Şimdi Ara

Bütçe Değişti Arkadaşlar Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçe de değişiklik oldu. 4.000 TL. kadar bir bütçem oluştu. Aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Bir bakıp yardımcı olursanız sevinirim.
    Elimde yen, aldığım HDD olduğu için onu kullanacağım için sistemde HDD yok .
    Şimdiden teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss1984 -- 25 Temmuz 2015; 20:21:37 >

• Sinerji.gen.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Sinerji.gen.tr
    Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss1984

Teşekkür ederim hocam.

Alıntıları Göster
    Bu sistemi tavsıye ederim

• Teşekkür ederim.
  • quote:

Teşekkür ederim.

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

quote:

Teşekkür ederim.

Rica ederim

Alıntıları Göster
    Bu da benden gelsin o zaman :)

• Eyvallah hocam. Teşekürler ederim . Fakat aynı sorun devam ediyor ) ekran kartı ))) GTX 970 mi r390 mi ))) bu sorunun cevabını bulunca sistemi topların artık )
  • quote:

Eyvallah hocam. Teşekürler ederim . Fakat aynı sorun devam ediyor ) ekran kartı ))) GTX 970 mi r390 mi ))) bu sorunun cevabını bulunca sistemi topların artık )

R9 390 daha iyi olur yalnız o kadar para vermişken sapphire almayın asus veya msı tercih edin.
  • Bende duydum Sapphire iyi değil diye. Tekrar teşekkür ederim. Bende 390 almak istiyorum ama nvidia yazılım desteği konusunda aklımı çeliyor )
  • quote:

Bende duydum Sapphire iyi değil diye. Tekrar teşekkür ederim. Bende 390 almak istiyorum ama nvidia yazılım desteği konusunda aklımı çeliyor )

Evet nvidia yazılım konusunda daha iyi fakat r9 390 4k'da bile yetecek bir ekran kartı 8 gb bellek olması ileriye dönük
  • Evet hocam benimde seçimim 390 olacak gibi duruyor.
  • quote:

Evet hocam benimde seçimim 390 olacak gibi duruyor.
  • quote:

Bende duydum Sapphire iyi değil diye. Tekrar teşekkür ederim. Bende 390 almak istiyorum ama nvidia yazılım desteği konusunda aklımı çeliyor )

Sapphire iyi değilse başka bir alternatifiniz yok amd cephesinde.
  • Hocam neden 4gb ram?
  • ss1984 S kullanıcısına yanıt
    Xfx r9 280x gerek soğutması gerek performans olarak çok iyi kart.Ayrıca Sapphire kaliteli şüphen olmasın.Öyle olsa AMD'nin en güçlü partneri olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedefyavan06 -- 25 Temmuz 2015; 2:08:15 >
  • sedefyavan06 kullanıcısına yanıt
    hocam sapphire için kullanılan malzemelerin çok kaliteli olmadığı söyleniyor. Sonuçta 1500 tl ye yakın bir parayı sadece ekran kartına verince en iyisini almaya çalışmak doğrusu. Aynı kartın msi olanı var. ben alırsam bu modeli alırım. Yalnız burada R9 390 modelinden bahsediyoruz. Belki sapphire in diğer kartları çok iyidir. Bunu bilmiyorum.
  • ss1984 S kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz.Her şeye inanmamak lazım.Msi'de iyi alabilirsiniz.Ama şunu belirteyim AMD kartlarda en çok Sapphire satılıyor.
  • sedefyavan06 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim bu güzel fikir alışverişi için. Kart kesin 390 olacak ama hangi marka olduğuna iyice inceleyip karar vereceğim. Tekrar yardımların için teşekkür ederim.
  • quote:

Hocam çok teşekkür ederim bu güzel fikir alışverişi için. Kart kesin 390 olacak ama hangi marka olduğuna iyice inceleyip karar vereceğim. Tekrar yardımların için teşekkür ederim.
    Arkadaşlar kasanın son şeklini verdim bu şekilde alacağım . Tavsiyelerinin varsa her zaman açığım . :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.