Şimdi Ara

BÜTÇE MAX 25 BİN LİRA LÜTFEN YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. el araç alacağımdan dolayı forumu az çok takip ediyorum tabi bu süreçte kafam iyice karıştı,bir konu da ben açayım dedim çünkü bazı kriterlerim var,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

2. el araç arıyorum ve kriterlerim şunlar:

- 25 bin lirayı geçmemeli
    - 5 kişilik bir aileyiz,yılda 1 kez uzun yol yapabiliriz haliyle konfor ve genişlik az da olsa gerekli
    - sedan olmalı
    - yılda 15 bin km yaparım ve en az 5 yıl kullanmalıyım
    - 5 yıl boyunca fazlaca sorun çıkarıp aşırı masraflara sokmamalı
    - yakıtı ekonomik olmalı dizel veya tüplü farketmez
    -
    bu kriterlerde araç önerebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• linea
  • linea
  • syncromax S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim linea güzel.Sedan Arkası diğer sedanlara görre biraz dar ama hem yakıt hem de konfor yönünden ihtiyaçlarını karşılayacak bir araba. Sedan demişsin ama Ford fusion u da göz ardı etme bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraknu -- 2 Aralık 2013; 12:42:56 >
  • arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler benim de gönlümden geçen bir araba linea fakat bir sorum daha olacak.

20-25 bin lira bandında linealar çok yüksek km'li sizce maksimum kaç km yapmış linea almalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncromax

arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler benim de gönlümden geçen bir araba linea fakat bir sorum daha olacak.

20-25 bin lira bandında linealar çok yüksek km'li sizce maksimum kaç km yapmış linea almalıyım ?

yaptığı kmden çok aracın motoruna ve yürürüne baktır ona göre al derim.

Şimdi 100.000 km çok asabi ve kötü şekilde kullanılmış araba var.
    Birde 150.000 km adam gibi kullanılmış araba var.
  • Sahibinden bakımlı,servis kayıtlı,temiz kullanılmış bir araç bulursam 150bin km'ye kadar alabilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cıvıc vtec 2 lpg. Sadece yagını suyunu kontrol edıp bınersın

• quote:

Sahibinden bakımlı,servis kayıtlı,temiz kullanılmış bir araç bulursam 150bin km'ye kadar alabilir miyim?

yani ben sadece örnek verdim.

dediğiniz gibi bakımlı ve temiz kullanılmış olmalı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bankacidan-orjinal-hatasiz-linea-1-3-dizel-68-000km-145200859/detay

150bin-200bin kmyi geçmesin, multijet için sorun olmaz bu kmler
    2010 2011 olmaz da 2008 2009 olur ama acele etme düşük kilometre ve orjinal boya bulursun o paraya.Ben araba aldım ama adana da linea buldum aldıktan sonra 2009 model 82.000 km de boyasız 26.000TL yazıyordu ama pazarlık yapılırsa 25.000 TL ye biter di.Ama dediğim gibi albea aldım ama memnunum. Sen 100.000 km altı bulabilirsin o paraya
  • Herkese çok teşekkür ederim,daha fazla dallanıp budaklandırmadan,kafam da karışmadan lineada karar kılayım.

• bence focus al rahat et..linea b sınıfı bir araç aileye c sınıfı daha uygundur onun da ülkemizde en iyi karşılıkları corolla, focus ve civic'tir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-05-focus-ghia-otomatik-145865284/detay
  • Kimse megane 2 dememis bence o fiyata oda olabilir yanlis mi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: moheviskalo

bence focus al rahat et..linea b sınıfı bir araç aileye c sınıfı daha uygundur onun da ülkemizde en iyi karşılıkları corolla, focus ve civic'tir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-05-focus-ghia-otomatik-145865284/detay

Hocam 25 bin lira altındaki focuslar yaş olarak beni üzer mi ? Yedek parça,bakım masrafı olarak hangisi daha avantajlı olcak ? Sonuçta 5 yıl binicem aldığım araca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moheviskalo

bence focus al rahat et..linea b sınıfı bir araç aileye c sınıfı daha uygundur onun da ülkemizde en iyi karşılıkları corolla, focus ve civic'tir.

Hocam 25 bin lira altındaki focuslar yaş olarak beni üzer mi ? Yedek parça,bakım masrafı olarak hangisi daha avantajlı olcak ? Sonuçta 5 yıl binicem aldığım araca

bence üzmez ikinci eli de sağlam ve lpgli bir aracın bakımı dizel bir araca göre çok daha ucuzdur ben şahsen asla ikinci el dizel almam çünkü güvenemem lpgli alırım ki bişey çıkarsa tamiri cep yakmasın..focus da 5 yıl sorunsuz binilecek bir araçtır yeterki az km yapmış temiz bir focus bulun verdiğim örnekteki gibi neticede 5 yılda 75 bin km yapacaksınız buldugunuz araç 125bini geçmesin bence

• Alfa 156 mk2..

• quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

Alfa 156 mk2..

Aynen bunu yazmaya gelmiştim, 25 binin altınada bulunabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.