Şimdi Ara

Bütün forumu aradım bir çare bulamadım lütfen yardım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Dostum konuyu özenle takip ettim her postu okudum. Problem yüksek ihtimal hdd den kaynaklı gibi gözüküyor.

Hocam sıfır hdd ile de denedik sonuç aynı çıktı şimdi farkettim ki işlemci fanı miyadını doldurmuş şuanki şüphem işlemci fanı pc çalışırken belli bir süre çalıştıktan sonra duruyor onuda şimdi farkettim bir baktım şuanda işlemci fanı hiç çalışmıyor şimdi işlemci fanına da bakıcaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem işlemci fanıda değil problem halen belirsiz denenmeyen 2 parça kaldı power supply ve işlemci onun içinde pc tekrardan 16.09.2015 yada 17.09.2015 tarihinde teknik servise gidecek tamir edilirse edilir eğer yapamazlarsa sıfır pc isteyeceğim kabul etmezlersede son çare paramı geri isteyeceğim 10 yılı aşkındır pc kullanırım çoğu sorunundan anşar yaparım ama böyle bir saçmalık ilk defa görüyorum hayatımın şokunu yaşıyorum :/

Edit: Pc şuanda yani 16.09.2015 tarihi itibariyle teknik serviste arkadaşlar bakalım sonuç ne çıkacak ızdırap oldu bana bu pc, perişan etti yav :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALIMAN -- 16 Eylül 2015; 14:58:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

Dostum konuyu özenle takip ettim her postu okudum. Problem yüksek ihtimal hdd den kaynaklı gibi gözüküyor.

Evet arkadaşlar bugün itibariyle haber geldi sorun "İşlemci"deymiş cümleten gözümüz aydın diyorum teknik serviste farklı bir işlemci ile donmamış pc ve işlemci değişim için gönderilmiş 10-15 güne gelir demişler ama yinede gelip test etmeden emin olamayacağım çünkü öyle bir ruh haline soktu bu pc beni beklemedeyim bakalım hayırlısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALIMAN -- 18 Eylül 2015; 16:38:28 >
  • TALIMAN kullanıcısına yanıt
    dostum bilgilendidiğin için tşk ederim, benim sorunum halen devam ediyor ve teknik servise falan da vermedim daha, senin sonuç almanı bekledim. PC olur olmaz yerde donduğu gibi sabah ilk açışı da yapabilmek çok çok zor, bütün ışıklar yanıyor ama pc açılmıyor, bios ekranı dahi gelmiyor. bazen bios da takılıyor bazen de açılır açılmaz takılıyor. dün düzgün çalıştırdım gece açık bıraktım donmamıştı 1 gündür.bugün oyuna girdim yine dondu.

garanti de yok, mecbur işlemci değişecek. geçmiş olsun sana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

dostum bilgilendidiğin için tşk ederim, benim sorunum halen devam ediyor ve teknik servise falan da vermedim daha, senin sonuç almanı bekledim. PC olur olmaz yerde donduğu gibi sabah ilk açışı da yapabilmek çok çok zor, bütün ışıklar yanıyor ama pc açılmıyor, bios ekranı dahi gelmiyor. bazen bios da takılıyor bazen de açılır açılmaz takılıyor. dün düzgün çalıştırdım gece açık bıraktım donmamıştı 1 gündür.bugün oyuna girdim yine dondu.

garanti de yok, mecbur işlemci değişecek. geçmiş olsun sana da.

Hocam benim denemediğim parça kalmadı.

Denediğim parçalar şu şekilde;
    -ekran kartı
    -anakart
    -ram
    -işlemci fanı

Denemediğimiz parçalar 2 taneydi;
    -power supply
    -işlemci

Bide hocam senin işlemci neydi eğer imzanda varsa mobilden göremiyorum belirtirmisin acaba aynımı işlemcilerimiz?

Ben ilk işlemciyi denemelerini istedim ve sonuç aldık ama dediğim gibi işlemcide değişse öyle bir psikolojideyim ki görmeden oynamadan denemeden tam emin olamayacağım inşallah düzeltiriz hocam.

• TALIMAN kullanıcısına yanıt
    hocam ben de anakart ve işlemciden başka hepsini denedim ama değişmedi. benim işlemci fx 8320 hocam
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman seninle problemimiz aynı gibi gözüküyo ama her ihtimale karşı imkanın varsa işlemciyi söküp başka bi işlemciyle denemeni tavsiye ederim bu sorun ömrümden ömür aldı çok sinirimi bozdu,sanırım fx 8000 serilerinin bazıları sorunlu olmuş gibi :/

• Hocam ben de öyle düşündüm aynı sorunları yaşıyoruz dolayısıyla sebep de aynıdır. İşlemci bulmam zor deneme için, direkt değiştirmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam inşallah tekrar yaşamayız böyle bir problem :(

• Aynen hocam inşallah

• Hocam eski konulara bakarken yine merak ettim şuan sorun yaşamıyorsunuz dimi sorun işlemcide miymiş kesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

Hocam eski konulara bakarken yine merak ettim şuan sorun yaşamıyorsunuz dimi sorun işlemcide miymiş kesin?

Hocam dün aldım pcyi denedim tıkır tıkır çalışıyor bana gelmeden öncede bilgisayarcım sabah 11:00'dan 17:00'a kadar gta5 oynamış bi sıkıntı çıkarmamış işlemci değişti bikaç saat bende oyun oynadım özellikle minecrafta girer girmez donuyodu minecrafyı baya oynadım sorun olmadı 2 saat lol oynadım kasmadı football manager oynadım kasmadı gta5 oynanış sorun çıkmamış şuanda sorun yok inşallah tekrar olmaz artık rahat rahat oyun videoları çekebilicem :d hocam problem işlemcideymiş okuyan yönetici arkadaş varsa konuyu cevaplananlara taşıyabilir mi rica etsem?

Not: Problem işlemcideymiş garantisi olduğu için yenisiyle değişti ve problem düzeldi ilgilenen herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALIMAN -- 15 Ekim 2015; 12:50:00 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.