Şimdi Ara

BUYRUN ARKADAŞLAR NOKİA N70

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUYRUN ARKADAŞLAR N70 2 GÜN OLDU ALALI 1500 YTL DUBAİDEN ARKADAŞIMA GETİRTTİM GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BİR TELEFON K750 Mİ SATTIM GÖZÜM KAPALI ALDIM BUYRUN BUNLARDA RESİMLERİ

• vaybe çektiğin resimleri fln koyarmısın mp3 kalitesi nası lfln anlat telefonu biraz bakalım

• bizde forumda uzun zamandır n70 sahibi birini arıyorduk sonunda biri çıktı
    nedir ilk izlenimler, nası kamerası falan bi kaç resim vidyo eklesene ?
  • Evet hemen bekliyoruz fotoları vay be kıskandım şimdi k750i ye göre artıları ve eksilerinide yazarsan seviniriz.
  • arkadaşlar bu akşam biraz işim var evi falan boyatıyorum her yer dağınık ardaşlar inanmadılar o yüzden laptopla bağlandım ilerleyen günlerde koyacağım resimleri ama k750 nin sesi daha kaliteli çıkıyordu ses dışında ben beğendim teli ama zevk meselesi tabi herkes beğenmeyebilir neyse ben çıkıyorum daha sonra ekleyeceğim resimleri
  • sen aldn mı e bu nası iş ya nokia eylül de çıkarıcaını açıkladı n70
    için bnce o tester lara daıtılan sürümüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikmaras -- 10 Ağustos 2005, 1:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk41

arkadaşlar bu akşam biraz işim var evi falan boyatıyorum her yer dağınık ardaşlar inanmadılar o yüzden laptopla bağlandım ilerleyen günlerde koyacağım resimleri ama k750 nin sesi daha kaliteli çıkıyordu ses dışında ben beğendim teli ama zevk meselesi tabi herkes beğenmeyebilir neyse ben çıkıyorum daha sonra ekleyeceğim resimleri

Teşekkürler.İnanmayan bendim de.

bende istiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadneyda -- 10 Ağustos 2005, 0:54:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    _____NOKIA N78 -- ANA BAŞLIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun...
  • ilk önce hayırlı olsun kardeşim ya şunun resimlerini video larını koyarsan seviniriz bide bende almak istesem nasıl alacam para peşin
  • walla çok güzel telefon hayırlı olsun....
  • kardes bir tanede bana getitdirirmisin zahmet olmazsa
  • abi peki bu 14 temmuz işi nolcak tel spotsa
  • siyahı var mı bu aletin?
  • Arkadaşlar görüntü montaj. Zaten çektiği resimleri falan koy dediğinizde adam hemen evi boyatma bahanesi ortaya atmış. Eğer hala doğru olduğunu iddia ediyorsa telefonun Türk GSM operatörünü gösteren bölümün resmini çeksin. (Turkcell - Avea - Telsim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrtlg -- 10 Ağustos 2005, 19:28:03 >
  • SCRLTG KARDEŞ ARKADAŞIN BİRİNİ MORS ETTİM AKŞAM RESİMLERİ KOYUNCA SENİDE EDERİM MERAK ETME
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Sadneyda

quote:

Orijinalden alıntı: mk41

arkadaşlar bu akşam biraz işim var evi falan boyatıyorum her yer dağınık ardaşlar inanmadılar o yüzden laptopla bağlandım ilerleyen günlerde koyacağım resimleri ama k750 nin sesi daha kaliteli çıkıyordu ses dışında ben beğendim teli ama zevk meselesi tabi herkes beğenmeyebilir neyse ben çıkıyorum daha sonra ekleyeceğim resimleri

Teşekkürler.İnanmayan bendim de.

bende istiyom

mort ettin demek.güzel kelime.oysa ben bi mesaj yazmıştım.helal olsun sana.bumudur yani

• SADNEYDA ARKADAŞIM O LAFIN GELİŞİ SÖYLENEN BİR ŞEY KIZMANA GEREK YOK BÖYLE ADAMLARA SİNİRLENİYORUM YOK GSM İN RESMİNİDE ÇEKECEĞİM AKŞAM KOYACAĞIM KUSURA BAKMA GERÇEKTEN O LAFIN GELİŞİ SÖYLENMİŞ BİR KELİME
  • ya bu arada n gage oyunlarınıda denermisin telefonda asıl ben n gage oyunlarını merak ediyorum bi çalışırsa artık hiç para harcamadan para biriktirip bu aletten alaccam...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mk41

SADNEYDA ARKADAŞIM O LAFIN GELİŞİ SÖYLENEN BİR ŞEY KIZMANA GEREK YOK BÖYLE ADAMLARA SİNİRLENİYORUM YOK GSM İN RESMİNİDE ÇEKECEĞİM AKŞAM KOYACAĞIM KUSURA BAKMA GERÇEKTEN O LAFIN GELİŞİ SÖYLENMİŞ BİR KELİME

• Hayırlı Olsun Dostum Görüşlerini Belirtirsen Sevinirimm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.