Şimdi Ara

BUYRUN ARKADAŞLAR NOKİA N70 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.rapidshare.de adresinden direkman gözattan upload yapmak istediğin dosyayı seç.daha sonr auplado a bas ve o işini bitirince sayfanın altında linki göreceksin
    quote:

Orijinalinden alıntı: Sadneyda

quote:

Orijinalinden alıntı: mk41

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ama yukarıda izah ettim resim eklemek istiyorum ama burda dosya büyük diyor başka nasıl yolu varsa anlatın koyayım resim ve video

rapidshare.com a gir.üye ol oraya.ordan upload yaparsın..eğer yine olmazsa ben sana yarım ederim..

• Eyyy se!Gör artık bu Teknode kardeşimi
    quote:

Orijinalinden alıntı: teknode

k750, n90ı devirdi.n70 neki k750nin yanında

quote:

Orijinalinden alıntı: aTTra

K750i'nin çektiği fotoğraflar yanında, çok kötü. Fakat yinede bir telefon için mükemmel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SharpSnip -- 13 Ağustos 2005, 21:29:22 >

• quote:

EVET ARKADAŞLAR BUGUN N70 İ 1800 YTL YE SATTIM VE HEMEN GİDİP W800İ ALDIM 300 YTL KAR YAPTIM SATARKENDE FOTOLAR BENİDE TATMİN ETMEDİ K750 DEN SONRA W800İ ÇOK GÜZEL SES KALİTESİ KAPALIYKEN 30 SAAT WALKMAN DİNLEME RESİM KALİTESİ ARTILARI ÇOK FAZLAYDI

bu ne hız n70 hayırlı olsun demiştim
    şimdi w800i hayırlı olsun
  • gren sen aldın mı w800?
    quote:

Orijinalinden alıntı: gren

quote:

EVET ARKADAŞLAR BUGUN N70 İ 1800 YTL YE SATTIM VE HEMEN GİDİP W800İ ALDIM 300 YTL KAR YAPTIM SATARKENDE FOTOLAR BENİDE TATMİN ETMEDİ K750 DEN SONRA W800İ ÇOK GÜZEL SES KALİTESİ KAPALIYKEN 30 SAAT WALKMAN DİNLEME RESİM KALİTESİ ARTILARI ÇOK FAZLAYDI

bu ne hız n70 hayırlı olsun demiştim
    şimdi w800i hayırlı olsun

• konu n70 burada sanırım,ben w800i 4-5 ay sonra alacağim,ben karizmayı pek sevmem sportif renkleri severim
  • @mk41

dur hemen ne yaptın daha n70 vidyosu eklicektin foruma??!
    arkadaşlar bu arada n70 ile n91 foto, vidyo kalitesi aynımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 13 Ağustos 2005, 23:14:00 >
  • ortada n70 kalmadığı için bence artık n70 forumu diil
    quote:

Orijinalinden alıntı: gren

konu n70 burada sanırım,ben w800i 4-5 ay sonra alacağim,ben karizmayı pek sevmem sportif renkleri severim
  • sende haklısın
  • quote:

wallahi bravo!!! 1500ytl ye al ve sonrada 1800 e sat,güzel bir ticari politika! 1800 ytl veren kişi de herhalde birkaç gün sonra 2100ytl ye satar! neyse w800i de hayırlı olsun,en iyisini yapmışsın!

• teşekkürler arkadaşlar en doğru seçimi yaptığıma inanıyorum darısı herkesin başına
  • hayırlı olsun. :)

n70den sonra daha iyi ses kamera iyi gider. :)
  • sağol teknode darısı senin başına
  • İlk alan ve ilk satan...
  • hayırlı olsun, biraz daha beklesen nokia n91 cıkacak, 4 gb lik harddiski oldugunu duydum. ipoddaki gibi oynat/durdur/ileri sar tuslari de var.
  • Valla en doğru seçim W800. Şİmdi seni kutluyorum ve görüntüleri bekliyorum
  • quote:

sağol teknode darısı senin başına

k750,m var w800 düşünmüyorum

çok doğru bir seçim yaptım.

n70 çok tipsizde zaten

• dostum w800 le cektigin resimleri koyarsan cok sevincem cunki bende n 70 ve w800 arasında kaldım w 800 den sonra ama hep nokia kulandıgım için bu gune kadar sanırım gene bu gidfişatı bozmam . hele bi resim leri at sen
  • 4gb msd + w800i = ?

tahmin etmek epey güç sanırım.

20 gb ipod 289 $..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 14 Ağustos 2005, 15:02:09 >
  • merhaba arkadaşlar ben de n70i bekliorum nokianın ana bayisine sordum eylülü sonunda çıkıcak diyolar
  • ben de nokianın bütün ülkelerdeki sitelerine girdim ama hepsinde pek yakında diyo daha türkiyenen sayfasında resmi bile yok resmi olsa pek yakında yazısına bile razıyım ama eklemememişler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.