Şimdi Ara

buyrun 2500cc lik amerikadaki halk arabası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
11.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla kim ne derse desin 2.0 motordan sonrası gereksiz altıma bugattide verseler bilmem nede verseler 140 ı geçmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

2.5L Golf mü? "O motor o kasayı zor kaldırır." muhabbetleri dönüyor mudur orda?

Ne muhabbet olur;

- Nasıl memnunmusun 2.5 luk golften?

- Abi memnunum da Nebraskada klima açınca, dedikleri gibi 2.5 luk motor bu kasayı kaldırmadı. Az yakmasa, valla satacam bu arabayı.
  • Boşuna mı diyorlar Amerika ayrı bi dünya diye...Bizlerden apayrı bi yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER

quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

güçleri de düşük sanırım bunların motor hacmine göre;

2.5 lt 150 bg civarıydı sanırım

adamların motorlarıyla bizimkiler apayrı.

Doğru beygir gücü düşük ama, sağlamlığı çok yüksek bir motor bu sayede...

3200 motor da mevcutt ABD'de piyasada. Özel üretim 5000 adet VW R32 Golf'ten bir tanesi burada....

http://en.wikipedia.org/wiki/VR6_engine Bu da motorun linkidir. Merak edenler inceleyebilirler...

2008 modelleri 40.000 liraya gidiyo galerilerde. sahibinden 32.000 ye filan bulunur 1-2 y beklenirse....

buyrun 2500cc lik  amerikadaki halk arabası

aynı motor sahip olduğum Touareg de var,motor 2.5 tona yaklaşan Touarege bile fazlasıyla yetip onu uçuruyorsa ve kickdownda koltuğa yapıştırıyorsa bu Golfü kullanmak nasıl bir his yapar merak ettim

• Güzel araç.
  • Adamlarda benzinin galonu, yani 3.8 litresi $2.70.

BMW'nin 3 serisi bile 230 beygirlik 6 silindir atmosferik motora sahip 328i modelinden başlıyor. Adamlarda küçük motor diye bir şey yok. Dizel ise yeni yeni geliyor, dizel yakıtı bulabileceğiniz benzinci sayısı ise hala çok çok az.
  • İsrailliler elektrikli arac isine agirlik vermeye basladi o yüzden benimde aklima petrolle alakali bir soru geldi acaba biter mi ? ya da bitti gibi görünür mü diye düsündüm.
  • Özenti duyacak bu mu kaldı yani. Adamlar 2.5'luk arabaya binip de çok iyi birşey yapıyorlamış gibi konuşuyorsunuz. Tam tersi Amerikanların şımarıklığına, aşırı derece kaynak tüketimine bakıp dışlamak gerekirken.
  • biz burda 1 litre benzine 5 tl odemessek oradaakı amerikan vatandaşı 1 dolardan binemez!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombar_dıman

Özenti duyacak bu mu kaldı yani. Adamlar 2.5'luk arabaya binip de çok iyi birşey yapıyorlamış gibi konuşuyorsunuz. Tam tersi Amerikanların şımarıklığına, aşırı derece kaynak tüketimine bakıp dışlamak gerekirken.

2500 motor olunca nooluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER

quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

amerikan sitesine girdimwww.vw.com burdan iyice ögrendim.
    2.5lt - 170hp
    2.0t - 200hp
    2.0tdi - 140hp
    3 tip motor satılıyor aralarında tdi motor olması beni şaşırttı demek bu adamlar torku seviyor.

Mazot yeni yeni moda oluyoor ABD'de çevrecilerin katkılarıyla. Tabi bunda tanıtımın da etkisi büyük. Sonuçta korkunç bir kanola üretimi ve bundan gelen deli bir mazot bolluğu var ABD'de...

Örneğin XZIBIT, pimp My Ride ta modifiye ettiği bir 69 Chevelle ile, 0-400 yarışında Lambo Gallardo'yu falan ezip geçiyor. Koskoca Gallardo, nal topluyo 69 model çakma bir Chevy arkasında. Bunları seyreden garibanlarda hadi bari mazotlu alalım, hem kuvvetli hem de güçlü filan diip, mazotlu araçlara yöneliyor.

Yalnız mazot kamyon ve iş makinesi yakıtı. Otomobillere yakıştıramıyorum ben...

Görüntüleri bulursam eklerim buraya....

DİZEL HİÇ BİR ZAMAN BENZİNE GÖRE ÇEVRECİ OLMADI.....ARADA BİR ÇEŞİTLİ YANLIŞ BİLGİLER VERİYORSUN; ÜSTELEYİPTE ORTAM BOZULSUN İSTEMİYORUM.....LÜTFEN YAZARKEN ARAŞTIRIP YAZ.......DEDİKLERİMİDE YANLIŞ ANLAMA

+1905 mazotun dumanı yeterli zaten kirletmesi için.artı dizelin benzinden fazla güç ürettiği nerde görülmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuda amerikalılar cahildir aptaldır muhabbeti dönmüş, bu lafı söyleyenlere gülüyorum, kendi halkımız zırcahilliğin dibine vurmuşken amerikalılara aptal diyerek büyük iş yaptınız, aferin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER

quote:

Orjinalden alıntı: Mesudum

Amerikada oto aydınlatma maksimum ışık elde ederek en uzakları görme pirensibine dayanıyor. O yüzden far düğmesini açınca hepsi yanıyor olabilir.

Avrupa standardında kamaşma önleme pirensibine göre tasarım yapılıyor. Bu yüzden bizde de farlar üstten kesiktir. Işıklar da kademeli açılır.

Her iki durumda da arka lambanın tek olması saçma. Onun mantığına ulaşamadım hiç bir yerde. Belki sebep ekonomiktir.

.oO°Oo.

Sebep gayet basitttt. Eskiden 1 tane bile arka lamba yoktu. İşte herşeyi anlatan fotoğraf aşağıda. Tamponun orta altına dikkatle bakın, herşeyi çözeceksiniz. Fiat'ın nasıl GM'ye talip olduğunun yanıtı da bu resimde gizli ayrıca...

allah bilir ferraride arkasında yanıp sönen kırmızı ışıgı serçeden esinlendi

Bombaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

binsinler bakalım, parayla değil sırayla bu işler. biz de binmişiz nice atlara, beygirlere zamanında. 700-800 sene önce biz at üstünde kıtalar aşarken onlar yayan harman dönmeye çalışıyorlardı. şimdi sıra onlarda
    mirasyedi nesil oldun mu katlanacaksın. hazıra dağ dayanmaz demiş atalarımız.

• Bu da Amerikalının taksisi,
    Takside Dacia Logan, Fiat Albea dururken niye gidip Crown Vic'e binerler ki?

• 2.5 Golf uçar vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemy22tr

şunu gören 1.6 golf sanar

AR OFSAYD

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Konuda amerikalılar cahildir aptaldır muhabbeti dönmüş, bu lafı söyleyenlere gülüyorum, kendi halkımız zırcahilliğin dibine vurmuşken amerikalılara aptal diyerek büyük iş yaptınız, aferin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.