Şimdi Ara

Bütün İnsanlar ve Hayat Hep Aynı ( Ciddi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok ciddi bir konu üzerinde tartışmak istiyorum.

İnlar hep aynı, amaçları ve hedefleri( kadın ve para ). Rutin bir hayatı benimsemiş insanlar görüyorum. Ama ben kabullenemiyorum. Hergün aynı şeylerin tekrarlanması beni sinir ediyor. Çok ciddiyim rutin hayattan kurtulmak için önüme bir fırsat çıksa ardıma bile bakmadan tüm sevdiklerimi geride bırakıp gidebilirim.

Hatta düşünürken aklıma geldi, bir freestayla => Yollarda bir sürü insan görüyorum. Sadece yüzleri farklı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fungal

Arkadaşlar çok ciddi bir konu üzerinde tartışmak istiyorum.

İnlar hep aynı, amaçları ve hedefleri( kadın ve para ). Rutin bir hayatı benimsemiş insanlar görüyorum. Ama ben kabullenemiyorum. Hergün aynı şeylerin tekrarlanması beni sinir ediyor. Çok ciddiyim rutin hayattan kurtulmak için önüme bir fırsat çıksa ardıma bile bakmadan tüm sevdiklerimi geride bırakıp gidebilirim.

Hatta düşünürken aklıma geldi, bir freestayla => Yollarda bir sürü insan görüyorum. Sadece yüzleri farklı...

Yoo bazılarının vücutlarıda farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Yoo bazılarının vücutlarıda farklı

Tebrikler sözü çok doğru anlamışsınız.

• haklısın sonuna kadar katılıyorum
  • UP beyler. Bu konudan şikayetçi bir kişi bulabildim. Başka kimse yok mu?
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_670/tt.htm

Hayatın rutin oluşunda haklısın. Ama bir sistem var ve bunu değiştirmek elimizde değil. Hayatında değişiklik istiyorsan yardım kurumlarında gönüllü ol Afrikaya git ordaki insanlara yardım et.

Para birçok şeyin anahtarı. Hatta mutluluğun dahi anahtarı para. İnsanlar mutlu ve rahat olmak için çalışıyorlar. İdealleri uğruna çaba gösteren insan sayısı ne yazıkki çok az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

http://forum.donanimhaber.com/forumid_670/tt.htm

Hayatın rutin oluşunda haklısın. Ama bir sistem var ve bunu değiştirmek elimizde değil. Hayatında değişiklik istiyorsan yardım kurumlarında gönüllü ol Afrikaya git ordaki insanlara yardım et.

Para birçok şeyin anahtarı. Hatta mutluluğun dahi anahtarı para. İnsanlar mutlu ve rahat olmak için çalışıyorlar. İdealleri uğruna çaba gösteren insan sayısı ne yazıkki çok az...

Çoğumuzun kendine ayırabilecek zamanı yok. Ama sürekli çalışmak zorundamıyız? Ben bunada karşıyım.

Ayrıca para olmadan mutlu olunmuyor haklısın. Lakin para onlara ne için lazım? Araba, ev ve klasik ihtiyaçlar. Neden biraz daha farklı olmuyorlar. Bu düzeni değiştiremeyiz ama düzen gerçekten çok kötü kurulmuş. İnsan düşündükçe batağa batıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

http://forum.donanimhaber.com/forumid_670/tt.htm

Çoğumuzun kendine ayırabilecek zamanı yok. Ama sürekli çalışmak zorundamıyız? Ben bunada karşıyım.

Ayrıca para olmadan mutlu olunmuyor haklısın. Lakin para onlara ne için lazım? Araba, ev ve klasik ihtiyaçlar. Neden biraz daha farklı olmuyorlar. Bu düzeni değiştiremeyiz ama düzen gerçekten çok kötü kurulmuş. İnsan düşündükçe batağa batıyor.

farklılıktan kastın nedir mesela ? İnsanlar ilk zamanlarındada beslenmek için uğraşıyorlardı şimdide temel etken beslenmek ve yaşamak. Sonra zevkler keyfi harcamalar sonrada lüks geliyor.

• quote:

yok bak senin beyin yapinda farkli baya
  • MoneyTalks => Dediğim gibi hergün aynı şeylerin bir çark gibi döüp tekrar önüme çıkması beni sinir ediyor. İnanırmısın sırf bu nedenden hedeflerim baya büyük. Oyunculuk dersi alıp sonradan yönetmen olmak istiyorum. Lakin bu bile bana yetecekmi bilemiyorum.

Broderick => Haklısın.
  • haklısın

ama bu yazının içinde FAIL olduğu gerçeğini değiştirmiyor

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t4m3r -- 27 Aralık 2010; 20:10:35 >

• haklısında o zaman olayı temelden düşününce yaşamanın amacı ne diiyp kendini vurman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

haklısında o zaman olayı temelden düşününce yaşamanın amacı ne diiyp kendini vurman lazım.

Zaten bir amaç için yaşadığımızı düşünnüyorum.
  • yaşama amacım kadınlar, sex ve para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

yaşama amacım kadınlar, sex ve para

nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

yaşama amacım kadınlar, sex ve para

nokta

Eminim sizin gibi bir ton DH'li bulabiliriz.
  • Bugün bir adam gördüm. Evine uzun yoldan gidiyordu. Bunu neden yaptığın ı sorduğumda rutin bir şekilde ilerleyen hayatına bir farklılık katmak istiyorum dedi. Ama benim bu rutin hayatı değiştirmek için daha büyük hedeflerim var. En azından eve uzun yoldan gitmekten daha mantıklı bir yol.

Bir Freestayla daha. :)
  • quote:

Bugün bir adam gördüm. Evine uzun yoldan gidiyordu. Bunu neden yaptığın ı sorduğumda rutin bir şekilde ilerleyen hayatına bir farklılık katmak istiyorum dedi. Ama benim bu rutin hayatı değiştirmek için daha büyük hedeflerim var. En azından eve uzun yoldan gitmekten daha mantıklı bir yol.

Bir Freestayla daha. :)

Alın bunu içeri..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.