Şimdi Ara

BUYRUN ARKADAŞLAR NOKİA N70 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olsun olmasın 2.ler bile kötü sanada hayırlı olsun arkadaşım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mk41

arkadaşlar o resimlerde karışıklık olmuş ya dijital fotoğraf makinasındakileri upload yapmışım

http://www.rapidshare.se?29122

http://www.rapidshare.se?29123

http://www.rapidshare.se?29124

doğruları bunlar

Abi kusura bakma ama N70 çok kötü fotoğraflar çekmiş be kardeş.k750i nin fotosunu bilgisyarına kaydet bir seninkini.Bi ona bi buna bak.Farkı anlıyacaksındır.Nokia yapamamış bence.Sony bu işte kalitesini konuşturmuş..

• n70 resimi bunlar olabilir sonuçta carl zeis lens n90 da sadece
    ama mk41 e güvenirim bu konularda,çekim hatası olmuş mu onu bilemem tabi,
    bu arada n serisinde resimler doğal renklerinden farklı çıkıyor gördüğüm kadar mobilemag vb sitelerden incelemiştim
  • Dostum hayırlı olsun.. K750'i sattıgına deydigini düsünüyorsan nemo problemo...
  • ii güselmiş fotolar!!türkiyeye gelsin biran öncede alalım!!
  • K750i'nin çektiği fotoğraflar yanında, çok kötü. Fakat yinede bir telefon için mükemmel..
  • bu telefonun aslında 6680 ile pek farkı yok! yani gider 6680 alırım hem daha ucuz!
  • k750, n90ı devirdi.n70 neki k750nin yanında

quote:

Orijinalinden alıntı: aTTra

K750i'nin çektiği fotoğraflar yanında, çok kötü. Fakat yinede bir telefon için mükemmel..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: teknode

k750, n90ı devirdi.n70 neki k750nin yanında

quote:

Orijinalinden alıntı: aTTra

K750i'nin çektiği fotoğraflar yanında, çok kötü. Fakat yinede bir telefon için mükemmel..

Buda belli ettiki Nokia N serisi K750/W800 karşısında çaresiz kaldı.. Nokia artık yeni projelere yelken açsın..
  • Hala resim bekliyoruz.
    1-2 resim çek de koy be kardeş.
    Bu arada hayırlı olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 13 Ağustos 2005, 15:19:23 >
  • resim çekerken ışık kaynağı arkanızda olsun yoksa ışığa göre çekeceği için güzel olmaz hayırlı olsun biz 6681 alamadık daha.
  • hayırlı olsun tipi çok hoş
    ama fotolar beni tatmin etmedi bide fiyatı neyse ii günlerde kullan
  • quote:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama yukarıda izah ettim resim eklemek istiyorum ama burda dosya büyük diyor başka nasıl yolu varsa anlatın koyayım resim ve video

buradan istediğin resmi upload edebilirsin

• Hayırlı olsun . Güle güle kullan ..

Biraz daha resim bekliyoruz :)
  • EVET ARKADAŞLAR BUGUN N70 İ 1800 YTL YE SATTIM VE HEMEN GİDİP W800İ ALDIM 300 YTL KAR YAPTIM SATARKENDE FOTOLAR BENİDE TATMİN ETMEDİ K750 DEN SONRA W800İ ÇOK GÜZEL SES KALİTESİ KAPALIYKEN 30 SAAT WALKMAN DİNLEME RESİM KALİTESİ ARTILARI ÇOK FAZLAYDI
  • walla güzel telefon iyigünlerde kullan
  • Hayırlı olsun...
  • daha dur n70i alalı ne kadar oldu..daha n70le seni aynı karede bile görememiştik..w800aldın haa!!hmm hadi hayırlısı cok merak ediyorum yarın ne alacaksın!!
  • inanılcak gibi değil walla süper bişi N70

helal olsun be kardeş almışsın walla
  • dostum çok hızlısın kutlarım valla bu ne hız
    quote:

EVET ARKADAŞLAR BUGUN N70 İ 1800 YTL YE SATTIM VE HEMEN GİDİP W800İ ALDIM 300 YTL KAR YAPTIM SATARKENDE FOTOLAR BENİDE TATMİN ETMEDİ K750 DEN SONRA W800İ ÇOK GÜZEL SES KALİTESİ KAPALIYKEN 30 SAAT WALKMAN DİNLEME RESİM KALİTESİ ARTILARI ÇOK FAZLAYDI
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.