Şimdi Ara

Bütçe 800.-YTL net bi yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Sempron 64 2800+
    MSI K8MM-V
    512 MB 400 Mhz Oem
    His ATI Radeon 9550 (Msi yada Asus yok alacağım yerde, zaten bende burada takıldım. oc olmayacak!!!)

""6200Tc veya x550 koyarsak anakart Asrock olucak yine via chipsetli ve 6200'de 757.-YTL yada x550'de 779.-YTL geliyor. Ama bütçe dediğim gibi 800.-YTL modem ve webcamde lazım""

80 GB Samsung 7200 ide
    17' Philips 107E (Bilmiyorum nasıl bi monitör)
    LG DVD-Rom
    Kasa Pegasus diye ucuz yollu bi kasa
    İnca Mouse Keyboard set
    Bide iş görsün diye snopy diye speaker

hepsi toplam kdv dahil 728 milyon tutuyo.
    Bu bilgisayarda oyun oynanacak ama düşük detaylarda oynanabilir sıkıntı yok yani ekran kartı işlemci yetecek düzeyde orda bi sıkıntım yok. Bütçe 800 milyon bu parçalara ek bi ADSL modem ve bide Webcam alınacak sizden tavsiye bekliyorum burada değiştireceğiniz ve adsl modem / webcam tavsiyeleriniz ne olabilir.. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boracakir -- 3 Ocak 2006 9:01:23 >

• 24 dolara sıcak fırsatlarda modem satıyolar 35-25 arasındada piranha pc 1211 webcam var var urunlerin hesabınıda sıcak fırsatlarda yapabilirsin orası uymazsa urunlerden birini 2 .el bölümünden alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 3 Ocak 2006 9:25:38 >
  • 107e guzel bir monitor tavsiye ederim. yalniz herkesin lcd ye gectigi bir donemde neden tuplu monitor ayrica neden crt aliyorsun hiç olmazsa flat al derim
  • arkadas yok galiba arkadasım biz haybeye yazıyoz gibime geliyor
  • birde aklima gelmisken eger saydigin bu 10 parcayi 779 ytl.ye veriyorsa iyi fiyat almissin kacirma derim..
  • futi_fincir

olsun en azinda acmis oldugu konuya gelen yorum okur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekerrenk

futi_fincir

arkadas yada sen komple 2. elden topla parcaları sempron 2800 yerine athlon 64 bit 3000 işlemci alırsın monitörün flat olur ramin kinston olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 3 Ocak 2006 9:41:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: futi_fincir

quote:

futi_fincir

arkadas yada sen komple 2. elden topla parcaları sempron 2800 yerine athlon 64 bit 3000 işlemci alırsın monitörün flat olur ramin kinston olur

tavsiyen icin tesekkur ederim dostum benim zaten bilgisayar sirketim var ben urunleri ithalatcidan aliyorum 2.el urunleri ise kendi teknik servisimden temin ediyorum zaten yinede tesekkur ederim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: futi_fincir

quote:

futi_fincir

tavsiyen icin tesekkur ederim dostum benim zaten bilgisayar sirketim var ben urunleri ithalatcidan aliyorum 2.el urunleri ise kendi teknik servisimden temin ediyorum zaten yinede tesekkur ederim.

arkadasa önerdim sekerrenksana değil

• pardon dostum "arkadas yada sen komple 2.elden topla parcalari" deince bende uzerime alindim yanlis anlamisim sanirim
  • Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için fiyatlar doğrudur. Gold bilgisayardan yaklaşık 7-8 yıldır aynı kişiden alışveriş yapınca bu fiyatları alabiliyosunuz :) Parçaların 0 ve faturası yeni kesilmiş olması önemli ve alıcağam yer belli yani onu burdan şunu burdan almıycam. Tavsiye istemiştim saolsun futi_fincir kardeş bi webcam söylemiş teşekkürler, monitör olayında ise bende almak isterimen azından bi 15' lcd ama bütçe kdv dahil 800 milyon??? işin içinden çıkabilirsen buyur :) o paraya en iyi sistemi kurmaya çalıştım bide onboard 6100 vga lı kartlar var tahminimce daha iyi olamaz ama sizce 9550 den farkı ne olur ??? sonuçta 80 milyondan kurtuluyoruz onboard ile çözebilirsek..
  • quote:

pardon dostum "arkadas yada sen komple 2.elden topla parcalari" deince bende uzerime alindim yanlis anlamisim sanirim

önemli değil sekerrenk

boracakir sıcakfırsatlarda modemde var dedim 24 $ onboarda gelince bende onboard kullanıyorum ama yeni oyunlarda nasıl su an bilemiyorum eskiden oyun oynardım yeni oyunlarda onboard ekran kartlarından nasıl faydalanabileceğini bilmiyorum ama bari ekran kartını 2. el al 80 vericeğine daha az verirmişsin gibime geliyor

• UP

9550 ile 6100 onboard kartın arasında fark için bi yardım bekliyorum arkadaşlar hangisi daha iyidir low-mid detail oyun oynamak için , şimdiden teşekkürler....
  • 6100 ler 425 6150 ler 475 mhz... ona gore kaba bir hesap yapilabilir mi.?
  • ben his 9550 ile onboard 6100 ler arasındaki farkı sormuştum ama henüz bi cevap alamadım bu akşam sistem alınacak bi yardımcı olursanız sevinirim
  • e tamam işte hesapla 6100 ler 425 mhz 9550 ler kaç?
  • 9550 ler 250/400 çalışıolar unpop. cevap için teşkkürler benim kafamın takıldığı bu güne kadar hiç bir onboard düz bi karttan iyi olamamıştır yani yakın seviyelerdeki kartlar. 6100 onboard alsam dahamı iyi ederim cevap bumudur???????
  • kesinlikle onboardla yetinmeyi düşünme. o söylediğin asus ekran kartını ben kullanıyorum. fiyat\performans açısından mükemmel bir kart. onboard ekran kartlarından verim alman çok güç.
    monitör lcd den ziyade crat yerine flat tercih et kesinlikle. bu ikisi arasında da çok fark var. en azından nokta araralığı bakımından. ne yap yap flat al derim.
    sistemin çok iyi ve iş görür nitelikte. bu paraya belki de toplayabileceğinin en iyisi. yalnız yukarıdaki tavsiyelerimi dikkate alırsan çok daha memnun kalacaksın.
    esenlikler... şimdiden hayırlı olsun.
  • Hala sağlıklı bi sonuca varamadım Yokmu şöle ustalardan bi yardım rica etsem ... Bu akşam almak zorundayım...
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.