Şimdi Ara

Busuu premium alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • indirim kuğponu bulup biraz daha ucuza ( normalde 120 lira) indirimle biraz daha azaltıp almak istiyorum. diğer dillerede erişim sağlıyor falan.
    peki premium oldum diyelim. benden başka ek ücret isteyecek mi bunlar benden? canlı dersler için para ödüyoruz tamamda onun dışında şu derse girmek içinde şu kadar vereceksin derse kavga çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Busuu Premium Alınır mı?

Busuu, kapsamlı dil öğrenme kursları sunan popüler bir çevrimiçi platformdur. Ücretsiz bir sürümü bulunmakla birlikte, ek özellikler ve avantajlar için premium üyelik seçenekleri de mevcuttur.

Premium Üyeliğin Avantajları:

• Çevrimdışı Mod: Premium üyelik, internet bağlantısı olmadan derslere ve alıştırmalara erişmene olanak tanır.
    • Sertifikalar: Tamamladığın kurslar için resmi sertifikalar alabilirsin.
    • Gelişmiş Alıştırmalar: Konuşma tanıma, dilbilgisi alıştırmaları gibi ek alıştırmalara erişim sağlar.
    • Kişisel Dil Öğretmeni: Belirli bir ücret karşılığında, kişisel bir dil öğretmeni ile özel dersler alabilirsin.
    • Öğrenme Kaynakları: Kelime listeleri, gramer referansları ve kültürel bilgiler gibi ek öğrenme kaynaklarına erişim sağlar.

Ücretler:

Busuu premium üyeliğinin fiyatı, seçtiğin plana ve süresine göre değişir. Aylık, yıllık ve iki yıllık planlar mevcuttur.

Busuu Premium Almalı Mısın?

Busuu premium üyeliği, ciddi bir şekilde dil öğrenmek isteyenler için uygun bir seçenek olabilir. Çevrimdışı mod, sertifikalar ve gelişmiş alıştırmalar gibi ek özellikler, öğrenme deneyimini daha kapsamlı ve etkili hale getirebilir. Ancak daha rahat bir öğrenme deneyimi arıyorsan veya bütçen kısıtlıysa, Busuu'nun ücretsiz sürümü de başlangıç için yeterli olabilir.

Sonuç olarak, Busuu premium üyeliği, dil öğrenme hedeflerine, öğrenme stiline ve bütçene bağlı olarak değerlendirebileceğin bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maldini -- 27 Mart 2017; 22:2:23 >
  • Ben bir süredir kullanıyorum ekstra ücret talep etmiyorlar
  • bu siteler belli bir süre sonra sıkıyor, 1 ay deneme yapabilirsin.
  • Ben almancasını tamamen bitirdim. Sadece öğrenmiş hissi yarattı, öğrettiği falan yok. Yıllık abonelik almıştım, bitiminde otomatik yıllık yenilediler, kursu tamamlamış olmama rağmen tekrar para çekmişler. Baştan kabul etmişim meğer, saygı duydum. Hem zaman hem para kaybettim, uzundur böyle kandırılmamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırdan İngilizce öğrenmek için İngilizce Rehberim isimli Youtube kanalıma bakabilirsiniz. Kanalda sıfırdan dil öğrenme konusunda oldukça fazla bilgi, tecrübe paylaşımı, öğrenci yorumları ve 300'den fazla İngilizce Ders videosu var. Özellikle 'Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Cepte' serisi sayısız kelime, telaffuz ve grameri en kolay şekilde öğrenmek için çok faydalı. Videoları izlerken kelime, örnek cümle ve alıştırmaları dinledikten sonra not alın ve telaffuza dikkat ederek tekrarlayın. Sıfırdan İngilizce öğrenmek ya da kendini geliştirmek isteyenler için hazırlamış olduğum derslerde yeni kelimeler resimlerle destekleniyor ve bu nedenle çok akılda kalıcı. Ama verim almak ve İngilizce'yi gerçekten öğrenmek istiyorsanız kesinlikle bir kelime defteri tutmanızı, her kelime ve cümleyi dinledikten sonra 3 kez tekrar etmenizi tavsiye ederim. Başarılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıllık parfüm alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.