Şimdi Ara

Bütün Umudum Tükendi ( İçimi Döküyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl ilk mezun yılımdı, ilk diyorum çünkü aklımdaki planı batırdım ve büyük ihtimalle yeniden kalacağım Buraya sadece içimi döküyorum. Çünkü şuan ağır depresyondayım, çocukken kendi kendime konuşurdum doktor normal seviyede demişti fakat şuan almış başını gidiyor bazen farkına bile varamıyorum,hayatımda ilk defa intihar etmeyi bile düşündüm sonra ailem aklıma geldi şuan beni ayakta tutan tek şey onlar.

Öncelikle bilgisayar veya yazılım mühendisliği istiyorum geçen sene yaşadığım şehirde sadece % 50 burslular tutuyordu ailemde beni şehir dışına göndermek istemedi. Aynı masraf olur şehir dışında rezil olma dediler ama bende üniversite fiyatını çok pahalı bulduğum için aileme yük olmak istemedim ve mezuna kaldım. Ailem dershaneye gitmemi istedi, ufak çaplı tartışmalardan sonra onları ikna ettim.
    Açıkcası mezuna kalmak bana koymadı ve çok hevesle çalışmaya başladım keşke o kadar hevesli olmasaydım. Annem ve babam bütün gün işte akşam onlar gelene kadar evde yalnızım yani ortam sessiz. İlk aylar çok güzeldi netlerim hızla artıyordu, bende gururla anneme bu sene oldu iyi bir sıralama yapacağım diye söylüyordum. Son sürat çalışıyordum dolayısıyla annemi ümitlendirdim yani o gururu hissediyordum. Fakat son 2-3 aydır ne yaptığımı hiç bilmiyorum evet hızım düşmüştü ama çalışmaya devam ediyordum, şimdi sanki 2-3 ay boyunca hiç yaşamamış gibiyim daha da kötüsü TYT netlerim bile düştü. AYT desen boşa çalışmışım gibi hiç bir şey yapamıyorum. Hala son gayret bari geçen senekinden kötü yapmayayım diye çalışıyorum.

Şuan TYT de 75-80-85 arası yapıyorum AYT konu eksiğim çok 20-25 anca yapıyorumdur, aytde LTİ + fen kasıp 40 net civarına çıkmam şart. % 50 burs 144k ile oluyor ama benim en azından yüzlerine bakabilmek için 85-90k yapmam lazım. Sizce umut var mı?

Son aylarda baya duruldum annem fark etti ama bana pek belli etmiyor dünde babam ufaktan konu açtı işte stres yapma yaparsın senin tek hatan dershaneye gitmemekti , olmadı %50 kazanırsın öderiz bir şekilde dedi ve o an içim gitti çünkü şuan %50 bile kazanamamaktan korkuyorum Açık açık aileme durumu anlatsam mı diyorum ama hiç cesaret edemedim, evet tartışırız bana kızarlar onlar umrumda değil zaten onları üzdüm diye kendime duyacağım öfke bana yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaximus-TR -- 4 Haziran 2018; 16:56:4 >

• 3-5 yıl sonra derdimi .... dersin.
  • 27 güne halledersin sıkıntı yok devam

• Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm

Dönem başında aynı şekilde başladım sonra yerimde saymaya başladım. 80+ dan 75 80 arasına düştü tytde.Ayt ye 3 4 hafta önce girdim konu eksiğim fazlaydı 35 anca gelmişti.

Yarın özdebire girecem. Ordada 40+ ya çıkmassa harbi bittim demektir. Modern fiziğe kadar bitti fizik diğer derslerde az kaldı.

Umarım son çare %50 olmazda bi 60 70k ya girerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 4 Haziran 2018; 17:7:49 >
  • Haklısın hocam hep öyle oluyor her şey atlatana kadar, aslında hiç böyle bir karaktere sahip değilim yani pek takmam ama bu sefer çok değişik hissediyorum.

DarK BrotherS

İnşallah sende bende görürüz hocam. Sende yine 35 gelmiş iyi LTİ + Organik ve Modern Fiziğe kadar bitirebilirsem benimde gelir herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaximus-TR -- 4 Haziran 2018; 17:21:56 >
  • hemen hemen aynı durumdayız. tyt de 70 ayt 20 yapıyorum. hedefim 80/40 yapmak. ve bende bilgisayar mühendisliği istiyorum aynı zamanda mezunum.

bilgisayar ve yazılım alanında üniversitenin etkisi %15 falan, o da işe girerken ve öğrenci kalitesinden dolayı. yoksa etkisi %0.

benim hedefim en azından 70-80k yapmak ama 140k yaparsam da karabüke falan gider kendimi geliştiririm. 1 yıl daha kalıp kafayı yiyeceğime ingilizce öğrenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaximus-TR

Haklısın hocam hep öyle oluyor her şey atlatana kadar, aslında hiç böyle bir karaktere sahip değilim yani pek takmam ama bu sefer çok değişik hissediyorum.

DarK BrotherS

İnşallah sende bende görürüz hocam. Sende yine 35 gelmiş iyi LTİ + Organik ve Modern Fiziğe kadar bitirebilirsem benimde gelir herhalde?
    Hocam modern fizikle organik en az 5 6 fen netini artırır. Matematikten LTİ yi hiç yapmıyorsan onları halledincede +5 buradan gelir. Tek sıkıntı unutmak oluyor sürekli tekrar lazım bu konularada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaximus-TR

Haklısın hocam hep öyle oluyor her şey atlatana kadar, aslında hiç böyle bir karaktere sahip değilim yani pek takmam ama bu sefer çok değişik hissediyorum.

DarK BrotherS

Edit: Aynı mesaj 30sn arayla bidaha nasıl gidiyor ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 4 Haziran 2018; 17:46:38 >
  • benim de hedef 60-70k arkadaşlar. 75/30 yapıyorum sizce kaç lazım yaa 60-70k için? ayrıca bunun gibi çok hikaye okudum mezuna kalırsam kesinlikle dershaneye gidiyorum. bu yılın hatası evde çalışabileceğimi düşünmekti.
  • Arkadaşlar bende sizin yolunuzda ilerliyorum.Şimdi dershanenin ayt denemesinden çıktım.25 netim var.Büyük ihtimal mezuna kalacağım.Neden evde çalışmayı önermiyor musunuz?İkinci sorum ise benim ayt fenim çok kötü.Konu mu çalışmalarım yoksa deneme mi çözmeyelim.Herkes son 1 ay konu calışılmaz deneme çöz diyor ama konular eksik olunca hiçbir şey yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrlckhlmss -- 4 Haziran 2018; 20:44:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Bugünkü berbat denemeden sonra moralim alt üst olmuştur.Cevabınız ilaç gibi geldi.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrlckhlmss -- 4 Haziran 2018; 21:35:55 >
  • Dün sağolsun bazı arkadaşlar özelden biraz moral verdi fakat bugün yine aynı durumdayım ders çalışırken bir anda küfrü basıp kendime lanet ediyorum Daha önceden çözdüğüm şeyleri bile çözemez hale geldim ya
  • Ben TM'yim ama benzer durumlar var. Gitmek istemedim dershaneye evde çalışamadım pek. Allah'tan her katmanda bir hedefim var da çok üzülmüyorum. Çalış hocam ne koparırsan kardır. Valla ben eksik konularımdan çok soru cozmeyecem artık direkt denemelere girişip bir yandan ogrenmeye calisicam. İntegral 4 soru ciksa 2 tanesi integral alma olsa bi sekilde yaparım. O tarz düşünüyorum yani.

• Benim de netlerim aylardır aynı.3 ay önce girdiğim töder denemesindeki netlerle dün evde çözdüğüm denemedeki netler aynıydı.Bir TM olarak AYT Mat'ta en az 20 net yapmayı hedefliyordum ancak en fazla 15-20 net yapabiliyorum.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun umarım herkes istediği yere yerleşir.
  • Beyler çok değer verdiğim birine anlattım durumu oda sağolsun 1-2 saat dinledi beni hiçbir şey demedi sonra b*k gibi hedefin var yapamam diyorsun dedi Kafanada takma bu sene olmazsa olmaz çavuşta sıkıntı olmasın dedi Sonrada çalışmaya gönderdi beni

Ama size tavsiyem anlatın birine baya rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaximus-TR -- 5 Haziran 2018; 16:30:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.