Şimdi Ara

Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.963
Cevap
64
Favori
191.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bisiklet almayı düşünüyorum, şehir içi, akşamları eşim ile çıkıp dolaşabileceğimiz, gündüz de işe gidip gelebileceğim bir bisiklet arıyorum.

1000-1500 lira bütçem var.

bisiklet hakkında pek bilgim yok, bisiklet denince aklıma bianchi geldiği için ona baktım ve şu modeli beğendim.
    ne dersiniz?

önerebileceğiniz başka bir bisiklet var mıdır?

• Arkadaşlar merhaba. Bisikletten pek anlamıyorum, en son sahip olduğum bisiklet de küçükken benim olan bmx'im.

Akşam eşimi arkama alıp, içeceğimizi yiyeceğimizi önümüze atıp sahile gidebileceğimiz,
    en fazla 800 TL değerinde olacak bisiklet önerileriniz var mıdır acaba?
  • Beetleguese kullanıcısına yanıt
    kimyacell K kullanıcısına yanıt
    oa.banner kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Öncelikle bence bisiklet işinde marka çok önemli. Uluslararası markalar büyük mühendislik çalışmaları sonucunda bisikletlerini oluşturuyorlar ve çok konforlu ve dayanıklı bisikletler yapıyorlar.

İkinci olarak bu fiyat aralıklarında üretilen kadroların büyük bir kısmı Tayvan'da belli fabrikalarda üretiliyor. Ciddi markaların kadro malzeme kalitesi birbirine yakın diye biliyorum.

Marka ve Kadronun malzemesinin kalitesi dışında bisikletin fiyatını en çok etkileyen şey vites sistemi. SHİMANO, SRAM bu konuda rekabet halinde. Yüksek vitesli bisikletlerin çekiş sistemi daha akışkan ve dayanıklı oluyor diyebiliriz.

Bütün bunların sonucunda bütçeniz yeter ise Trek, Merida, Scott, Focus, Specialized, Ghost, Whistle, Orbea vb. markalara bakmanızı öneririm. Bu markaların fiyatları yerli markalara göre daha pahalı görünebilir. Ama bir kere alırsınız ve konforunu sürekli yaşarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hop-e3 -- 1 Nisan 2018; 0:1:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000-1500 tl arası bi şehir bisikleti almayı düşünüyorum. Çeşitli hava koşullarında sürmeye müsait çamurluk sepeti yoksa bile takılabilmeli. Antalya Konyaaltı ya da Muratpaşa'da servisi olması lazım. Daha önce yaklaşık 60 km yapmışlığım var yine o civarda mesafeler için kullanabilirim. İkinci el temiz görünüyorsa ve alışverişi güvenli ise düşünürüm. Ağır olmasın da istiyorum, bir de patlamaya dayanıklı lastik gibi bir şey duydum kulağıma iyi geldi ama bilmiyorum nasıl bir şeydir. Bana tavsiyeniz var mı ?
  • Biraz daha baktıktan sonra bu bisiklet ilgimi çekti, ama Antalya'da servisi yok:

Aldığınız bisikletinin servisinin olmaması sorun olur mu ? Bisiklet hakkında ne dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: creativus

1000-1500 tl arası bi şehir bisikleti almayı düşünüyorum. Çeşitli hava koşullarında sürmeye müsait çamurluk sepeti yoksa bile takılabilmeli. Antalya Konyaaltı ya da Muratpaşa'da servisi olması lazım. Daha önce yaklaşık 60 km yapmışlığım var yine o civarda mesafeler için kullanabilirim. İkinci el temiz görünüyorsa ve alışverişi güvenli ise düşünürüm. Ağır olmasın da istiyorum, bir de patlamaya dayanıklı lastik gibi bir şey duydum kulağıma iyi geldi ama bilmiyorum nasıl bir şeydir. Bana tavsiyeniz var mı ?

Carraro nun hybrit modelleri var.
    Mosso-Wildfire-Carraro-Bianchi nin 1000-1700tl arası 27 vites modellerini inceleyin derim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'da şehir içi kullanıma uygun bisiklet almayı planlıyorum. Yaşım 28 en son çocukluk zamanımda bisiklet kullandım. Eminim bir çok detay vardır. Bu konuda uzman ve deneyimli arkadaşların beni doğru yönlendirmesini umuyorum. Çünkü bisiklet alırken neye dikkat etmem gerektiği ile ilgili hiçbir bilgim yok.

Antalya'yı bilmeyenler için kısa bir bilgi, şehir de neredeyse hiç yokuş yoktur. Özellikle merkez bölgeler de bol bol bisiklet yolu bulunmaktadır.

Boyum 1.85 Kilom: 90

Düşündüğüm bütçe: 750 tl civarı.
  • ben almazdım neden diye sorarsan amörtisörleri zoom marka bir süre sonra bu maşa arakdaşımız çalışmıyor,sertleşiyor,fonksiyonu kaybediyor ve gereksiz agır ben onun yerine sabit maşa alırım

carraro sportive 321
    bianchi touring 821
    mossso 1821 mdm v modeli (sabit maşa olan modeli)

ben olsam mossoyu alırım 1080 tl resmi sitesinde üstünde kalan para ile ekipman alırdım
    www.mossobisiklet.com
    MOSSO Bisiklet | PROBABLY THE BEST
    http://www.mossobisiklet.com/bisiklet-detay/62-legarda-1821-mdm-v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 23 Nisan 2018; 13:19:12 >

• Bende 321 var hocam 2017 uretimleri sari renkleri,onceki seriler siyah renkli,2018 de uretimi bitti zaten

Bianchi touring 821 900 tl idi ben 321 aldigim zaman yani ekim 2017 de simdi internette 1040 1080 tl ue satiliyor.

www.mossobisiklet.com
    MOSSO Bisiklet | PROBABLY THE BEST
    http://www.mossobisiklet.com/satis-noktalari/ISTANBUL

Mosso bayilerinu arayin derim 1821 in sabit masa modeli var mi sorun? 1821 mdm deyin cunki amortisorlu modeli de var

821 ile 1821 arasinda daglar kadar fark yok ama 1821 in vitesleri altus,daha hafif ve 1080 tl resmi satis fiyati bence mosso bulmaya calisin olmazsa 821 alin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-905980A01

Bu mesaj silindi.
    DECATHLON
    Dağ Bisikleti - 27,5" ROCKRIDER 520 DAG BİSİKLETİ
    https://www.decathlon.com.tr/275-rockrider-520-da-bisikleti-id_8351007.html

ben olsam bunu alırdım bianchi'lerin eski esamesi kalmadı artık

• ne yaptınız hocam
  • çok üzüldüm hocam umarım şevki kırılıp hepten bırakmaz bisikleti , vites sistemindeki arızanın jantla hiçbir alakası yok bisikletçinize götürün yapsın bisiklet profesyonel olmayabilir ama en azından ilk günden böyle sıkıntılar çıkartması normal değil ne diyelim hayırlı olsun tekrardan
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    100-150 mi?

yok devenin bale pabucu.....

5-10 dk lik bi is vites ayarlama. telin gerginliğini ayarlayacak sadece.

bunun icon bu kadar para istenir mi yaa??

• Katlanir bisiklet alin pisman olmayin carraro flexi 121 super

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O H A abi ne yaptın kafayı mı yediniz en fazla ederi 5-10 tl olur ne 100-150 tl si manyak mı bu adamlar , şayet bu fiyattan yapanlar varda ben bisikletçi açmaya gidiyorum q

• 1000-1300 tl arası asfaltta sürebileceğim bisiklet tavsiyesi alabilir miyim? boyum 190 kilom 85
  • Blackberry Smoke kullanıcısına yanıt
    www.bubisiklet.com
    Kron Tx 150 28 Jant Hidrolik Disk Fren
    https://www.bubisiklet.com/kron-tx-150-28-jant-hd
    bu bisiklet uygun olacaktır hidrolik disk fren 24 vites maşadan kilitli ilk alışverişe özel %5 indirimle beraber 1224 TL ye geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Arkadaşlar Öncelikle bence bisiklet işinde marka çok önemli. Uluslararası markalar büyük mühendislik çalışmaları sonucunda bisikletlerini oluşturuyorlar ve çok konforlu ve dayanıklı bisikletler yapıyorlar.

İkinci olarak bu fiyat aralıklarında üretilen kadroların büyük bir kısmı Tayvan'da belli fabrikalarda üretiliyor. Ciddi markaların kadro malzeme kalitesi birbirine yakın diye biliyorum.

Marka ve Kadronun malzemesinin kalitesi dışında bisikletin fiyatını en çok etkileyen şey vites sistemi. SHİMANO, SRAM bu konuda rekabet halinde. Yüksek vitesli bisikletlerin çekiş sistemi daha akışkan ve dayanıklı oluyor diyebiliriz.

Bütün bunların sonucunda bütçeniz yeter ise Trek, Merida, Scott, Focus, Specialized, Ghost, Whistle, Orbea vb. markalara bakmanızı öneririm. Bu markaların fiyatları yerli markalara göre daha pahalı görünebilir. Ama bir kere alırsınız ve konforunu sürekli yaşarsınız.
    Dolar 4.30 Euro 5.20 olmuş sen hala marka diyorsun o marka dediklerin kadrolarını çin'de üretip %400 daha pahalıya satıyorlar.

• Selamlar

Ben bisiket almayı düşünüyorum daha önceden sürmüşlüğüm oldu ama markası neydi hiç hatırlamıyorum...

Bütçem 250-300 350-400 civarı 500 ü bulmasın yani. Normal günlük hayatta üniv. Ye işe gidebileceğim bir bisiklet olsun istiyorum. Uzun turlara çıkmayı severim yani bana sıkıntı yaratmayacak bisiklet nedir?

• Videodaki bisikletin direksiyonuna sahip bisiklet linki verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.