Şimdi Ara

BÜTÇE 850TL ANDROID TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 850 (taş çatlasa 900 olur) ve telefon almak istiyorum. Temiz ikinci el de olabilir. Telefonda pek oyun oynamam, pdf okuyup quora facebook gibi daha yazı ağırlıklı uygulamalar kullanacağım bu yüzden ekranı 4 üzeri bir şey olmalı diye düşünüyorum. Şarj süresi benim için önemli , yatmadan önce şarja takana kadar yarı yolda bırakmamalı. Internete girme ve hız konusunda sıkıntısı olmamalı, SAR değeri düşük olsun. Ha bir de ön kamera olursa müthiş olur. (ketçap mayonezi bol olsun) Bu ihtiyaçlarım doğrultusunda mevzu birkaç seçeneğe düşüyor ancak artılarını eksilerini tam bilemediğim için karar veremiyorum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Ek : Kısa süreçli araştırmalarım sonucunda farkına vardım ki 2bin liran olucak HTC ONE alıcaksın, yoksa verdiğin parayı tam olarak hakeden başka bir telefon maalesef yok. Nexus 4 için şarj sıkıntısı deniyor, Sony Xperia SP için SAR değeri ve ekranını ben beğenmiyorum, HTC One alsam onun da kendine has sıkıntıları var, S3 zaten hiç düşünmedim, LG Optimus G güzel ancak pek bulunmuyor bu fiyatlara. Bu yüzden Lg P760 L9 alayım en azından ekranı büyük ve şarjı gidiyormuş ihtiyaçlarımı karşılar hem de çok para vermem diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caut -- 11 Ağustos 2013; 22:31:39 >

• Eğer o fiyata bulabilirsen s3 veya nexus 4 öneririm.
  • Kesinlikle Xperia sp helede 2370 bataryası ıle gunu cok rahat cıkarıyor.saglam kasa sony kalitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Kesinlikle Xperia sp helede 2370 bataryası ıle gunu cok rahat cıkarıyor.saglam kasa sony kalitesi

SAR değeri ve ekranı yüzünden Sony düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caut

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Kesinlikle Xperia sp helede 2370 bataryası ıle gunu cok rahat cıkarıyor.saglam kasa sony kalitesi

SAR değeri ve ekranı yüzünden Sony düşünmüyorum.

Tercih meselesi ama sp iyi bence..

• LG Optimus 4X HD P880 şuanda hepsiburada da indirimde 800 TL. Düşünebilirsin
  • Sıcak fırsatlar bölümüne müdavim olup kampanya yakalarsanız Nexus 4 alın derim, aksi halde Xperia L yada General Mobile Discovery.
  • quote:

Orijinalden alıntı: userpanel2

LG Optimus 4X HD P880 şuanda hepsiburada da indirimde 800 TL. Düşünebilirsin

Teşekkür ederim uyarı için ancak şu an fiyat 930 civarında görünüyor, geç mi kaldım acaba?
  • Xperia L fıyatına gore oldukca ıyıdır

• S3 mini o bütce icin en iyisidir. Lg 4x sorublari var yapayalniz bir cihaz destek falan yok guncelleme falan yok yalniz bir cihaz samsung cihazlarina daha sagdik ama htc desire x te olabilir ama onunda kamerasi s3 miniden daha kotudur

• GM Discovery yada S3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discoveryde bir suru sorun var diyorlar forumda cok konu var alipta pisman olmus

• 2.el aklınıza yatan tr garantili note n7000 derim.
    Discovery stok sorunu, telpası, ölü pikseli, kamera lekesi derken atrix olacak. aklınızda bulunsun
  • quote:

Bütçem 850 (taş çatlasa 900 olur) ve telefon almak istiyorum. Temiz ikinci el de olabilir. Telefonda pek oyun oynamam, pdf okuyup quora facebook gibi daha yazı ağırlıklı uygulamalar kullanacağım bu yüzden ekranı 4 üzeri bir şey olmalı diye düşünüyorum. Şarj süresi benim için önemli , yatmadan önce şarja takana kadar yarı yolda bırakmamalı. Internete girme ve hız konusunda sıkıntısı olmamalı, SAR değeri düşük olsun. Ha bir de ön kamera olursa müthiş olur. (ketçap mayonezi bol olsun) Bu ihtiyaçlarım doğrultusunda mevzu birkaç seçeneğe düşüyor ancak artılarını eksilerini tam bilemediğim için karar veremiyorum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Ek : Kısa süreçli araştırmalarım sonucunda farkına vardım ki 2bin liran olucak HTC ONE alıcaksın, yoksa verdiğin parayı tam olarak hakeden başka bir telefon maalesef yok. Nexus 4 için şarj sıkıntısı deniyor, Sony Xperia SP için SAR değeri ve ekranını ben beğenmiyorum, HTC One alsam onun da kendine has sıkıntıları var, S3 zaten hiç düşünmedim, LG Optimus G güzel ancak pek bulunmuyor bu fiyatlara. Bu yüzden Lg P760 L9 alayım en azından ekranı büyük ve şarjı gidiyormuş ihtiyaçlarımı karşılar hem de çok para vermem diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Hocam bende alacağım ama o fiyata discovery dışında doğru dürüst tel yok diyorlar.
    Ben şunlardan birini alacağım
    Lumia 620 HTC 8S
    Bu ikisinide öneririm bugün teknosada biri kurcalıyordu 10 sn filan baktım hiç takılma yoktu yarın gidip kendim deniyeceğim.

• quote:

Bütçem 850 (taş çatlasa 900 olur) ve telefon almak istiyorum. Temiz ikinci el de olabilir. Telefonda pek oyun oynamam, pdf okuyup quora facebook gibi daha yazı ağırlıklı uygulamalar kullanacağım bu yüzden ekranı 4 üzeri bir şey olmalı diye düşünüyorum. Şarj süresi benim için önemli , yatmadan önce şarja takana kadar yarı yolda bırakmamalı. Internete girme ve hız konusunda sıkıntısı olmamalı, SAR değeri düşük olsun. Ha bir de ön kamera olursa müthiş olur. (ketçap mayonezi bol olsun) Bu ihtiyaçlarım doğrultusunda mevzu birkaç seçeneğe düşüyor ancak artılarını eksilerini tam bilemediğim için karar veremiyorum açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Ben olsam wp8 Lumia 620 veya htc 8s alırım.

• quote:

kardeş iphone 4 al ben 3-4 yıldır android kullanıcısıyım hep kastı telefon kapandı durdu arkadaştan 1 hafta ödünç aldım her oyun çalışıyor kasma yok sorunsuz bence iphone 4 almalısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.