Şimdi Ara

BUYRUN ARKADAŞLAR NOKİA N70 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COK FENA KAZIK YEMİŞİN DOSTUM , N70 600 DOLAR DUBAİDE
  • 1 arkadaş telefonu getirtmiş 5 ay sonra telefonu kullancakmı?

2 o N-GAGE oyunları N-GAGE de oynanır yoksa töbe töbe ağzımı bozcaklar şindi
  • kardeş hayırlı olsun ancak pahalı almışsın ordan getirtirsen bile 1,5 cok fazla normalde 1 milyara falan getiriyorlar die biliyordum belkide daha düşük. neyse bende böyle getirircektim paso sorun cıktı beklemede ve para biriktirmeye calısıyorum. darısı benim basıma =) tekrar hayırlı ugurlu olsun .
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • bi kach resim koyarsan ii olur dostum menuler cektigin resimler vs gibi.
  • ben olsam k750 ye değişmezdim
  • BU MESAJ SCRLTG YE ÖZELDİR RESİMLERLE BERABER

• ARKADAŞLAR RESİM EKLEYEMİYORUM DOSYA BÜYÜK DİYOR RAPİD DENDE YÜKLEMEYİ BİLMİYORUM HERKES SAĞOLSUN TABİ İNGİLİZCE OLDUĞU İÇİN BAZEN FRANSIZ KALABİLİYORUM TELEFONA EVET BİRAZ PAHALI OLABİLİR AMA OLSUN TÜRKİYEDE BELKİ İLK BEN KULLANIYORUM
  • hayırlı olsun dostum
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalinden alıntı: scrtlg

Arkadaşlar görüntü montaj. Zaten çektiği resimleri falan koy dediğinizde adam hemen evi boyatma bahanesi ortaya atmış. Eğer hala doğru olduğunu iddia ediyorsa telefonun Türk GSM operatörünü gösteren bölümün resmini çeksin. (Turkcell - Avea - Telsim)

bu resimlerde sana kapak olsun bilip bilmeden kalp kırıyosunuz adam resimlerini eklmiş....
  • 2 tane k750 alırdım 2+2=4mp kamera
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Kıllı Boy

2 tane k750 alırdım 2+2=4mp kamera

• quote:

Orijinalinden alıntı: mk41

BU MESAJ SCRLTG YE ÖZELDİR RESİMLERLE BERABER

photoshop

o beni biliyor.....

• Hayırlı olsun arkadaşım.Süper telefon.Türkiye'ye şöyle uygun bi fiyattan gelse ben de almayı düşünüyorum ama nerdee Nokia bu.
  • Bence yakın bi zamanda yani ağustos sonu eylül başı gibi doğubanka düşecek.Ama bi sorun var bu spot telefon olayı bitti bitecek.

yaa aslında merak ettiğim o doğubanktakiler artık ne iş yapacaklar.Bu spot olayının bi açığını bulamazlarsa aç kalıcaklar.Sizce ne olucak.??
  • bende hastasıyım bu makınenın ama cook para isterler buna coook.cok paraya tlfn satanlara
  • arkadaşlar cepbulda yorumda bu n70in umts olmayan edgeli olanı çıkacakmış,o daha uygun fiyat olacakmış
    onu almak daha uygun olur demiş tr için demiş,zaten umts tr 5 yılda anca gelir diye yazmış birde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.