Şimdi Ara

BUYRUN ARKADAŞLAR NOKİA N70 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun.Türkiye de garantisi varmı onun.bozulursa dubai ye mi göndereceksin.
  • Çok güzel bir telefon, garantilisi gelirse uygun fiyat olursa bende satarım K750i'yi alırım herhalde. Çok hoş bir telefon.

Bu arada mk41 hayırlı olsun..
  • hayırlı olsun! güle güle kullan.türkiye'de herhalde ilk kullanan kişisindir!aslında çokta pahalı sayılmaz,doğubankın yakınında bir yerde biri söyledi 2100ytl demişler!
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mussa

hayırlı olsun! güle güle kullan.türkiye'de herhalde ilk kullanan kişisindir!aslında çokta pahalı sayılmaz,doğubankın yakınında bir yerde biri söyledi 2100ytl demişler!

çok ucuzmuş

ben o paraya bi w800 bide motor alırım

• quote:

Orijinalinden alıntı: ç@KAL

quote:

Orijinalinden alıntı: scrtlg

Arkadaşlar görüntü montaj. Zaten çektiği resimleri falan koy dediğinizde adam hemen evi boyatma bahanesi ortaya atmış. Eğer hala doğru olduğunu iddia ediyorsa telefonun Türk GSM operatörünü gösteren bölümün resmini çeksin. (Turkcell - Avea - Telsim)

bu resimlerde sana kapak olsun bilip bilmeden kalp kırıyosunuz adam resimlerini eklmiş....

+1

• quote:

Orijinalinden alıntı: mk41

BU MESAJ SCRLTG YE ÖZELDİR RESİMLERLE BERABER

Teşekkür ederim. Piyasada o kadar yalancı varki başta hiç inandırıcı gelmedi. Pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrtlg -- 11 Ağustos 2005, 10:14:20 >

• hay1rl1 olsun
  • quote:

Orijinalinden alıntı: scrtlg

quote:

Teşekkür ederim. Piyasada o kadar yalancı varki başta hiç inandırıcı gelmedi. Pardon.

Nerdesin mk41.sesin çıkmıyor.

• quote:

+1111

• O konusan arkadasa cok fena kapak olmus bea!! hayırlı olsun arkadasım!! nasıl memnunmusun? Hadi resim koy bi kactane de görek yaw!!
  • hayırlı olsun.. 1.5milyar az parada değiL..
  • dogubankta n70 var spot fiyat 2milyar küsür haberiniz olsun oha diyorum resmen... nokiacilara Allah bol kazanclar versin ne diyeyim...
  • ARTIK DUBAI UCUZ DEiL. BUNDAN 3 SENE ÖNCE ÖYLEYDi. ONDAN FAZLA TELEFON FLN ALMAYIN ORALARDAN. BEN 2 SENE ÖNCE SX1 ALMISTIM ORDAN DAHA TÜRKiYEYE GELMEMiSKEN ARADA 20 MiLYON FARK VARDI.
  • hocam bir iki foto çekte görelim sana zahmet be. merak ettim. bu arada n70 fotoları çok kötü çıkmış. neyle çektin?
  • guzel gorunuyor..hayırlı olsun.. gule gule kullan..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: meco

dogubankta n70 var spot fiyat 2milyar küsür haberiniz olsun oha diyorum resmen... nokiacilara Allah bol kazanclar versin ne diyeyim...

halen spot satma cesaretini nasıl gösteriyorlar.hani çalışmicaktı telefonlar.fiyatıda boru gibiymiş
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama yukarıda izah ettim resim eklemek istiyorum ama burda dosya büyük diyor başka nasıl yolu varsa anlatın koyayım resim ve video
  • quote:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama yukarıda izah ettim resim eklemek istiyorum ama burda dosya büyük diyor başka nasıl yolu varsa anlatın koyayım resim ve video

rapidshare.com a gir.üye ol oraya.ordan upload yaparsın..eğer yine olmazsa ben sana yarım ederim..

• O TEL İ BANA KAÇA SATARSIN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.