Şimdi Ara

Burun ucu zamanla sarkar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burnum kemerli.Hafif bir tümsek var.Burnumun ucu sarkık değil normal durunca ama gülünce, gülümseyince sarkıyor burnumun ucu.Şuan yaşım 16.Gittikçe burnumun ucu sarkar mı yoksa aynı mı kalır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 3 Ocak 2015; 3:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimAdayı

Sarkar.

Hocam konularımı baltalamaktan vazgeçin önce ki konumda da yaptığınız gibi.İşinize gücünüze bakın lütfen.Eğer ciddi iseniz sarkar demekte o zaman özürümü de dilerim.İyi geceler.

• Burun büyüyormuş ömür boyunca. Yani sarkar. Ama estetik diye bir şey var. Gidip yaptırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Sarkar.

Hocam konularımı baltalamaktan vazgeçin önce ki konumda da yaptığınız gibi.İşinize gücünüze bakın lütfen.Eğer ciddi iseniz sarkar demekte o zaman özürümü de dilerim.İyi geceler.

Canım kardeşim niye o kadar taktın ki kafana, burun sarkmaz tabi ki. Çok dikkat çekiyo mu burnun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal kalkar dal sarkar, dal sarkar kartal kalkar.
  • az önceki konuda gördüm burnunu oha o ne öyle hohohohohohoho.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sarkar.

Canım kardeşim niye o kadar taktın ki kafana, burun sarkmaz tabi ki. Çok dikkat çekiyo mu burnun?

Hocam sert çıkıştım kusura bakmayın ama psikolojik bunalım içindeyim.Tipim özgüvenim falan acayip canımı sıkıyor.Yalnız kaldım insanlar acaba tipimden dolayı mı benden kaçıyolar diye düşünüyorum.Çok zor dönemler geçiriyorum biliyorum burası konu dışı ama tek arkadaş çevremde burası.Açtığım asosyallik özgüvensizlik psikoloji vs konuları yüzünden kötü ün yapmış durumdayım.Tekrar kusura bakmayın.İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

Burun büyüyormuş ömür boyunca. Yani sarkar. Ama estetik diye bir şey var. Gidip yaptırırsın.

3-4 yıl sonra estetik olabilirim yaşım küçük anca burun oturcak o zaman olabiliyomuşum.Burun ucu estetiğine hiç girmek istemiyorum istediğim gibi olmaz diye.Tek sorunum burnumun üstünde ki kemik.Törpüleme işlemi yaptırmak istiyorum.

• Simdi biz sarkar desek napican gulmicen mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sarkar.

Hocam sert çıkıştım kusura bakmayın ama psikolojik bunalım içindeyim.Tipim özgüvenim falan acayip canımı sıkıyor.Yalnız kaldım insanlar acaba tipimden dolayı mı benden kaçıyolar diye düşünüyorum.Çok zor dönemler geçiriyorum biliyorum burası konu dışı ama tek arkadaş çevremde burası.Açtığım asosyallik özgüvensizlik psikoloji vs konuları yüzünden kötü ün yapmış durumdayım.Tekrar kusura bakmayın.İyi geceler.

Kimse tipi kötü diye birisiyle arkadaşlığını kesmez, keserse kesen kişi sorunludur sen değil. Benim burnum da profilden bakıldığında düz yani duvara çarpmış gibi hem de kemerli. İnsanlar seni tipinle değerlendirmezler, ha tip budalası insanları ayrı tut normal insan tip ayrımı yapmaz. Bi SS koy ya da özelden gönder sağlıklı bir değerlendirme yapalım.

• Büyümesi ömür boyu süren bir organımızdır burun dostum
  • Dal sarkar kartal kalkar
    Kartal kalkar dal sarkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.