Şimdi Ara

BÜTÜN FORUMDAKİ ARKAŞLARA TEŞEKÜR EDERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    The Notebook
    Message in a Bottle
    MEETJOEBLACK
    ARKADAŞ ÖNERDİĞİNİZ DUYSAL AŞK FİLMLERNİ İZLEDİM HEPSİDE HARİKA FİLMLERDİ ÇOK TEŞEKÜR EDERİM
    EĞER BU FİLMLERDEN BAŞKA BİLDİĞİNİZ VE BU FİLMLER KADAR GÜZEL BAŞKA FİLMLER VARSA İSMİNLERİNİ VERBİLİRMİSİNİZ

• inanılmaz duygusal ve tutkulu bir aşk filmi önereceğim, izlediğinde özellikle filmin sonunda ağlamaktan perişan olacaksın, ben insan değilim ve bu güne kadar yaşamamışım diyeceksin.
    adı : driving miss daisy
    3 oskarlı bu filmi mutlaka izle derim
  • Ben "Message In A Bottle" tavsiye etmiştim, beğendiğine sevindim.

Aşk ve savaşın bir arada olduğu "Pearl Harbour" ı da tavsiye ederim, çok çok etkileyici bir aşk ve savaş filmidir. iyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılveKara -- 25 Nisan 2007; 17:52:26 >
  • Abi neden hep yabancı film öneriliyor? Dikkatimi çekti.

Mesela geçen gün Star Tv'de "aile şerefi" vardı. Gayet duygusal.

Gerçi izlenmemiş diyorsun, Türiye'de yaşayan herkes bu filmleri bilir. Mesela "canım kardeşim" filmi de güzeldir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Abi neden hep yabancı film öneriliyor? Dikkatimi çekti.

Gerçi izlenmemiş diyorsun, Türiye'de yaşayan herkes bu filmleri bilir. Mesela "canım kardeşim" filmi de güzeldir..

evet haklısın valla, cidden hep yabancı önermişiz, "Aile Şerefi" Münir Özkul'un da oynadığı bi filmdi galiba di mi, baba parası yiyen bir tipin bir ailenin başına açtığı işler anlatılıyor hani, eğer tahmin ettiğim filmse acıklı bir film gerçekten.

Benim de aklıma "Güle Güle" geldi sen Türk filmi diyince, bunu da tavsiye ederim, hem duygusal hem komik bi film...
  • bütün arakdaşalra teşeşkür erdim önerilirniz çok saolun sölediğiniz filmleri indirom çoksaol diğer arkadaşlarında yorumu bekliorum
  • yabancı duygusal başka oluyo yaa , bende türk sinemasının desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum ama adamlar yapıyor yaaa...

korkuyuda fantastiğide gerilimide bilimkurguyusda macerayıda polisiyeyide erotiğide yabancı yapımlar gibi olmuyor ya

bu bacı bir gerçek kanımca...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • romantik olmasada duygusal yani içinde DUYGU geçecek diyosanız

BABAM VE OĞLUM
  • benim begendigim romantik filmler serendipity ve love actually...tavsiye ederim
  • benim en sevdiğim romantik filmlerden birisi "BİN-JİP" filmidir..tam bir aşk filmi..değişik,duru..tavsiye ederim
  • aklima gelen nothing hill,wicker park.
  • bir de bence en guzeli city of angles
  • quote:

Orjinalden alıntı: avea-zede

quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Abi neden hep yabancı film öneriliyor? Dikkatimi çekti.

evet haklısın valla, cidden hep yabancı önermişiz, "Aile Şerefi" Münir Özkul'un da oynadığı bi filmdi galiba di mi, baba parası yiyen bir tipin bir ailenin başına açtığı işler anlatılıyor hani, eğer tahmin ettiğim filmse acıklı bir film gerçekten.

Benim de aklıma "Güle Güle" geldi sen Türk filmi diyince, bunu da tavsiye ederim, hem duygusal hem komik bi film...

Bu konuyu kaynatmışım, geç de olsa cevap vereyim yine de!!

Behsettiğim film o. Acıklı film. Baştaki anlatım, birbirleriyle anlaşmaları, yardımlaşmaları da çok güzel. Tam duygusal ve acıklı bir film.

quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

yabancı duygusal başka oluyo yaa , bende türk sinemasının desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum ama adamlar yapıyor yaaa...

korkuyuda fantastiğide gerilimide bilimkurguyusda macerayıda polisiyeyide erotiğide yabancı yapımlar gibi olmuyor ya

bu acı bir gerçek kanımca...

Dediğin gibi, farklı bir yapısı oluyor yabancı filmlerin ama ben türk filmlerinde de duygulanıyorum. Mesela bu bahsettiğimiz filmlerin başarısının tek nedeni ise, bu farklılığı kabul edip ona göre yapılması olduğunu düşünüyorum. Hepsinin kendi tarzı, değişik oyunculuğu var. Yabancı filmlere benzetip onun gibi cümleler kurmadan, ya da ona benzer hareketler yapmadan bir eser ortaya çıkarmışlar. Bunu kabul ederek işe başlmak lazım zaten.

Dediğin doğru..

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih.çelik

bir de bence en guzeli city of angles
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.