Şimdi Ara

Bütün Steam HC Gamerları Grubumuza bekleriz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynamanın hoby olmaktan çıkıp bir adım öne giden arkadaşlar.Bazen bir oyuna başlarsınız oyun güzeldir ama oyunu oynarken size eşlik edebilecek hiç arkadaşınız olmadığında oyun ne kadar iyi olursa olsun zevk almayabilirsiniz çoğumuzda böyledir(şimdi aradan birileri çıkıp ben tek oynamayı seviyorum fln filan kimseyle uğraşamam diyecekler mesaj atmasın onunla alakalı değil)
    Ben hangi oyuna başlasam o oyunu beraber oynıyabileceğim kişileri internetten forumlardan tek tek aramak zorunda kalıyorum çok fazla zaman kaybediyorum bazende bulamıyorum.O yüzden steam'de türk oyuncularının hepsinin bir arada bulunabileceği bir grup açtım.Her telden oyuncunun içerisinde olduğu kendinize göre anlaşabildiğiniz oyuncuları da bulabileceğiniz bir ortam yaratmak istiyoruz.

Steam Grup ismi : Hardcore Gamer Turkey

Grup içi herhangi bir kural yok HC gamerları kimse sınırlandıramaz
    Amacımız arkadaşlık dostluk muhabbet kendi bam telimizde insanlar bulup (bizimle aynı oyunları oynayan) onlarla oyun oynamak gelin sizde katılın bekleriz arkadaşlar yeni bir grup sayımız yok şuan 1 kişi 1 kişidir.Hiç bir çıkar gözetmiyoruz sadece bu oyuncu arama olayı canıma iyicene tak etti

Konuyu yanlış yere açtım galiba yeni farkettim.Steam gördüm buraya açtım o yüzden nereye açıcağımı da bilemedim moderatörler konunun yerini düzeltirlerse sevinirim nereye açıcağımı bilemedim arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Türkiye Discord Grubu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.