Şimdi Ara

BÜTÇE 35.000 CİVARI. ŞU 4 ARAÇ ARASINDA KALDIM. ÇÖZELİM ŞU İŞİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    28.000 tl ye hali hazırdaki arabamı sattım. artık benzinden gına gelmişti. şimdi dizel bir araca geçmek istiyorum.
    bütçem 35.000 gibi. şu 4 araçtan hangisin tercih etmeliyim sizce.

1 - Peugeot 308 1,6 HDI - 2010 model
    2 - Citroen C4 1,4 HDI (şu anki güncel kasanın bir öncesi) - 2010 model
    3 - Ford Focus Hatchback 1,6 Trend TDCI (yine eski kasa) - 2010 model
    4 - Fiat Linea Via 1,3 multijet (sıfır km)

Fiatın sıfır olması biraz aklımı çeliyor. Ama genel kalitesinden şüpheliyim. Yıllarca opel kullandım bu markaları hiç kullanmadım. Ne dersiniz??. Görüşler benim için önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dubliner -- 26 Kasım 2011; 21:53:55 >

• Sıfır linea diyorum.sıfırn tadı bi başka olur.kullanınca anlarsın.
  • Sıfır evet farklı olur ama malzeme kalitesinden çekiniyorum.
    Gerçi Focus ta yerli üretim ama. Bir de sıfır olmasına rağmen bu kadar ucuz olması insanın aklını kurcalamıyor değil.
  • Temiz bir ford focus bulunursa yıllarca binilebilir.Linea sıfır olması bakımından ve vergi avantajıyla ön plana çıksada focusun tadını yakalayamazsınız lineada kanımca uzun süre kullanıcaksanız eğer temiz bir focus işinizi görür .

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katip1 -- 26 Kasım 2011; 22:16:35 >
  • Linea kötü araba değil.Sıfır araba alacak olsam ilk tercihim linea niye? yakıt çok az,ödüllü motor ve vergi dilimi.tabiki focustaki veya c4 teki konfor olmayabilir ama emin ol aşşağı da kalmıyo.
  • Ford motorları için diğerlerine göre biraz daha gürültülü diyorlar. Ne dersiniz.
  • peugeot ile fordun motoru aynı, biri daha gürültülü veya sessiz denemez.

c4'de 1.4 hdi olduğunu bilmiyordum ama alınmaz.

39'a sıfır ceed var, ben olsam ona yönelirim, olmuyorsa focus, sonra 308...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Beklentileri karşılıyorsa Linea iyi bir seçim olur. Sıfır olduğu için bir adım önde bence de. Vergi dilimi, iyi motor, düşük tüketim..
  • 3 veya 2
  • Performans, donanım ve güvenlik istiyorsan 308,
    Kısa sürede satabilmek isterim, piyasası olsun diyorsan Focus,
    Sıfır olsun, piyasası hızlı olsun, donanım ve güvenlik ikinci planda dersen Linea.

Bir de alacağın Focus Trend bir de beyaz renkse büyük ihtimalle kiralama aracıdır, ikinci elde beyaz renkli dizel focus trendlere dikkat etmek gerekli.
  • focus tercihim olurdu.ford focus yerli üretim değil.
  • Ya lineaya bugün bindim gercekten iğrenc bir araba tavan mesafesi en fazla 1.85 civarı bence alma . focusu öneririm temiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: e125527

Performans, donanım ve güvenlik istiyorsan 308,
    Kısa sürede satabilmek isterim, piyasası olsun diyorsan Focus,
    Sıfır olsun, piyasası hızlı olsun, donanım ve güvenlik ikinci planda dersen Linea.

Bir de alacağın Focus Trend bir de beyaz renkse büyük ihtimalle kiralama aracıdır, ikinci elde beyaz renkli dizel focus trendlere dikkat etmek gerekli.

Güvenlik 2. planda mı?? Şaka herhalde? Biri şaka desin.

http://www.traraba.com/2008/fiat-lineaya-yilin-otomobili-odulu/comment-page-4/#comments

• Hocam arkadaş Linea Via yı sormuş, o versiyonunda malesef sadece sürücü ve ön yolcu hava yastığı standart, yan ve tavan hava yastıkları güvenlik paketi ile alınabiliyor, ESP opsiyonu da yok.

308 de 6 hava yastığı standart. Euro NCap 5 yıldız.
  • o kadar paran varsa dizel linea alıpta pişman olma bi ara kampanya vardı benzinli fiyatna linea ama o27 bin lira civarıydı ama dedğim gibi 35 bin liran varsa bence o fiyata focus alınır piyasasıda iyi olan bi araç pazarlarda kapış kapış gidiyor
  • Sıfır linea al reyiz
  • Aractan beklentilerinizi belirtmemissiniz, o yuzden (benim icin en onemli olcu olan) uzun vadeli kullanim icin dusuncem: Focus. Daha tok, guven veren bir arac. Yakiti C4'ten fazla olabilir, donanimi 308'i yakalamayabilir, Linea gibi sifir kokusu uzerinde olmayabilir, ama benim gozumde (biraz abartarak soyleyecegim) ucunu toplasaniz iki Focus etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue rondo -- 27 Kasım 2011; 9:04:45 >
  • tercihlerinizden en iyi ve en saglami sorunsuzu Focus.
  • Linea, segment olarak altta olması, parça kalitesinin düşüklüğü, 1.3'ün hantallığı ve euroNCAP'e bile girmemesi nedeniyle kafadan elenir. C4 ve Pug, genel arıza istatistikleri sebebiyle ve C4 ayrıca motoru sebebiyle elenir. Güzel, temiz bir Focus hb bulunur, paşa paşa binilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.