Şimdi Ara

BütünDersler.Com - Eğitim - Öğretim Portalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveet öncelikle sizlere merhabalar dedikten sonra sitemin tanıtımına şöyle bir giriş yapayım.. Bir sınıf öğretmeni adayı olarak, hayatım boyunca ilgileneceğim ve bana ek gelir sağlayacak bir site kurma hayalim vardı.. Webmasterlik hayatım boyunca sürekli çeşitli kategorilerde siteler kurar mütevazi gelirler elde eder satardım, hiç bir sitemi elimde 2 yıldan fazla tutmamışımdır ve her zaman satmak için bir sebebim olmuştu. Fakat bu site ile sanırım hayatta olduğum sürece ilgileneceğim ve en güncel en kaliteli bilgileri eklemeye çalışacağım. Eğitim siteleri çok fazla dolayısıyla zor bir sektördeyim fakat tecrübeme güveniyorum ve bu rekabet sonucunda BütünDersler.Com'u iyi yerlere getirip sektörün lider sitelerden biri olacağına inanıyorum.

Siteye Facebook ile giriş yaparak normal üyeler gibi katılım sağlayabilirsiniz, ayrıca Facebook sayfamızı beğenirseniz güncellemelerimizden haberdar olabilirsiniz. Sosyal Platform sayfamızda çeşitli paylaşımlarda bulunabilir, grup kurabilir ya da mevcut gruplara üye olabilirsiniz.

Siteyi Joomla 2.5 ile hazırladım, gayet güçlü ve işlevsel bir yazılım. Sitenin de sade ve göze hoş gelen bir yapısı olduğuna inanıyorum, tabi bu hususta sizlerin de yorumunu alarak neler yapabilirim neleri değiştirebilirim, içerik çalışmasına başlamadan önce yapmam gereken son rötuşlar nelerdir bilgi edinmek istiyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler, yorumları 4 gözle bekliyorum.
    BütünDersler - Eğitim Öğretim Portalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imagination -- 6 Temmuz 2012; 20:48:10 >

• Hiçbir eleştiri alamadım :(
  • konuyu hortalacagım ama elinize sağlık güzel bir site olmuş bence tek olumsuz yönü versiyonu
    sitenzi bir an önce güncellerseniz 2.5 versiyonu ile yada bir kaç ay bekleyerek 3.0 versiyonuda daha güvenli bir sistem olacaktır
    emeğinize ve elinize sağlık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayarji

konuyu hortalacagım ama elinize sağlık güzel bir site olmuş bence tek olumsuz yönü versiyonu
    sitenzi bir an önce güncellerseniz 2.5 versiyonu ile yada bir kaç ay bekleyerek 3.0 versiyonuda daha güvenli bir sistem olacaktır
    emeğinize ve elinize sağlık hocam

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, kullandığım versiyon Joomla 2.5.6 yani son sürüm ve kunena forum bileşeni de aynı şekilde. Tüm güncellemeleri takip ederek anında yapmaktayım. Sitemiz içerik bakımından da hızla genişlemekte buna bağlı olarak da günlük tekil ziyaretçi sayımız beklentimizin üzerinde artmış durumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.