Şimdi Ara

Bütün forumu aradım bir çare bulamadım lütfen yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

Hard disk sentiel yukleyip bir ekran goruntusu atarmisiniz.

Usta pc yaklaşık 1 aydır serviste malesef bu istediğini yapamıcam pc geldiğinde yaparım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hegamonia

Bios değişti dedikleri biosun güncellenmesidir.
    Ben bu kilitlenme, donma gibi problemlemlerin biosdan kaynaklanacağını pek sanmıyorum.
    Anakart bileşenlerinden birinde problem olduğunu düşünüyorum.Muhtemelen tamir edilemeyecek bir parçadır.Bu durumda anakartı birebir değişmeleri gerekirken biosu güncellemeyle bu sorunun çözüleceğini pek sanmıyorum.Servisten geldiği zaman muhtemelen aynı sorunu yine çıkaracaktır.

Bios değişimini tam olarak bilmiyodum öğrenmiş oldum sağolasın şimdi dediğine bakarsak banada mantıklı gelmedi sadece bios güncelleme işleminin yapılması bende bu kadar vakit geçtikten sonra anakartı birebir değişim yaparlar heralde dedim içimden ama pc gelsin bi bakayım hele nolacak görücez :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALIMAN -- 22 Temmuz 2015; 10:07:36 >

• Hocam çok çok çok yüksek ihtimalle fanlarında temassızlık vardır açıp baktın mı fanlar durmuştur donduğu zaman ondan bende de oluyordu kafayı yiyodum sonra fanlardan olduğunu anladım
  • hocam takipteyim servisten geldiğinde haber edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: isim bulamadım paradoksu

Hocam çok çok çok yüksek ihtimalle fanlarında temassızlık vardır açıp baktın mı fanlar durmuştur donduğu zaman ondan bende de oluyordu kafayı yiyodum sonra fanlardan olduğunu anladım

Fanlar gayet sağlıklı çalışıyordu kardeşim bende şüphelenip onları baya kontrol etmiştim sıkıntı yoktu sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALIMAN -- 22 Temmuz 2015; 10:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

hocam takipteyim servisten geldiğinde haber edersin

Tamam üstadım haber ederim benimde içimde şüphe kaldı şimdi o kadar zaman geçti bios güncelleme tarzında bi tamir için 30 gün mü bekledik yani neden değişim yapmadılar anlamadım :/

• Bios değiştiden kasıtları, bios entegresini değiştirmişlerdir. Kilitlenme problemleri bios entegresinden kaynaklanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Bios değiştiden kasıtları, bios entegresini değiştirmişlerdir. Kilitlenme problemleri bios entegresinden kaynaklanabilir.

Bu bios entegresini birazdaha açıklayabilirmisin kardeşim nasıl bişey bu benimde çok bilgim yok başıma ilk defa geldi böyle bişey iyice kavramış olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TALIMAN

quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Bios değiştiden kasıtları, bios entegresini değiştirmişlerdir. Kilitlenme problemleri bios entegresinden kaynaklanabilir.

Bu bios entegresini birazdaha açıklayabilirmisin kardeşim nasıl bişey bu benimde çok bilgim yok başıma ilk defa geldi böyle bişey iyice kavramış olayım.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=bios%20entegresi

Farklı görsellerde olan chiplerdir. Biosdaki veriler, ayarlar bu entegreye yazılır. Biosu çalıştıran entegredir kısacası.

• TALIMAN kullanıcısına yanıt
    Hocam, Dark kim? Birinden iyi bir PSU alıp deneme şansınız var mı? Büyük ihtimalle voltaj problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

Hocam, Dark kim? Birinden iyi bir PSU alıp deneme şansınız var mı? Büyük ihtimalle voltaj problemi.

Yok üstad güç kablosunuda değiştirdim çözüm olmadı ayrıca pc iki tane akım korumalı priziden elektrik alıyor problem anakartta.

• Servisten geldiginde beni de haberdar eder misiniz? Sonucu merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Servisten geldiginde beni de haberdar eder misiniz? Sonucu merakla bekliyorum.

Haber veririm kardeşim

• Arkadaşlar pcden gelen son haberde anakartın biosu değiştiği yönündeydi daha sonrasında anakart pcye takılmış ve test etmek amacıyla pc çalıştırmışlar birde bakmışlar ki görüntü gelmiyor bu hadise 1 hafta yada 10 gün önce oluyor şuan itibarıyla anakart garantiye gideli tam 30 gün oluyor ve halen pc kayıp bugün arayıp konuşacam "yapamıcaklarsa birebir değişim yapsınlar abi 30 gün oldu" dicem yasal garanti süreleri 30 gündür değilmi arkadaşlar?

Tamam bana bilgisayarcım garantiye gidince 25 gün falan gelmez demişti ama bir malzeme alet vs. 25-30 gündür tamir ediliyorsa bozuktur tamirden sonrada atıza çıkartıyorsa güvenilmezdir ve çöptür birebir değişimi gerekmezmi sizlerde fikir verin lütfen arkadaşlar ne yapayım şimdi ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALIMAN -- 1 Ağustos 2015; 11:27:10 >
  • Hemen bağlı olduğun ilçenin kaymakamlığına vs. tükeyici hakem heyetine başvur. Şikayette bulun. ve şikayetvar.com'a yaz. O 30 günden fazladır tamir için uğraşıyoruz dedikleri ürünü geri vermeye çalışıyorlarsa kabul etme.

https://www.sikayetvar.com/tuketici/hakem/

buradan da içeriğini öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puLAs -- 1 Ağustos 2015; 12:22:00 >
  • Evet arkadaşlar benim bilgisayarcı tatile çıkmış salı yada çarşamba günü dönücekmiş bana numarayı verdi bende teknik servisi kendim aradım sordum kasaya taktığım ekstra iki fan vardı cooler master olarak (imzamda da var görebilirsiniz) o fanlar ram'in veri yollarını etkilemiş gigabyte firmasıyla teknik servis ayarlamışlar şimdi soeun yokmuş fakat tekrar bir ağrıza çıkarsa anakart garanti dışı kalacakmış gigabyte firmasının insanı nasıl aptal yerine koyduğu apaçık ortadadır neden derseniz fanları ben bilgisayarcıya vermeden 3gün önce taktım fanları takmadan öncede pc donuyordu zaten bende bilgisayarcıma hemen şöyle bi mesaj attım;

"Abi servisle görüştüm gigbyte firması taktığım fanlara suç atmış fanlar yüzünden anakartın ram yolları bilmem ne olmuş *****firmasındaki ibrahim abiyede söledim sende biliyosun fanları takmadan önce sanada defalarca donduğunu söylemiştim ama pc'yi getirememiştim. fanları taktıktan 3gün sonra sana getirdim zaten eğer tekrar bir ağrıza olursa garanti dışı kalacakmış ben bunu kabul etmiyorum bilgin olsun pc hazır dediler"

Teknik servisle görüştüm sorasında benim bilgisayarcıyı arayıp ulaşamayınca (tatilde olduğu için telefonu kapatmış olsa gerek) böyle bir mesaj attım pc hazır dediler ama ben bilgisayarcımı beklicem bakalım.

• TALIMAN kullanıcısına yanıt
    Normalde bildiğim kadarıyla 20 iş günüdür.

• Takip

• Takip
  • Hakem heyetine gitsem kac gün surer baan dönüşün olmasi istanbuldayim bilgisi olan varmi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.