Şimdi Ara

Bütçe düşükse bile Casper laptop alınmaz mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Casper laptoplarla ilgili kullanıcılarımızın oldukça olumsuz görüşleri var. Benim 2000TL bütçem var fakat bu para ile iyi markalardan performans olarak iyi bir laptop bulmam imkansız. En azından GTA V , Bf Hardline , CS GO , LoL gibi oyunları normal-yüksek ayarlarda akıcı oynamak istiyorum.

Bir kaç tane bu fiyata i5 işlemci 8GB Ram 1TB HDD ve GTX 940M barındıran casper buldum. Bu sistem dediğim oyunları iyi ayarlarda oynatır gibi gözüküyor.

Casper alıp soğutucu ile kullansam sorun çıkarır mı bana ? Performans ve donanım olarak...

• Donanım iyi diye casper alıp ısındığından dolayı fps yerlerde dolaşıyo diyenleri hatırlıyorum bu forumda kısacası alınmaz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz araştırınca aynı kanıya vardım.200 lira ekleyip asus almak daha mantıklı gibi

• Asus k555 serisi alıp menteşe sorunlarına hoşgeldin o zaman

• electro58 kullanıcısına yanıt
    Menteşe sorunu dediğin nedir hocam performansı etkiler mi ?
  • :D varya laptop ekraninin alt kisminda kenarlarinda laptobun kapagini acip kapamani saglayan kasayla ekrani birbirine baglayan kisimlar asusun bu serisinde menteşe sorunu var catir cutur kiriliyor menteşeler 1 2 aya felan kronik bi sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAFTICI75 -- 10 Ağustos 2016; 19:08:45 >
  • ben de aynı seyi merak ediyordum,özellik bakımından aynı casper ve asus 2800-3500 civarlarında. o farkı vermeye değer mi bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Casper'dan uzak durun yeter. Cevabını bu bölümü inceleyerek kolaylıkla bulabilirsiniz.
  • elini ayağını öpeyim alma açtıgım konuya bak bi yemin ederim çok pişman olurusn allah rızası için casper alma öyle bi sinirliyimki benimki gibi olmasın seninkide
  • emirhan2847 E kullanıcısına yanıt
    tamam dostum artık bedava verseler almam
  • caspera davacıyım bütün paralarımı alıcam ..... bişey şimdi ağzımı bozucam töbe töbe alma sakın cidden :D
  • http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsm4210xa-core-i5-4210m-26ghz-6gb-500gb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html

Tam bir sene önce bimeksten 1280 tlye aldım.Şu ana kadar hiç bir sıkıntısı yok sadace uzun kullanımda biraz ısınıyor.

• kardeş sen sen ol sakın bulaşma bu markaya teknik servise menteşeleri kırıldı diyerek verdim güncelleme falan yapın dedim güncelleme yapılmamış ve garantisi bittikten sonra içini açma sonucunda gördüm ki vidaları bile eksik takmışlar böyle bir teknik servisleri var.internet sitelerinde olan sürücüler eski sürücüler.Yardım desen yok.şuan öyle bir sorun yaşıyorum ki anlatamam ekran kartını güncelleyemiyorum servise soruyorum bana eski sürücüyü gönderiyor.model h36 ati radeon hd5650 serisi ve intel olarak mevcut fakat ne güncelleme yaparsam yapayım ekran siyah yapıyor ve inteli kullanıyor. bir kere adam akıllı yabancı bir sitede güncel link buldum ve oyunlarda çok fark etti fakat format atılması gerektiği için nerden aldığımı göremedim ve o güncelleme gitti high seviyesinde oynamam gereken oyunları mediumda ve bazı ayarlar low olarak oynadım.başımda öyle bir dert var ki sorunu bulamadım.. :(
    casper=

• quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

Donanım iyi diye casper alıp ısındığından dolayı fps yerlerde dolaşıyo diyenleri hatırlıyorum bu forumda kısacası alınmaz!

aynen öyle firmaya güven dünya çapında yok
  • Casper'i Türk Markası diye savunuyorum normalde zaten savunmazdım
  • Sürekli denk geliyorum, sırf donanımhaberde değil, birçok forum ve sitede Casperı sürekli kötülüyorlar. İşin şakası 10 senedir kullandığım ve bu ay parçaladığım Casper ERA2000 masaüstüm olsun, gerekse 2 ay önce satın aldığım Nirvana C500 olsun herhangi bir problem yaşamadım. 10 senelik masaüstü zamanında Vista ile gelmişti, 1 GB DDR2 666 Mhz Ram ve o zamanlar meşhurdu ilk flat widescreen ince ekranlar. 1100 TL de para vermiştim teknosaya. 3 sene önce 128 mb nvidia ekran kartı yandı, bende onboard bağladım. 2 sene öncede DVD-Writerı bozulmuş, onuda söktüm elimde asus vardı boşta duran onu takmıştım, hala daha çalışıyordu. Kardeşim oyun oynamak için kullanıyordu zaten, fakat vidanjör gibi sesi olduğundan kasayı parçaladım ve ihtiyacı olan birine verdim. Ekranı da 1.5 ay önce 130 TL ye sattım. Banamısın demedi ekranı 21.5 inç en ufak bir ölü piksel dahi yoktu. Demeye çalıştığım şudur, evet kaliteli bir marka olmayabilir belki, teknik servisleri içinde aynı şeyi diyemeyeceğim çünkü önüne gelene bayilik verdiklerinden elin iki paralık bilgisayarcısına ağız yüz eğiyorsunuz mecburen. Lakin malzemelerin dayanıklılık süreleri konusunda olumsuz yorum yürüten arkadaşlarla hem fikir olmadığımı belirtmek isterim. Belki o zaman sağlam ürünler üretiyorlardı, şimdi bozdular onuda zaman gösterecek. O zamanlar HP masaüstü cihazlarda vardı, onu alsam bu kadar dayanacağını zannetmiyorum. Bu arada kullandığım C500 e gelirsek, piyasa fiyatı 1900-2200 arası bir cihaz, ben 1350 TL ye aldım sıfırını. i5-6200U GT940M 2 GB, 8 GB DDR3L RAM, çok iyi fiyata denk getirdiğim için aldım, bir daha olsa bir daha alırım. Almayı düşünen arkadaşlar varsa şayet, daha dediğim gibi alalı 2 ay oluyor, UKT de ne olur bilmem ama, uygun fiyata denk getirirseniz tavsiye ederim.

• Casper nirvana clc-4030 serisinin üreticisi lengdatek firması, internet üzerinde firma bios vb yayınlamıyor.
    Ürünlerinin arkasında duran bir firmaya benzemiyor.
    Web sitesiwww.lengdatek.com sorununuza göre bir bakıp iletişime geçmeye çalışın.
  • aydayd A kullanıcısına yanıt
    hocam benim sorunum yok soru için açmıştım başlığı arada bir hortlatıyorlar zaten casper hayatta almam artık
  • Hikayemi kisaca anlatayim:
    Asus, casper ve lenovo( giris seviyesi )

Asus 5 dk sadece windowsu acabiliyordu. Chrome acayim dersen 3-4dk daha bekleyeceksin. Servise gitti hdd degisti, menteseleri kirmislar diski degistirirken, yine ayni sorun.
    Lenovo bir aydan sonra sarj almamaya basladi. Pili oldu durduk yerde aletin. Servislik oldu

Cadper ise canavar gibi calisiyor. Acilis hizi,oyin performansi gayet iyi. Sogutma konusunda da bir sorun yok. Fanlari sessiz kasa aluminyum

Bakin casper deyip yerin dibine soktugunuz alet dunya markasi olan asus ve lenovodan cok saha iyi calisiyor. Ki bu laptoplarin satin alinmasi asus haric bu yil. Simdi ben de casperdan memnun oldum ve bir daha ihtiyacim oldugunda sanirim ilk tercihim casper olacak.

• Yazdıklarınızı biraz detaylandırırsanız daha iyi olur, bizde kıyaslayabiliriz.
    Asus için yavaş demişsiniz, lenovo pili gitti demişşiniz bunlar normalde hemen olacak şeyler değil.
    Bu ürünlerin model , işlemci ve işletim sistemi bilgileri nedir?
    Bende hem asus hemde casper var, asus eski olmasına ragmen kullanışlılık olarak daha iyi, asus eski olmasına ragmen yavaş değil...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.