Şimdi Ara

Bütün bunlara değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hikayemi kısa olarak anlatıyorum

Erasmusta 5 aylık güzel bir ilişkim oldu bi kızla.son 1.5 ay aynı odada kaldık zaten,kızın benim için yaptığı yemektir,bulaşık,çamaşırı falan saymıyorum.

Şimdi türkiyeye dönüş yaptım ve ilişkiyi sürdürmek istiyorum.Fakat imkansız gibi duruyor.Ama hayatım imkansız şeyleri başarmak üzerine kurulu olduğu için içimde küçük de olsa bir umut var.

Hesap ;

Aralık başına kadar toplam 2 kere git-gel yapıcam. 4-9 eylül ve 20 kasım-1 aralık

Toplamda 15 gün kalmış olacağım.Bunların bana yol masrafı ve yol parası falan hepsi maksimum 1000 lira.KYK kredimle bu parayı ödeyebilirim.KYK kredisi zaten girdi gireceği kadar.Battı balık yan gider.İş bulma çalışmalarına da başladım.

Fakat kafamda hep şu var.DEĞER Mİ ? Kız ile ilişkimiz dürüstlük üzerine.Hiç yalan söylemedi ve ilişkimiz sürecinde hiçbir yamuk hareketi olmadı.

Ben diyorum ki eğer Ağustosun 10nuna kadar falan Skype ile dayanabilrsek,ayrılık olmazsa falan eylül biletini alırım.O da iyi geçerse Ekim ayında diğer bileti alırım.

Konu uzundur ama mantıklı fikirlere ihtiyacım var.Sizce doğru mu düşünüyorum ?

• Konu güncel
  • Hangi uni bolum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız Teknik-İnşaat Müh.Son sınıfım bu dönem,seneye mezun olma şansım yüksek
  • Kızın gelme ihtimali yok mu

• Kız nerelli?

• Benim arkadaş da aynı durumdaydı, Türkiye'ye döndükten bir kaç ay sonra terkedildi sebepsizce.

Ama olabilir de olmayabilir de size bağlı sonuçta.

Değer mi sorusuna gelince, değmez. Anneniz ve kız kardeşiniz haricindeki hiç bir kız için para harcamayın. Değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme ne kadar vermeliyim?
    7 yıl önce açıldı
    Bu Gerçek mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi o konuyu şöyle anlatayım.

Kız 2.dönem erasmusla ya bulgaristan yada istanbula gelecek.Kıza 'eğer istanbulu seçersen -ki her konuda yardımcı olacağımı biliyor- bu biletleri alırım' şeklinde bi teklifim var.

Kız normalde gelir de ailesinin durumu çok iyi değil.Ukraynalı.Yani erasmusa gelecek şubatta zaten.o bi masraf olacak.aralıktan sonra ocakta gelse buraya,şubatta bi bilet daha alacak.bu kızı zorlayabilir.
  • 1-2 cümle okudum. Değmez.
  • Cevaplar için teşekkürler.

Anne ve kız kardeş harici para harcamazsan,kız bulma konusunda sıkıntı çekersin bence.Paran varsa ve kız arkadaşınla harcamaya değer bulmuyorsan,o bir ilişki oluyor mu

Erasmus,kız,ilişki sürdürmek deyince insan tabi biraz okumak istemiyor,anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmnn11

Şimdi o konuyu şöyle anlatayım.

Kız 2.dönem erasmusla ya bulgaristan yada istanbula gelecek.Kıza 'eğer istanbulu seçersen -ki her konuda yardımcı olacağımı biliyor- bu biletleri alırım' şeklinde bi teklifim var.

Kız normalde gelir de ailesinin durumu çok iyi değil.Ukraynalı.Yani erasmusa gelecek şubatta zaten.o bi masraf olacak.aralıktan sonra ocakta gelse buraya,şubatta bi bilet daha alacak.bu kızı zorlayabilir.

Bak koyulaştırdığım yer var ya onu yaparsan keşke yapmayaydım dersin
  • Değmez bırakır gider harcadığın paraya yanarsın.

• değmez bir gün Terk eder sen kalırsın öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: FakeGörünümlüAdmin

quote:

Neden ki.

Bu arada cevaplar için sağolun.herkes olumsuz yazıyor ama bakalım.risk almadan bişeyler elde edilmiyor.

• Dostum bence o riski al. En fazla 2-3 bin tl paradan olursun. Hayatta paradan daha önemli şeylerde var. Ayrıca hangi bölümlerdesiniz bilmiyorum ama senin oraya yerleşmen belki sıkıntılı olur. Mezun olduktan sonra kız burada iş bulabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Dostum bence o riski al. En fazla 2-3 bin tl paradan olursun. Hayatta paradan daha önemli şeylerde var. Ayrıca hangi bölümlerdesiniz bilmiyorum ama senin oraya yerleşmen belki sıkıntılı olur. Mezun olduktan sonra kız burada iş bulabilir mi?

Kız ingilizce dili ve edebiyatı okuyor.Rusça,Ukraynaca,İngilizce,Lehçe biliyor.Ve turist rehberi olmak hedefi zaten.Ki antalya-rusya-ukrayna-tatil 4lüsünde gayet iş bulur.

Ben yüksek lisansı erasmus yaptığım yerde yapabilirim ama itü istiyorum.kızla şu ilk zamanları atlatırsak gelecek için konuşmak daha kolay olur diye düşünüyorum.
  • Değer değmez mi bilmiyorum ama kalbinden ne geçiyorsa onu yap

• Eğer kızla ilişkinize cidden güveniyorsan değer, sonuna kadar git. En en kötü ihtimal 3-4 bin lira borca girersin ve hayat dersi olur sana. 3-4 bin lira nedir ki, iyi bir pc parası...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FakeGörünümlüAdmin

quote:

Neden ki.

Bu arada cevaplar için sağolun.herkes olumsuz yazıyor ama bakalım.risk almadan bişeyler elde edilmiyor.

Dostum yabancı kızlara çok güvenmeni tavsiye etmem.Benim bir arkadaşım vardı senin gibi bi kızdan böyle baya hoşlanmıştı.Kızla baya işte birlikteydiler.Sonra kız Polonya'ya döndü facebooktan her gün farklı erkekle fotoğraflar paylaşıyor ve seni çok seviyorum falan diyodu.Dikkatli ol derim.

• erasmus iyidir yea
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.