Şimdi Ara

Buyrun bide siz karşılaştırın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ilki Türkiye
    http://www.youtube.com/watch?v=VJMst9yxnrk&mode=related&search=

İkincisi yabancı bi ülke işte
    http://www.youtube.com/watch?v=KqcdtsQpKrQ

Dikkatle izleyin yorumlarınız yapın.

• Yabancı daki videoda arkadan motosiklet geldiğini gören otomobil sürücüleri motorluya yol veriyor.Türkiyedekiler elinden gelse motorluları sıkıştırmak için uğraşıyorlar.
  • çok büyük bi madah yapmışlar,bunların görüntülerini youtube de ölümsüzleştirmekten daha fazlasını yapmalıyız devlet her şehre büstlerini diktirsin,çocuklarımıza anlatırken imsal teşkil eder deneyipte sonuçlarını kendi yaşamasın diye!!!
  • SEVĞİLİ KONUYU ACAN ARKADAŞIM DÜŞÜNCELERİNİ VEYA KONUYU TAM OLARAK ACIKLIK GETİRİP ANLATIRSAN YANLIŞLIKLARA MAHAL VERMEMİŞ OLURSUN BENCE.. ÇÜNKÜ BU KONU TAMAMEN TARTIŞMA YARATIR...BEN BURADA MOTORCULARA TÜRKİYEDE YANLIŞLIK YAPILDI YAPILIYOR DİYE BİŞİ ALĞILAMADIM ARKADAŞDA Yabancı daki videoda arkadan motosiklet geldiğini gören otomobil sürücüleri motorluya yol veriyor.Türkiyedekiler elinden gelse motorluları sıkıştırmak için uğraşıyorlar. DERKEN ... BU DOĞRU AMA BİZİM TÜRKİYDEKİ ARKADAŞ ÖLÜMÜNE YOLA CIKMIŞ HERALDE O NASIL MOTOR KULLANMA ÖYLE ADETA TRAFİGİ HİÇ UMURSAMIYOR BARİ CANINI UMURSASA...ÖLYE MOTOR KULLANMAYLA KİMSEDEN"DE SAYGI BEKLEMSİN BANA ĞÖRE YAPTIGI COK YANLIŞ...ARADAKİ FARKI HERKEZ ĞÖRÜYOR SANIRIM DİĞER YABANCI ÜLKEDEKİ ARKADAŞ İSE ADETA BİZE DERS VERİYOR HIZ DIŞINDA HİÇ BİR YANLIŞLINI ĞÖRMEDİM GAYET SİSTEMLİ VE TRAFİĞE UYGUN BİR SEKİLDE ...ĞİDİYOR DİKKAT EDİN HIZLANMA ŞERİDİNE ĞİRERKEN BİLE NASIL YOLÖ ALDIGINA BAKIN ŞUNU ANLADIM BZİM TÜRKİYEDE TRAFİKDE SAYGI DENEN BİŞİ YOKAYRICA O ARKADAŞADA tigerson ARKADAŞIMADA HAK VERİYORUM..DİKKATLE İZLEYİN "Kİ ANLARSINIZ...BİZİM TÜRKLER KAMİKAZELERİDE GECDİO TRAFİKDE NASIL MOTOR KULLANMAK BU....YANINDA ARKAYA SELE YAPIP TABUTUDA ĞÖTÜRÜYOR..[;

• quote:

Orjinalden alıntı: WarLord_52

SEVĞİLİ KONUYU ACAN ARKADAŞIM DÜŞÜNCELERİNİ VEYA KONUYU TAM OLARAK ACIKLIK GETİRİP ANLATIRSAN YANLIŞLIKLARA MAHAL VERMEMİŞ OLURSUN BENCE.. ÇÜNKÜ BU KONU TAMAMEN TARTIŞMA YARATIR...BEN BURADA MOTORCULARA TÜRKİYEDE YANLIŞLIK YAPILDI YAPILIYOR DİYE BİŞİ ALĞILAMADIM ARKADAŞDA Yabancı daki videoda arkadan motosiklet geldiğini gören otomobil sürücüleri motorluya yol veriyor.Türkiyedekiler elinden gelse motorluları sıkıştırmak için uğraşıyorlar. DERKEN ... BU DOĞRU AMA BİZİM TÜRKİYDEKİ ARKADAŞ ÖLÜMÜNE YOLA CIKMIŞ HERALDE O NASIL MOTOR KULLANMA ÖYLE ADETA TRAFİGİ HİÇ UMURSAMIYOR BARİ CANINI UMURSASA...ÖLYE MOTOR KULLANMAYLA KİMSEDEN"DE SAYGI BEKLEMSİN BANA ĞÖRE YAPTIGI COK YANLIŞ...ARADAKİ FARKI HERKEZ ĞÖRÜYOR SANIRIM DİĞER YABANCI ÜLKEDEKİ ARKADAŞ İSE ADETA BİZE DERS VERİYOR HIZ DIŞINDA HİÇ BİR YANLIŞLINI ĞÖRMEDİM GAYET SİSTEMLİ VE TRAFİĞE UYGUN BİR SEKİLDE ...ĞİDİYOR DİKKAT EDİN HIZLANMA ŞERİDİNE ĞİRERKEN BİLE NASIL YOLÖ ALDIGINA BAKIN ŞUNU ANLADIM BZİM TÜRKİYEDE TRAFİKDE SAYGI DENEN BİŞİ YOKAYRICA O ARKADAŞADA tigerson ARKADAŞIMADA HAK VERİYORUM..DİKKATLE İZLEYİN "Kİ ANLARSINIZ...BİZİM TÜRKLER KAMİKAZELERİDE GECDİO TRAFİKDE NASIL MOTOR KULLANMAK BU....YANINDA ARKAYA SELE YAPIP TABUTUDA ĞÖTÜRÜYOR..[;

Evet arkadaşım tamamen senin dediklerini göstermek istedim ve bu videoları izleyen herkes bunu anlamıştır zaten. Maalesef Türkiye trafiğinde genelde durum bu. Ben artık motor yada araba kullanmaya korkuyorum özellikle büyük şehirlerde.(Küçük iller ve ilçelerde aslında durum bundan daha beter, saygısız ve dikkatsiz sürücülerin yaptığı çok kazalar gördüm.)

• ilk videodaki yol bizim evin hemen karşısındaki e-5 ve orda hergün bir kaza görüyorum.Ve eminimki hiç kimse motor kazasında ölen biri gibi ölmek istemez insan tanınmayacak hale geliyor.
    tek söyleyebileceğim Türkiyede motor kullanıyorsan 2 kat dikkatli olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 12 Şubat 2007; 5:22:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne diyorsunuz sıralamama gelin bi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.