Şimdi Ara

BÜTÜN SİLKROAD OYUN BİLGİLERİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADASLAR SİLKROAD HAKKINDA ARADIGINIZ BUTUN OYUN BİLGİLERİNİ GUİLD SİTEMİZDE TOPLADIK VE TOPLAMAYA DEVAM EDİYORUZ. AMACIMIZ MERAK EDILENLERİ TEK BİR ADRESTE TOPLAYIP SİLKROAD SEVERLERİ İSKENCEDEN KURTARMAK.

EGER EKLEMEMIZI ISTEDIGINIZ BILGILER OLURSA SITEDEN BIZE ULASABILIRSINIZ...
    MEARK ETTIGINIZ TUM KONULARI GUİLD FORMUNDA SORABILIRSINIZ...

HERKESE İYİ OYUNLAR...

OSMANLI GUİLDİ WEB SİTESİ

www.osmanliguildi.net.tc
    www.osmanliguildi.com.tr.tc

• saolasın
  • site gercekten guzel olmus elinize saglık
  • elleriniz dert görmesin ciiden çok güzel olmuş site
  • Güzel
  • dehşet olmuss
  • baba can ellerine sağlık güzzel olmuş içerik olarak

ama biraz daha göreselliğe veririsen çok daha harika olur.

Emeye saygı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usta gercekten cok guzel olmuş verdiğiniz emeğe teşekkür ederim bazı gorevleri anlamıyordum iyi oldu tsklr................
  • TESEKKURLER ARKADASLAR BENIM YAPTIGIM SADECE YAPILMIS OLANLARI BIR ARAYA TOPLAMAK ONEMLI OLAN ZAHMET CEKMEDEN BILGIYE ULASMAK

http://www.dikmen.org/ G. DİKMEN KARDESİMİZE TESEKKURLER ORDANDA COK ALINTI YAPTIM...

BAKARSINIZ SIZDE
  • ARKADASLAR BU BOLUMU BEN ACMADIM ARKADASIM BENDEN HABERSIZ ACMIS BU KONUYU ALT TARAFTA BEN ACMISTIM AYNI HABER IKI KEZ FORUMDA YER ISGAL ETTIGI ICIN OZUR DILERIM NASIL SILECEGIMI BULAMADIM

HERKESE IYI OYUNLAR
  • Bayagı Alıntı yapmışşsın ama sitenin Hiçbiryerine Yazmamişşsin... Sadece alıntıdır Demişşin Kimbilir Sen Bunlari Alırken İzinde almamişsindirr...
  • arkadasım bunları sıteyı gezdıkten sonra soyle ıstersen :)))

neyse bır kac bıt olsada katkı yapmıssın foruma rutben artar sımdı :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent_King -- 18 Haziran 2006; 3:22:01 >
  • bu arada yaptığınız çok güzelforumda ki başlık'silkroad bot ,bot download,hack ve açıklamalar'

biz botsuz bi oyun oynayalım diyoruz siz forum açıyosunuz ama nede olsa bu özel bölüm karışamayız....
  • Forum Bölümüne ben bakmıyorum siteden sorumluyum sadece.... Bende istemıyorum botlu bı oyun ama eger oyunu gercekten bılıyosanı bu oyunda bot kullanmayan adam olduguda apacık bellı ...

bı ornek vereyım xianda ve venicede empire guildi var venice dekinde 10 adam 70 , 30 adam 60+ geri kalanı 56+

nezaman ınsan bı tıflık hunterlık yapmak ıstese bu amcalar ısın ıcıne edıyo neden bopt ve paypal dıye bı esıtsızlık var bu oyunda. paran olmazsa bı oyun oynama bıle hakkın yok bu dunyada demek bu ...

ben bı ara kullandım bot epeydırde kullanmıyorum ama kullanana karsı cıkmıyorum cunku kımsenın alnında enayı yazmıyo...

eger oyunda kımse bot kullanmsa onu gectım azınlıkta olsa ben yıne herzaman karsı cıkarım ama bakıyorum herkezde var nerdeyse,oyuzden kullanan turk kardeslerıme kızmıyorum

ekstradan bı sebep daha var botla adam olmus turk dusmanları pkklılar yabancılar gelıp ırkımıza ana avrat soverken yada ataturke soverken ben kımseye bot kullanmayın demem

bende bot karsıtıyım amam su ımkanlar dahılınde kullanada bısey dıyemem. Forum sayfasındakı yazıyla ben ılgılenmıyorum zaten yazıdada bilgilerden bahsedıyorum.

tesekkurler yınede duyarlı bı arkadas oldugu ıcın ....

herkese ıyı oyunlar....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.