Şimdi Ara

Bütçe 80 bin TL Premium araç (Kapora verildi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feritergin

Seceneklerinizi oldukça aza indirgemissiniz bu iyiye işaret. ya BMW 3.20 yada C180 alma arefesindesiniz. Kazasiz az kilometre yapmis araç bmw de daha çoktur. Mercedes de bulmaniz biraz zor gibi. Ben 3.16 i aldim 63000 lira ya denizlide buldum gidip aldim. 28000 km de boyasiz bir araç denk geldi. Tavsiyem alacaginiz arac bmw ise kontrol için hem borusan veya borusan a bağlı servislerde araci diagnoza sokun hemde ozel olarak expertiz yapan firmalara kaporta ve motor expertizi yaptirin. Çünkü borusan boyasi varmi kazasi varmi diye araci incelemiyor anahtari cihaza bagliyor hata kodlarini inceliyor. Bakimlarini yaptığı arizalarini vs anlatıyor. Kodlari silip tekrar araci calistiriyor ve devam eden hata kodlari varsa sebebini arastiriyor sensör vb arizali parça varsa ortaya çıkıyor.

316i nin makyajlıklarının yürüyüşü nasıl eski 2006 2007 ler cok kötü diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o paranın alabileceği bmw1 yada a180ne bakılabilir
  • milletin eskittiği 6-7 senelik 200 binde olan araçlara sırf premium diye 80 bin verilmez

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-tdi-bluemotion-20.000-de-boyasiz-230605449/detay

bu araç da premium algısı yaratıyor toplumda
  • Kardeş e90 184lük lci mümkünse idrivelı bir araba güzel olur. Darbesi olmasın bıyaya takılma derim bmw kullanıcısı cizikle gezmiyorki hemen boyatıyor o yüzden çok takılma ha bel altı boyalı bir arabada al demiyorum ama 2-3 parça boya yada lokal boyaya takılma. Kmyi kafanda belirlemişsin zaten. O bütçeye güzel bir araba alırsın. Yardımcıda olurum. Şimdiden hayırlı olsun

• 80 bin bütçe ile 2.0 dizel bakıp 10 senelik veya 200.000 binde araba almak yerine 4-5 yaşında c180 veya 320i neden almak istemiyorsunuz anlayamıyorum. Yakıt ekonomisiyse sorun yukarı yazdıgım farkın sebebi zaten vergi yani 2.0 almanın anlamı yok ki 80 bine alınamaz.

• Tok kapı sesi zort şanzıman :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım araç 2009 sonu aralık çıkışlı makyajlı kasa manuel vitesli 115 Hp gücünde bir araç. Yol tutuşu, konforu ve dış görünüşü oldukça güzel fakat ilk hızlanma konusunda öyle aman aman hızlı değil biraz hantal kalıyor. Ama hızlandıkça bu sorun azalıyor normal seyir halinde giderken problem yok yaklaşık 180 km ile sabit bir şekilde şehirlerarası yolculuk yapılabiliyor. ( edirne -istanbul arası 160-180 km hızında gidip geldim. ) yakıt tüketimi ise klima açıkken 9.0 - 9.1 litre harcama yapıyor. Yine uzun yolda klima kapalı iken 140 km hızda 8.2 lt falan tüketim yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritergin

Benim aldığım araç 2009 sonu aralık çıkışlı makyajlı kasa manuel vitesli 115 Hp gücünde bir araç. Yol tutuşu, konforu ve dış görünüşü oldukça güzel fakat ilk hızlanma konusunda öyle aman aman hızlı değil biraz hantal kalıyor. Ama hızlandıkça bu sorun azalıyor normal seyir halinde giderken problem yok yaklaşık 180 km ile sabit bir şekilde şehirlerarası yolculuk yapılabiliyor. ( edirne -istanbul arası 160-180 km hızında gidip geldim. ) yakıt tüketimi ise klima açıkken 9.0 - 9.1 litre harcama yapıyor. Yine uzun yolda klima kapalı iken 140 km hızda 8.2 lt falan tüketim yapıyor.

Tesekkurler bilgiler icin

• http://www.sahibinden.com/bmw-3-serisi-318d/istanbul/dizel/ikinci-el?a9213=136270&a9620=143038&a1864=51980&a1864=51979&a1864=51978&sorting=price_desc&exchange=no&price_max=80000

318d de düşünebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 11 Eylül 2015; 16:13:23 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-cemse-motors-2011-volvo-s60-2.0d-advance-d3-92000km-siyah-bej-227322794/detay Tek sorun arkadan itiş değil ama bence bu paraya bulacağınız c220 cdi veya 320d'den hem daha temiz hem daha dolu.
  • Ön yargili olmazsaniz 2008 model b7 a4'e bakilabilir. Uygun fiyata temiz 2.0 tfsi quattro alinir 20 binde benzin parasi yapilir :) Quattro'da arkadan itis kadar keyifli(ozellikle karda inanilmaz keyiflidir) ve daha guvenlidir viraja girerken dikiz aynasindan bmwler kaybolur gider 2.0 tdi'lara da bakabilirsiniz yanliz onden cekis. Kararinizi vermeden once bir surup deneyin derim.Kriterlerinize uygun bmw ve mercedesten baskada arac aklima gelmedi. E90'da cok pahali bence sonucta 6 yillik arac. Fakat bmw, mercedes,audi alma imkani da varken volvo tarzi araclara bakma bence.

http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/2013/11/audi-a4-20-tfsi-quattro-s-line.html?m=1

Premium algisi yaratiyor diyerek passat oneren arkadasi da dikkate almayin. Toplumun gozunde imaji olsun diye arac aliyor sanirsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 11 Eylül 2015; 16:58:48 >

• s60 bakın hem km düşük hem modeli yüksek bulunur.
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize teker teker.

Bir ara gönlüm A4 ve S60'a çok kaydı ama hb istemediğim halde 1 serisi sahibi olan arkadaşımın aracını ödünç aldım, hb kolaylığı cidden farklı bir şeymiş. Ve 1 serisinin bu kadar güzel bir araç olduğunu bilmiyordum. A3 veya A180 muadili bir şey sanıyordum, şuan 3 aracı da kullanmış bulunuyorum ve kesinlikle 1 serisi çok önde bu diğer 2 araçtan.

5 gün önce 78 bin liraya 1.18i için el sıkıştık, bayramdan sonra da devir işlemlerine geçeceğiz.

Bu paraya 3.20 bulunmuyor arkadaşlar, arayacaklar boşuna aramasın. Leş gibi arabaları temiz diye kakalamaya çalışıyorlar 1 aydır, 30 dan fazla 3.20 satıcısının yanına gittim arabaların hepsi leş gibiydi.

Dizel alcam dedim ve çok kararlıydım ama 1.18i den sonra kararım değişti.

Tekrardan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

• Bence en mantıklı kararı vermişsiniz 1 serisi ile. Güle güle kullanın.

• hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

hatırladığım kadarıyla 55 plakalı honda civiciniz ve kırmızı renk 180 lik astra st niz vardı yanılıyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Bence en mantıklı kararı vermişsiniz 1 serisi ile. Güle güle kullanın.

Hem modeli yüksek oldu hemde kilometresi düşük oldu.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

hatırladığım kadarıyla 55 plakalı honda civiciniz ve kırmızı renk 180 lik astra st niz vardı yanılıyormuyum

Teşekkür ederim sağolun.

Doğru hatırlıyorsunuz fakat Astra'yı satmak durumunda kaldım. Aramıyor değilim ama namussuzu çok güzel arabaydı...

Hepsi geldi gitti, bir tek Civic kaldı. Onun da başına gelmeyen kalmadı. Temmuz boyu, ağustos ortasına kadar serviste yattı yaşadığım kaza sebebiyle.

Gelen arabayı eskitip yolluyor vallahi bizim Civic, bakalım yeni kardeşini eskitip yollayabilecek mi yoksa kendisi mi eskiyip gidecek.

• IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.1 serisi sürüş dinamiği ve keyfi olarak kesinlikle diğerlerinden farklı.
    Bu arada aracı çok iyi fiyata almışsınız.Sanırım 170 hp.

• Simdiden hayirli olsun! Aracin incelemesini ve fotograflarini bekliyoruz

• Güzel seçim hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.