Şimdi Ara

Bütün EA bölümleri çakılmış ( birkaç istisna hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YBS hariç bütün EA bölümleri çok fena çakılmış.Hukuk'un yine az oynamış.Psikoloji,PDR en üstlerden başlıyor 20 bin çakılmaya.2020'de 87bin olan Dokuz Eylül Uluslarası İlişkiler bu sene 112bine gerilemiş.

YBS'nin istisna olması tabiki ilginin bu sene çok fazla olması ve kontenjanının düşük olması.YBS seçenlerin büyük bir kısmının özünde sayısalcı olduğunu düşünüyorum hatta.

• gsu hukuk 480 e cekmis hocam ne dion?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ybs hariç gerilemeler %90 Sayısalcı oranından %10 ilgi değişiminden kaynaklı. Seneye sınav zorluğuna da bağlı olarak büyük ölçüde eski haline dönecektir sıralamalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sos1 de zor olunca böyle oldu

• osmancakar123 kullanıcısına yanıt
    Puan mı sıralama mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Puan ama sıralama olarak da 200 civarı olmuş herhalde şaşırdım

• Bekliyorduk ama kimse inanmıyordu çünkü sistem çok saçma bir hal aldı.Seneye sıralamalar da bundan farklı olabilir mesela ki olacak bence.

Boğaziçi iibf geriledi,bilkent iibf geriledi bunlar en tepeler birde yani bir ybs dediğiniz gibi geldi onun haricinde alayı düştü.Koç ekonomi sağlam yükselmiş ona şaşırdım,sabancı konusunda da haberim yok ama üstten kapatmıştır yine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlarda vakıflara doğru bir yönelim oldu mu acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05FCD1E67

Bekliyorduk ama kimse inanmıyordu çünkü sistem çok saçma bir hal aldı.Seneye sıralamalar da bundan farklı olabilir mesela ki olacak bence.

Boğaziçi iibf geriledi,bilkent iibf geriledi bunlar en tepeler birde yani bir ybs dediğiniz gibi geldi onun haricinde alayı düştü.Koç ekonomi sağlam yükselmiş ona şaşırdım,sabancı konusunda da haberim yok ama üstten kapatmıştır yine

Hocam,sıralamalar açıklandıktan sonra hukuk 30k ile kapatabilir diyenler vardı ama bunun olacağı belliydi.Ben 13 matematik netiyle 9k girdim EA'da Sos1 kısmıda 36'ya 4 idi. Hocam bende arada gördüm bu arada bölümlerde yükselen ama hepsi istisnasız vakıf üniversiteleri.Zaten bunların kontenjanı az olunca çok fazla etkileyebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Shepard-

İnsanlarda vakıflara doğru bir yönelim oldu mu acaba

http://www.salimunsal.com/dosya/2021_EA_Taban_Puanlari_ve_Yaklasik_Siralari.pdf Hocam burda EA bölümleri var ama hata payı da var.Gördüğüm kadarıyla tek tük vakıflar yukarı fırlamış.

• erhanreo123 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkürler. Başarılar bu arada bölümünüzde :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hukuk nasıl az oynamış aw. 33klik yer 71 bin oldu

• Bilkent econ 100k, 75k ve bu sene de 44k olmus isletme de 37k dan 23kya inmis %50 burslularda ciddi bir yukselis var sabanci da %50de 70er kontejana rağmen 27k ve 47k olmuş. Koça cok bakmadım top unilerin %50 iibfleri bayağı yükselmiş.

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

Bilkentin tum parali bolumlerinde inanilmaz bi cekis var. Bekliyodum da bu kadarini degil.

Asil koc sasirtti beni, koc econ en yuksek puanli -ve iki senedir giremedigim tek- bölüm olmus mesela, koc psyc filan bilkenti gecmis ki niye cozemedim boun da bilkent de psyc da daha iyiler bence -bilkent bariz farkla en iyi psyc bana kalirsa, tm bolumleri arasindaki en buyuk fark bile olabilir bu-, hukuku gs i filan gecmis, econdan filan zaten bahsettik, tsleri de ucmus.

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

Tam burslu kısım için demiştim hocam aslında ama eksik cümle kurmuşum, oralarda normal bence hocam misal 44k düşünelim devlette ne geliyor hiçbir şey ama yarı burslu atıyorum paran varsa sabancı veya bilkent tak yazıp okuyorsun ve bölümler çok iyi tam burslu kısımda da bence ea sayısı biraz azaldı ya ondan oldu :) 1k gerisinde de tercih eğilimi devreye girdi gibi hocam da yarı burslular çok iyi fırsat hatta daha da imkan varsa ücretliler

• quote:

Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam

Hukuk nasıl az oynamış aw. 33klik yer 71 bin oldu

Hocam,ben ön sıraları dedim oralarda daha minimal diğer bölümlere göre düşüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanreo123

Hocam,ben ön sıraları dedim oralarda daha minimal diğer bölümlere göre düşüş.

Alıntıları Göster

Aühf 2 bin kişi geri gitmiş. Uzun süre sonra ilk defa 3k civarından düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 31 Ağustos 2021; 19:18:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam

Aühf 2 bin kişi geri gitmiş. Uzun süre sonra ilk defa 3k civarından düştü

Alıntıları Göster

Hocam bunun sebebi sayısalcılar işte.2019'da 2018'de bile bu kadar kötü değildi.Bunun mantığını anlatan gönderiler var forumda.2020'de 13bininci olmuş sayısal birincisi bu sene 600. Hiç sos1 çözmeden yapmış bunu.

• Ea icin 2 sene once 100kdı ulkedeki en f/p bolum belkide halen bilkent iktisat %50burslu ortalama altı ortaokul fiyatina ulkedeki en iyi birkac iibf bolumune giriliyor siralamasi da calisan birinin yapılabileceği seviyede.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Koçun cap imkanı acayip cezbediyor sanirim insanları. Birde bilkentin ankarada sabancinin tuzlada olması istanbulun nispeten göbeğinde olan koç tek adres gibi kaliyor vakif isteyenler için.

Muhendislikte de ciddi bir yükseliş var beni en çok sasirtan yillardir yukselen kimya bolumunun 8kya dusmus olması.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.