Şimdi Ara

Bütün yeni çıkan FPS oyunları Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şimdi size bir sorum olacak. Benim bilgisayarımın özellikleri aşağıda vereceğim şekildedir;

- İntel i7 6500U CPU- 2.59 GHZ (Turbo ile 3.1 GHZ)
    - Nvidia GeForce GT 940MX 4 GB GDDR5 ekran kartı
    - 12 GB RAM
    - 1 TB Hard disk.

Şimdi sorum ve sıkıntım şu,
    Assassin's Creed Unity yükledim bu sistem ile 23 FPS alıyorum. Oyunun çıkışı sıkıntılı optimize sorunu var dediler buna eyvallah.
    Dying Light yükledim bu sistem ile 25 FPS alıyorum. Bu oyunun optimizasyon sıkıntısı var dediler buna da eyvallah.
    Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 yükledim bu sistem ile 30 FPS nin üzerine çıkamıyorum. Bunun nesi var ?
    Assassin's Creeed Revelations yükledim diğer 3 oyunla aynı FPS. ki ben bu oyunu daha önce:

-Casper i7 2.3 GHZ
    - ATI RADEON HD6730M 1 GB DDR3 ekran katı
    -8 GB RAM-
    - 400 GB ekran kartı

özellikli bilgisayarımda 60 fps de oynuyordum. Dying Light da 20 Fps idi.

Yani benim yeni sistemimde ne gibi bir sıkıntı var ne yapmam gerekiyo. Ekran kartı güncel orda bi problem yok. Şöyle bir sorum olacak sizlere;

-- Bende 1920x1080 çözünürlüklü büyük bi LCD monitör var onu taktım bilgisayarıma. Acaba onun yüzünden mi düşük fps alıyorum? Eğer cevabınız evetse bilgisayarın orjinal çözünürlüğü de 1920x1080.

Cevaplarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar.

NOT: OYUNLARIM ORJİNALDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarkiihos -- 7 Temmuz 2016; 0:04:52 >

• hadi ama yok mu yardımcı olacak
  • laptopla pc yi kıyaslıyosun yanlış
  • NVIDIA GeForce 940MX'in zaten gücü bu hocam, her şey normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

laptopla pc yi kıyaslıyosun yanlış

laptopla pc yi kıyaslamıyorum ki ben bilgisayarımın özelliklerini yazdım ordaki 2 bilgisayar da laptop zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

NVIDIA GeForce 940MX'in zaten gücü bu hocam, her şey normal.

daha fazla performans almam gerekmez mi eskisi 1 gb bu 4 gb hem 2016 da çıkan model ben en azından medium ayarlarda 30-40 fps bekliyordum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIUchihaMadaraII

quote:

daha fazla performans almam gerekmez mi eskisi 1 gb bu 4 gb hem 2016 da çıkan model ben en azından medium ayarlarda 30-40 fps bekliyordum yani

Kabloyu takmıyorsan normaldir. Pili çok gitsin diye yapılmış laptopa benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burstforce -- 7 Temmuz 2016; 23:13:13 >
  • Oyunlarda optimizasyon sıkıntısı yok ekran kartın zayıf.gb değerine bakarak ekran kartı gücü anlaşılmaz.940m 9 serisinin en güçsüz ekran kartlarından biri işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIUchihaMadaraII

quote:

4 cigolayt az hocam en az 8 cigolayt ekran kartı lazım
  • http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940MX.156033.0.html

Kartın oyunlardaki performansı burda yazıyor. Gördüğün gibi 1080pde fps yerlerde geziyor. O kartın hakkı 720p. Eski oyunlarda da düşük fps alıyorsan belki işlemcideki ekran kartıyla çalışıyor olabilir.
  • Grafikler diğer pc ile aynı mı yani yüksek olanla yüksek diye ultra mı açıyorsun da 30 fps alıyorsun?

edit: Belki de ultra falan abartmış olabilirim. High diyelim biz ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 12 Temmuz 2016; 16:39:34 >
  • ekran kartın vasat dostum nesi güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.