Şimdi Ara

Buyrun uzun zamandan beri ilk defa rp yaptım beğenecekmisiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim hakkında çok şey bilmem.Kimse bilmez..Ruhumun derinliklerinde kayboluyorum bazen,tanıyamıyorum;ama kimi?Hhhh..Bu yaşam ya da ölüm mü demeliydim,beni yoruyor atık.Bir şeyler hissediyorum,evet hissediyorum ve bunu biliyorum ancak bunu ortaya çıkarmaktan acizim.Sonsuzluğun içine düşerken umutsuz ve çaresizce çırpınan kişi mi,yoksa sonsuzluğa düşmek için kollarımı açıp tanrılara isyan eden kişi mi olmalyım bilemiyorum artık.Düşünmekten kendimi alamıyorum.Fakat kesin olarak bildiğim tek şey şu;sadece bunları düşünmek için ruhum pahasına çalıştım ve bu gücü elde ettim.Çünkü bunları düşünmeye cüret etmek bile bazılarını çıldırtacak seviyede korkutmaya yeter.Arthas'ın bağları gözümden çözülüp Deathknell'de ruhum huzur bulduğunda daha çok zayıftım,acizdim.Şimdi bir bakın,Undercity'nin içinde yürürken birçok kişi saygıyla karışık bir korkuyla bakıyor bana..Biliyorum fakat aldırmıyorum.Aldırmazkende onları önemsiyorum.Çünkü amacımın ortakları onlar..Arthas'ı yok etmek için içtiğim andımın ortakları...Onların yerinde olmak istiyorum,ne kadar basit,sade bir hayatları var.Benimkisi gibi karanlık bir yaşama sahip değiller.Ben onları,onlar da beni kıskanıyor.Sylvanas denen o ahmak da bunların içinde...Ona bu cezayı yine Arthas piçi verdi,fakat onun yaptığı tek şey yanındaki boynuzlu yaratıkla zavallı halkıma emir saydırmak!!Öfkeliyim,Arthas'a,onun yaptklarına ve böyle acizlere!!Artık ruhumun ateşi içgüdülerimi kavuruyor,benim kendimden geçmeme neden oluyor.Daha fazla dayanmaya çalışmaktan bıktım artık,içtiğim andın,gücüm içinde yok olmadan önce gerçekleşmesini istiyorum.Ruhum için biraz gıda arıyorum;acı,korku,kan...fakat nihayetinde hiçbirini bulamıyorum her geçen dakika yok olduğumu hissediyorum.Bir zamanlar kalbimin olduğu yerin artık atmadığını hissediyorum ve yine aynı şey...İsyankarlığım gökleri yararak tanrılara ulaşıyor,onları titretiyor ve o zaman anlıyorlar....Artık zamanın geldiğini....
    Yanıma en güvediğim bir çırağımı çağırdım ve ona yazdığım parşömeni verip Sylvanas'a göndermesini söyledim.Daha sonra meraklı bir bekleyiş..Her zaman bu düşüncelerden biraz olsun kurtulmak için yaptığım meditasyonumdan uyandıktan sonra Sylvanas'ın mesajını aldım.Şöyle diyor:'Emrindeyim...'.Şaşırmama aldırmadan devam ettim.Kısa bir süre içinde Undercity'nin içinde intikam yeminleri edilmeye başlandı,herkes Deathknellde o hissettiği duyguyu,o coşkuyu benimsedi tekrar.Kendi kardeşlerimle bu işi bitirecektim,onların yanımda olması bana güç veriyordu.Benim ailem halkımdı..Geri zekalı orclar ve trollerden yardım istemeye tenezzül bile etmedim.Taurenler bunun için fazla onurlu ve barışçıllardı;bu bir intikam yemininin alevlenişiydi..O gece Undercityden çıkarken bir şey gözüme çarptı,kırmızı ve hala canlılığını yitirmemiş bir şey..bir gül..Zamanında halkın babasını öldürmeye geldiği zaman onun üstüne yağdırdığı gül yapraklarından biri;hala dipdiri,capcanlı orada öylece,vakurca gizemini çözemediğim bir nedenden dolayı kımıldıyordu...

Not:Devamını yazmaya çalışacağım.Lütfen imla ve yazım hatası varsa söyleyin benim için önemlidir.

• fena diil
  • Bence Tasvir ve Durum bakımından Cok güzel olmus. Bi kusur bulamadım :) Süper.
  • teşekkür ederim arkadaşlar.Diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Arthas piçi verdi

buraya biraz dikat et
  • rp de bu tür şeyler olabilir.Dragonlance gibi kitaplar okuyorsan bu tür insanın o anki duygularının somut olarak dışa vurumunun olduğunu görebilirsin.
  • ulen cankut sende ne cevherler varmışda biz bilememişiz
    quote:

Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL

rp de bu tür şeyler olabilir.Dragonlance gibi kitaplar okuyorsan bu tür insanın o anki duygularının somut olarak dışa vurumunun olduğunu görebilirsin.
  • Güzel de biraz uçmuşsun gibi geldi bana Sylvannas'ın emrindeyim demesi mesela... Ama yazılış olarak güzel...
  • ---------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyoldas -- 17 Mayıs 2006; 17:18:45 >
  • tughan orada zaten ben kendi karakterimi yazmadım farkettiysen^^.Ben sadece tanrısal güçlere sahip olan fakat ruhundaki çelişimleri yenmeye çalışan birini yansıtmaya çalıştım.Teşekkür ederim bu arada devilbozzo ve tughan.
  • Sabahın aydınlık vakti ile güneşin parıldıyan ışığının yansımasıyla uyananmıştı.
    Ellerini önündeki görkemli suya nasır tutmuş ellerini ovuşturduktan sonra yüzüne vurdu.
    Biraz irkilerek odasından dışarıya baktığında insanlarının o güler yüzünü görünce kendine geldi.

İçinden;Paralizos(Kral anlamına gelir) oldun olalı şu adaletinden vazgeçmedin umarım halkın senden memnundur diyerek;

kendine bakıp düşünmeye başladı....

DeVil_BoZZo'dan Saygılar...
    ScytheOfAzRaEL= Emeğinin karşılığını ne yaptığınla gurur duyarak sana teşekkür insanlarla vakit geçirmeyi göz ardı etmemen dileğiyle.
  • süper olmuş tebrikler
  • abi bana bu konularda çalışmalarım var vs dediinde biraz şaşırmıştım ama tahmin edebiliodum gsl yazacaını... çünkü frp konusunda ne kadar derin düşüncelere sahip olduunu bize göstermiştin(ki seni çok yakından tanıdıım için de bunu farketmiştim) emeğine büyük saygı duyuyorum devamını da sabırsızlıkla bekliorum ! harika çalışma tebrikler
  • Eline saglık cok guzel olmus devamını beklıyorum
  • Güzel
  • Kelimeler ... Anlatım ... Akıcılık ... Tanrım Çok güzel yazmışsın Resmen Özenle seçilmiş gibi ...

Ve Bi Bilgi daha ... RP Ağızdan 1 kere çıkar ... asla düzeltilmez çünkü düzeltilince genelde bozulur ... ve Karşımızda doğuştan yetenekli biri var ...
  • teşekkür ederim macros özellikle senin ve birkaç saygı duyduğum insanın fikrini çok merak ediyordum.Cidden memnun oldum teşekkür ederim.
  • ben bişi annamadım bu ne ya
  • Huh..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.