eğer yaşın 12-15 arasında ise benimde o yaşlarda olmuştu..
birde 2 günde bir banyo yapmanı tavsiye ederim...
ap
bende de oluyor yağlanma aşırı bi şekilde ama pek bir sorun yapmadım şu güne kadar
yağlanma sorunu asla geçmez genelde ırsi olarak biliniyor..o sorunla barışık yaşamakdan başka çaremiz yok.. sülalenizi araştırın..mesela ben genetiksel olarak anneme çekmişim ve dayımdada bu sorun var.. 4-5 saatte bir kükürtlü sabun ile yıkıyorum..kendimi iyi hissetmeme yardımcı oluyor..tavsiye ediyorum sizede.. unutmayınız ki rabbimiz sevdiği kullarını zor imtihanlara tabi tutar. başına gelmeyen bilemez bu sorunu.sizi anlıyorum.Allaha emanet olun
Bende de o sorun var, her aynanın karşısına geçtiğimde ya yıkıyorum yada siliyorum
gözlüklüysen olur bendede oluyor gözlüğü çıkarıyorum bitiyo
insanlara sıkıntılarını yazıo dalgaya almayın..gözlüklüysen olur diosun e ben değilim oluo ne yapcaz şimdi.. yorumlarda açık kapı bırakın ki insanlar yanlış yönlenmesin
quote:
Orijinalden alıntı: oyunmaynağı
bende de oluyor yağlanma aşırı bi şekilde ama pek bir sorun yapmadım şu güne kadar
Evet aşırı olduğu belli avatarından
senin hiç değilse sadece burnunda varmış benim suratım full yağlanıyor . + oalrakda siyah noktalar burnumun sag tarafinda 3 tane 3 gen sekli olusturcak noktacik suratımdada baya var