Şimdi Ara

bütün yerel disk D yalan oldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yanlışlıkla bi arkadaşım yerel disk d'deki bütün verileri silmiş daha dorusu birleştirme yapacağına biçimlendirme yapmış D'ye. buradaki verileri nasıl kurtarabiliriz. Bikaç başlığa baktım easy recovery programı tavsiye edilmiş fakat biz indirdik programı bişeyler yapmaya başladı işlemi tamamladı "ersave" diye bi dosya çıkardı karşımıza ama silinen doyalardan eser yok tam anlamıyla bunu detaylı anlatacak bi arkadaş b,varmı acaba...

• Handy Recorvery Gibi Programların Cracklısınız Bulman Lazım Emule Adlı Programdan Bulabilirsin
  • ooo kotu bı olay Allah sabır versin
  • Arkadaşlar Harddiskten tamamen silinen dosyaları geri kurtarma imkanı olduğunu hepimiz bir yerden duymuşuzdur.
    Şimdi size anlatıcağım programı ben denedim en iyisi mükemmel hızlı ve mükemmel kurtarma yapıyor...

Kullanılışı...

Resimdeki rakamlara göre yapalım

1- Önce silinen dosyaları armayı hızlımı(bazı dosyaları bulamaz) yoksa yavaşmı(tüm dosyaları bulur) yapacağımızı belirliyoruz

-Quick Search- hızlı ustten geçme (örnekte bunu seçiyorum)
    -Long Search- Yavaş detaylı

2- Aramayı nerde yapacağımızı belirleyelim C:,D:,E:,F:, gibi (örnekte D: seçili)

3- Hangi tür dosyayı aradığımızı belirliyelim mesela *.wmv(film için) *.mp3(müzik için) *.jpg(resim için) *.*(tüm dosyalar için) Açılır listeden seçebilirsiniz... (örnekte * yani tüm dosyalar seçili)

4- Kurtarılan dosyalar için bir klasör seçin dosyalar buraya kaydedilcek (Örnekte "c:\kurtarılan_dosyalar" seçili)

5- Buraya basarak Aramayı başlatın...

6- Program bulduğu dosyaları listeledikten sonra kurtarmak istediğiniz dosyanın solundaki kutuyu onaylayın....

7- Buraya basarak kurtarma işlemini başlatın... onayladığınız dosyalar (4) te belirttiğiniz klasöre kaydedilcektir...

Bundan sonra karşınıza şöle bir ekran gelcek.

Bunuda resimdeki gibi işaretleyin (Generate.. ve Always..) sonra ok'a basın
    ve arkadaşlar kurtardığınız dosyayı hard diskin aynı bölümüne kaydediyorsanız bu uyarıyı verir..

örnek; C:\ den kurtarılan dosyayı yine C:\ ye kaydetmen gibi...

Hata nın türkçesi..
    Dosyayı buraya kaydetmemelisiniz lütfen İptale basıp başka bir klasör seçin..

Eğer dosya üzerine dosya yazmanın riskini bilmiyorsanız lütfe F1'e basın..
    Onay kutusunun türkçesi..
    F1'e bastım ve uyarıyı okudum riskten haberim var..

1- burayı onaylayıp aşağıdaki kutuya Yes yazmalısınız(önerilmez)
    2- Başka bir klasör seçmek için iptal/cancel'e basarsınız...

Burdan İNDİR(demo sürümüdür)
    ALINTIDIR(emeğe saygı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GiHieN -- 21 Kasım 2007; 20:56:14 >

• hocam eywallah ellerine sağlık...
  • Yukarıda 4. maddede belirtilen

4- Kurtarılan dosyalar için bir klasör seçin dosyalar buraya kaydedilcek (Örnekte "c:\kurtarılan_dosyalar" seçili)

Kurtarılan dosyalar için bir yer bölümü mutlaka biçimlendirilmiş sürücüden farklı bir sürücü olmak zorunda.
    Yani siz D: sürücüsünü kurtaracağınıza göre, kurtardığınız dosyaları mutlaka C: sürücüsüne koymak zorundasınız.

Bu arada tüm dosyalarınızı kurtarana kadar D: sürücüsüne hiç bir şey yazmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.