Bildirim
Bütün kitapların liste fiyatına zam geldi, indirimler düştü.
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hakikaten bu foruma eksi oy özelliği geri gelmeli.
Senden özür diliyorum birader. Dün baktığım sanırım 14 küsürdü, olan kitap şimdi 03.02.2018 , 19,95'e çıkmış.
Yok yani böyle bir şey, yazık gerçekten. Kitap okuyalım dedikçe, okuma diyorlar. Aldıracaklar sonunda bana bir E-kitap, tüm arşiv zaten pc de hazır.
Allah'ınızdan bulun ne diyeyim.
@Rosarian
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 3 Şubat 2018; 2:33:5 > -
Ben hep 50 liralık alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun değil hocam
Hadi tamam ekonomi yerlerde, zam olsun ona da kabülüm, beni asıl kitaplardan alınan vergiler delirtiyor. Bu sene vergileri de artırdılar. Pırlantadan, yattan alınmayan vergi kitaplardan hunharca alınıyor. Zaten kitap okuyan kimse yok ülkede, üstüne bir de böyle olunca satın alası gelmez insanın.
Haklısınız, özellikle öğrenci iken almak bûtçeyi bayağı zorluyor.
10 11 liraya aldığım kitaplara baktım geçen 15 16 olmuş. Yılbaşından sonra zamlandı veya indirimler kalktı bilemem ama gerçekten zamlandı. Yılbaşı öncesi indirimsiz fiyatı şimdinin indirimli fiyatı oldu düşünün...
Hele 7 - 8 liraya kelepirden sıfır aldığım kitapların kitapları 20 liraya görünce vay iyi ki almışım diyorum.
Kitaplar pahalı ama bu bir gerçek
Kitaplar her yerde pahalı aslında. Popüler Ebooklar bile 15 dolardan başlıyor Amazon'da. Asgari ücrete oranlayınca bizdekiler biraz daha pahalı kalıyor yalnız. En iyisi ebooklara yönelmek. İnternette istemediğiniz kadar kaynak var zaten. -
kitapa para vermemek en iyisi , pdf indirin, kütüphaneden alın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X