Şimdi Ara

Bütün mahalle kurbanlık hayvan kokuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maltepe Altıntepe mahallesinde oturuyorum. Bir iki haftadır hayvan kokusundan geçilmiyor mahalle. Şu kurban pazarlarını şehrin dışına yaptırmak gerçekten bu kadar zor mu ya. Akşam zaten sıcaktan pişiyoruz bir de üstüne leş gibi hayvan kokusu doluyor ortalık.

Başka var mı İstanbul'da yaşayıp aynı dertten muzdarip olan?

• Küçük hindistanda normal şeyler bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şikayetim yok.

• Derdinizi severler...

• Yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen birde kesildiğinde gör o kokuyu, yazın çok kötü oluyor...

• Yanlız o koku bayram olmadığı zamanlarda da oluyordu istanbul'da ehehuehuehe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koklaaaaağğğğğ

• taşınmak dışında çareniz yok, maalesef ramazan davulları tarzı şeyler de hala varmış.

şikayet vb. zaten hiçbir yere varmaz çünkü bu zihniyeti destekleyen çok büyük bir kesim var ülkede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 13 Haziran 2024; 23:16:57 >
  • O koku kavurma mevsiminin habercisidir

• Yukarıda birkaç kişi olayı karikatürize etmiş ama yazın gerçekten o koku çekilmez. Sıcaklar ve nemli hava o kokuyu daha fena hale sokuyor.

• Klima var bro hala cam açan varmı ya

• Nasil bir koku ;o

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öfff konuya tıkladım kokusu buraya geldi

• Bizim eski sitede birisi kurban artıklarını poşete koymuş, o da patlamış, koku, pislik, kan saçılmış. "Bu ne pislik" diye tepki gösterdim, resmen linç yedim. "Pislik değil, tatlı telaşe" dediler, sonra dinden girip haklılık çıkarmaya çalıştılar.
    Medeniyet ögrenilmesi çok zor ve zaman alıyor. Bir de medeniyet düşmanlığı farklı kılıflarla insanların zihnine yerleştiyse, hiç ögrenilemiyor. Bazıları geldiği gibi gidiyor, bir gram gelişmiyor.

• Navi kullanıcısına yanıt
    Her türlü pisliğe din maskesi takınca haklı oluyorsunuz, burası öyle bir ülke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin mahallede yaşıyorsun sanırım. Bizim ilçde bırak mahalleyi ilçede kesebilen yok, işin ilginci 15 gün önceden kurulan kurban pazarı bile artık yok

1 kilo et aldığın paraya 3 yıl önce kurbanlık alıyordun, ulan nasıl bu kadar batırmayı becerdiniz

• Buradaki limana bazen Angus yüklü gemiler geliyor, arada dalga dalga kokuları geliyor, yok böyle bir şey yok o nasıl ekşimtırak olmamışlık kokusu bildiğiniz gibi değil...

Anadolu Lisesi'nde iken bu liselerin 7 yıllıktan 4 yıllığa çevrildiği zamanlar yoğun Fetöcü istilası olmuştu, bazı sınıflar böyle kokardı, oradaki tipler de hayvandan farksızdı muhabbetleri de iğrençti. Daha önceleri daha iyi değildi hep bir ucubelik vardı olacağına vardırdılar. Bu topraklarda da Angus etine kaldık, demirin tuncuna insanın p*çine kalmış olduk...

Bir de fantastik Orta Çağ filmlerindeki Hıristiyan tipler gibi kokuyorlar, onları anımsatıyorlar...

Din hep aynı; kokuşmuşluk ve evrimsizlik...

• Kurban denince aklıma 13 yaşında buz gibi dağda, tanrılara kurban bırakılan Maiden geliyor.

• İstanbulda yaşamaktan muzdaribiz hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.