özelle arasındaki fark ücret tabiki.

• özellikle burun tıkanıklığı içinse estetisyene yaptırmak daha iyi.Ben devlet hastn de yaptırdım 2 sene sonra yine eskiye döndüm

• Selam, bu operasyon hakkında doğru bilgiye ulaşabilmen için septum deviasyonu şeklinde aratman daha doğru olur. Yaklaşık 9 ay kadar önce yaptırdım, olay hastaneden çok doktorda bitiyor emin ol. Ben bu operasyonu, Türkiye'de yapan en popüler doktorlardan (profesör) birine pahalı bir hastanede yaptırdım. Ama operasyon sonrası başka bir yerde kontrol ettirdiğimde sağ tarafta tıkanıklığın devam ettiğini kamera ile bizzat bana gösterdiler (operasyon sonrası burna yerleştirilen silikonun yanlış takılması sonrası hava kanalı üzerinde pek çok noktada etler kemik ile kaynamış ve yine sağ tarafı tıkamış durumda) ve çekilen ön yüz MR 'ında kemik eğriliğinin eskisine göre biraz daha düzgün fakat yine de olması gereken şekilden uzak olduğunu tespit ettiler. İkinci bir operasyon geçireceğim bu yüzden :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.